« ΓΕΡΟΝΤΙΣΑ ΓΑΒΡΙΗΛΙΑ-ΟΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ ΘΕΟ! | ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΜΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ-ΑΛΛΟΔΟΞΟΥΣ -ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ? »


O ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΣ AΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ Ο ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ ΣΤΗ ΣΥΜΗ

Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Ο ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ ΣΤΗ ΣΥΜΗ

alt

Άν σας αρέσει το μπλόγκ μας ''ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΟΣΜΟΣ'' κάντε μας like στο facebook.


Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ (Σύμη), ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ Η ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ. ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ πηγή:http://www.6gymnasio.gr


Ένα από τα μεγαλύτερα προσκυνήματα της Δωδεκανήσου με πανελλήνια και πανορθόδοξη ακτινοβολία είναι η Μονή του Ταξιάρχη Μιχαήλ του Πανορμίτη στη Σύμη. Η ονομασία του όρμου Πάνορμος, στην οποία οφείλει το όνομά του το μοναστήρι, έχει αρχαία προέλευση. Για την ετυμολογία είναι πιθανές δύο εκδοχές η μία σχετική με τον όρμο (πάν -όρμος) και η άλλη με την ερημική τοποθεσία (παν -ερμος) όπου κτίσθηκε η Μονή. Στη Σύμη εκτός από τον Πανορμίτη, υπάρχουν άλλα οκτώ μοναστήρια, αφιερωμένα στον Ταξιάρχη Μιχαήλ που αντιστοιχούν στα εννέα αγγελικά τάγματα. Αυτά είναι οι Άγγελοι, οι Αρχάγγελοι, οι Θρόνοι, οι Δυνάμεις, οι Αρχές, οι Κυριότητες, οι Εξουσίες, τα Χερουβίμ και τα Σεραφίμ.Η λαική παράδοση συνδέει την ίδρυση της Μονής του Πανορμίτη με την ευλάβεια του συμιακού λαού. Αναφέρεται το όνομα μιας θεοφοβούμενης γυναίκας της Μαριώς του Πρωτενιού, που βρήκε σκάβοντας το χωράφι της στον Πάνορμο ένα μικρό εικόνισμα του Πανορμίτη στη ρίζα ενός σχίνου. Την μετέφερε στο σπίτι της και την τοποθέτησε ανάμεσα στα άλλα εικονίσματά της. Την επόμενη όμως το εικονισματάκι εξαφανίστηκε. Πηγαίνοντας ξανά στον Πάνορμο το βρήκε πάλι στο ίδιο σημείο. Το ξαναπήγε στο σπίτι της και αυτή τη φορά εξαφανίστηκε. Λύπη την κατέλαβε. Στον ύπνο της εμφανίστηκε ο ίδιος ο Αρχάγγελος «λαμπροφορών και απαστράπτων» και της εξέφρασε την επιθυμία του να μείνει στον Πάνορμο. Η ευσεβής γυναίκα την άλλη μέρα πήγε στον πνευματικό της και εκείνος τη συμβούλευσε να κτίσει ένα εκκλησάκι στον τόπο όπου βρήκε το εικόνισμα.
Το 1806, ο σουλτάνος Σελίμ, εξέδωσε φιρμάνι, μετά από παράκληση του Οικουμενικού Πατριαρχείου, με το οποίο προστατευόταν το μοναστήρι και η περιουσία του από οιαδήποτε «έξωθεν επέμβαση», αυθαιρεσίες οργάνων, ή παραγόντων του ίδιου του Οθωμανικού κράτους.
Σπουδαία ήταν η ενίσχυση του μοναστηριού στην Ελληνική Επανάσταση όπως αναφέρει η συμιακή παράδοση. Υπάρχει έγγραφο των Συμαίων προς τον Ιωάννη Καποδίστρια (15Δεκεμβρίου 1830) στο οποίο γίνεται λόγος για παροχή οικονομικής ενίσχυσης 7.000 γρόσια .Αναφέρονται οι στενοί δεσμοί του μοναστηριού με τους Υδραίους και τον Ανδρέα Μιαούλη, η οικογένεια του οποίου συνδεόταν με τον ηγούμενο Νεόφυτο Β΄. Ο σημερινός ναός του Πανορμίτη (καθολικό) αφιερωμένος στον Αρχάγγελο Ταξιάρχη Μιχαήλ, που έχει σχήμα μονόκλιτης βασιλικής, είναι διπλός σταυρεπίστεγος και σχηματίζει εσωτερικά δύο σταυροθόλια. Ο περίφημος συμαίος αγιογράφος Νεόφυτος φαίνεται ότι έχει φιλοτεχνήσει ένα μεγάλο μέρος του Πανορμίτη.
Αριστουργηματικό είναι το τέμπλο του καθολικού. Οι εικόνες του ανήκουν στη μεταβυζαντινή περίοδο, υπέροχης τέχνης με ασημώματα. Εικονίζουν δεξιά της ωραίας Πύλης τον Παντοκράτορα και τον Τίμιο Πρόδρομο, και αριστερά την Παναγία και τον Αρχάγγελο Μιχαήλ. Ενδιάμεσα υπάρχει νεώτερη εικόνα με την Πεντηκοστή, κατά την οποία καθιερώθηκε η δεύτερη πανήγυρη της μονής. Στη δεξιά πλευρά του ναού μεταξύ του αναλογίου και του τέμπλου, είναι τοποθετημένο στον τοίχο το εικονοστάσι με την μεγάλη εικόνα του Πανορμίτη τον πιο πολύτιμο θησαυρό του μοναστηριού και ολόκληρης της Σύμης.
Από επιγραφή που υπάρχει στη θαυματουργή ολόσωμη εικόνα του Πανορμίτη μαρτυρείται ότι ασημώθηκε το 1724 από τον Ιωάννη Πελοποννήσιο με έξοδα των καπεταναίων, του κλήρου και της κοινότητας Σύμης. Μπροστά στο θαυματουργό εικόνισμα που συγκεντρώνει το σεβασμό, τις προσδοκίες και τις ελπίδες του πιστού λαού είναι κρεμασμένα πλήθος αφιερώματα αργυρά τάματα, ομοιώματα, τιμαλφή ...;
Στη μονή του Πανορμίτη υπάρχουν δύο παρεκκλήσια, το ένα αφιερωμένο στον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και το άλλο στον Τίμιο Πρόδρομο. Το πρώτο είναι παλαιότερο και βρίσκεται στο εισόγειο απέναντι από το Ναό, στα δεξιά του καμπαναριού. Το τέμπλο και η εικόνα του Ευαγγελισμού προέρχονται από την Μικρά Ασία. Στο τέμπλο εικονίζεται βαθύχρωμος Χριστός και ο Ταξιάρχης με θαύματα. Βλέπουμε και έναν λαικής τέχνης Νυμφίο. Δεξιά της επίσημης τράπεζας ο καθηγούμενος Γαβριήλ δημιούργησε το δεύτερο παρεκκλήσιο.
Στην πλευρά της αυλής προς την θάλασσα βρίσκεται η Κύρια Πύλη του Πανορμίτη και πάνω της το περίφημο καμπαναριό του μοναστηριού, ρυθμού ανάμεικτου μπαρόκ και αναγέννήσης. Η ανέγερσή του είχε αρχίσει το 1905 και λένε ότι το σχέδιο του αντιγράφει το ονομαστό καμπαναριό της Αγίας φωτεινής στη Σμύρνη. Επιχρίσθηκε από τον άξιο μοναχό Ματθαίο και ολοκληρώθηκε το1911. Στο Πανορμίτη υπάρχει αξιόλογη βιβλιοθήκη καθώς και υπέροχο λαογραφικό Μουσείο. Τα θαύματα του Πανορμίτη μας αναρίθμητα. Παραθέτουμε ενδεικτικά:

 
A)Το θαύμα με τη χήνα.

 
Στο Μουσείο της Μονής Πανορμίτη υπάρχει ένα χαρακτηριστικό αφιέρωμα, μια ασημένια χήνα που αναφέρεται σε ένα ανάλογο περιστατικό, που συνέβη τον περασμένο αιώνα. Είχε σύμφωνα με την παράδοση προσεγγίσει ένα καράβι με Έλληνα καπετάνιο και τουρκικό πλήρωμα. Σαν ξεκίνησε το καράβι να φύγει στάθηκε αδύνατο να βγεί έξω απ το λιμάνι, τότε ο πλοίαρχος ρώτησε τους άνδρες του πληρώματος εάν κανείς είχε πάρει τίποτα απ το μοναστήρι και ο Πανορμίτης τους εμπόδισε να φύγουν και εκείνοι του ομολόγησαν ότι έσφαξαν μια χήνα και την έφαγαν. Μόνο αφού έταξαν ασημένια τη χήνα κατάφεραν να βγούν έξω απ το λιμάνι. Αυτή είναι η μικρή αλλά εύγλωττη μαρτυρία της ασημένιας χήνας, που βρίσκεται στο Μουσείο του Πανορμίτη.

 
B) Ίαση παράλυτου παιδιού


Μία Κυριακή ήρθε στο μοναστήρι ένας παππούς για να βαπτίσει το εγγονάκι του. Μας ανέφερε το θαύμα που έγινε στον εξάχρονο γιό του , ο οποίος ξαφνικά έμεινε παράλυτος. Έτρεχε στους γιατρούς αλλά εκείνοι δεν μπορούσαν να το βοηθήσουν. Απελπισμένος βρέθηκε στον Αρχάγγελο στον Πανορμίτη. Ήταν το 1974 με την εισβολή στην Κύπρο. Κάθε μέρα έκαναν και μία λειτουργία στον Ταξιάρχη και τον παρακαλούσαν με πολύ θερμή πίστη να δώσει την υγεία στο βασανισμένο αυτό παιδάκι. Στην έβδομη λειτουργία το παιδάκι σηκώθηκε μέσα στη Εκκλησία και περπάτησε. Με δάκρυα χαράς και ευγνωμοσύνης ευχαρίστησαν τον Κύριο διότι δια των πρεσβειών του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, χάρισε την υγεία στο παράλυτο παιδί. Ο πατέρας του μετά το θαύμα έκτισε ναύδριο προς τιμήν του Αγίου Νικολάου, το όνομα του οποίου έφερε το παιδί, και έδωσε στην κόρη του το όνομα Μιχαλίτσα. Τώρα ήρθε στο μοναστήρι για να βαπτίσει το εγγονάκι του.

 
Γ) Ίαση τυφλού βουτηχτή.

 
Ένας Καλύμνιος σφουγγαράς πριν 60 περίπου χρόνια, σύμφωνα με τη διήγηση του γιού του ιεροψάλτη στον Άγιο Βασίλειο Πειραιά, έχασε την όρασή του. Οι Καλύμνιοι όπως είναι γνωστό, τιμούν πάρα πολύ και ευλαβούνται τον Αρχάγγελο Μιχαήλ τον Πανορμίτη. Έτσι ο Καλύμνιος αυτός βουτηχτής προσευχόταν και παρακαλούσε τον Άγιο να του χαρίσει το φως του και να βλέπει όπως πρώτα. Επειδή όμως το θαύμα δεν γινόταν, επιβιβάστηκε σε ένα καίκι και ήλθε στο μοναστήρι του Πανορμίτη πιστεύοντας ότι εάν πήγαινε στο σπίτι του, ο άγιος θα εισάκουε την παράκλησή του. Mόλις το καικι μπήκε στον όρμο του Πανορμίτη άνοιξαν τα μάτια του. Τότε ο άνθρωπος αυτός έπεσε στην θάλασσα κι έφτασε στη μονή κολυμπώντας, για να προσκυνήσει τη χάρη του και να τον ευχαριστήσει.

Πηγή:http://athos.edo.gr

nina2605

καλησπερα γκρεγκ.πολυ καλη εγγραφη για τον Πανορμιτη μας!!εμεις οι νησιωτες και ειδικα οι δωδεκανησιοι,τον τιμαμε πολυ.ειναι πολλα τα θαυματα του.

micharhangel

Καλησπέρα,οντως είναι πολύ θαυματουργός ο Ταξιάρχης,και τον θεωρώ προστάτη μου!

avatar

ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΖΩ.ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΑ .ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΖΩ.

avatar

πιστευω απολυτα στην μεγαλη δυναμη και χαρη του αρχιστρατηγου ΜΙΧΑΗΛ.ΛΟΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑς,ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟ ΤΑΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ -ΑΝ ΚΑΠΟΙΟς ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟς ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ,ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟ ΤΑΜΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ αρχαγγελο Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΣΙΤΕΙΑ ΠΡΠΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ.ΑΛΛΑ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΩ ΔΥΝΑΤΟΣ ΝΑ ΦΘΑΣΩ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΟΛΙΓΩΡΙΑ,ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΙΣΤΕΩΣ?ΑΡΑ ΑΜΑΡΤΙΑ?ΤΙ ΝΑΚΑΝΩ ?ΑΦΟΥ ΝΟΙΩΘΩ ΟΤΙ Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΕ ΒΟΗΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΤΟΝΑ.

avatar

Πέρσι,τον Αύγουστο πήγα να προσκυνήσω στο μοναστήρι του Πανορμίτη με τον οκτάχρονο γιό μου και έτσι μπόρεσα να εκπληρώσω το τάμα μου στον Αγιο Αρχάγγελο.Το ταξίδι αποφασίστηκε γρήγορα και χωρίς δεύτερη σκέψη. Ήταν κάτι σαν να με παρακινούσε έντονα να πάω εκεί.Θυμάμαι να ανεβαίνω τα σκαλιά και με δυσκολία να προσπαθώ να αντικρύσω την ολόσωμη εικόνα του ανάμεσα στον πολύ κόσμο που είχε σπεύσει να προσκυνήσει. Όταν όμως, κατάφερα να αντιρύσω το βλέμμα του,σκίρτησε με μιάς η καρδιά μου και οι απορίες μου γύρω απο το ποιός με προστάτευσε όλα τα χρόνια της ζωής μου. Συνδύασα το γεγονός οτι βαφτίστηκα στους Ταξιάρχες στο Πεδίον του Άρεως με τις φορές που κινδύνευσα να χάσω τη ζωή μου με την άμεση κα΄θε φορά και ως εκ θαύματος διάσωσή μου. Πάντοτε θυμάμαι να έλεγα." Η Πρόνοια του Θεού".Μόλις, όμως τον αντίκρυσα απο κοντά, ένιωσα μιά βαθιά συγκίνηση.Αναλύθηκα σε δάκρυα χαράς, σαν αυτά που κυλούν όταν αντικρίζεις κάποιον συγγενή σου που λείπει χρόνια απο την πατρίδα. Ξαφνικά νοσταλγία,χαρά, ενθουσιασμός, συγκίνησης πλημμύρισαν την καρδιά μου. Ήταν συναισθήματα που δεν περιγράφονται με λόγια! Ο γιός μου φοβήθηκε με ρώτησε γιατί κλαίω." Είναι ο προστάτης μου παιδί μου και τον αγαπώ. Αυτός άκουγε την προσευχή μου τόσα χρόνια. Και ήρθα να τον ευχαριστήσω επειδή απλώς υπάρχει στη ζωή μου". Ήταν τόσο σπάνιες στιγμές, που εύχομαι να τις ζήσουν όλοι όσοι τον επισκέπτονται.Σας καταθέτω την εμπειρία μου απο αγάπη για τον Πανορμίτη. Προσευχόμενη τόσα χρόνια,διαδάχτηκα πως όταν ζητάς με όλη την καρδιά σου βοήθεια στα προβλήματά σου και φλέγεσαι απο επιθυμία να γνωρίσεις το Θείο, τότε αποκαλύπτεται με τόσο θαυμαστό τρόπο που νιώθεις σαν να απέκτησες μία οικογένεια με ισχυρούς δεσμούς, έτοιμη να προστρέξει σε βοήθειά σου όποτε την χρειαστείς.

nick_a_polemis

Θαύμα στη Σύμη, 11.11.2008

Εξαφανίστηκε από την εικόνα η μορφή του Αρχάγγελου Μιχαήλ την ώρα του μεγάλου εσπερινού στην Ιερά Μονή Πανορμίτη Σύμης! Το γραφικό νησί των Δωδεκανήσων είναι γνωστό στα πέρατα του κόσμου για το μοναστήρι που είναι αφιερωμένο στον Αρχάγγελο Μιχαήλ. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή χιλιάδες είναι οι πιστοί που το επισκέπτονται για να ανάψουν ένα κερί στη χάρη του. Τα τάματα κάτω από την ασημένια εικόνα του είναι αμέτρητα, ενώ οι μαρτυρίες για θαύματα πάρα πολλές. Φέτος όσοι παρευρέθηκαν στον εσπερινό της παραμονής της εορτής του Ταξιάρχη Μιχαήλ ή Πανορμίτη (κλέφτη) -έτσι συνηθίζουν να τον λένε οι ντόπιοι, γιατί σύμφωνα με την παράδοση αν δεν αποδοθεί ένα τάμα, ο Αγιος βρίσκει τρόπο και το παίρνει μόνος του- βρέθηκαν μπροστά σε ένα ακόμη θαύμα!

Οι πιστοί που βρίσκονταν μπροστά στην εικόνα του Αρχαγγέλου την ώρα της ακολουθίας αναφέρουν πως το πρόσωπό του σβήστηκε για μια στιγμή προκαλώντας τους ρίγη δέους και συγκίνησης.

«Εχει βουίξει όλο το νησί. Προσωπικά δεν το είδα, ωστόσο μου το ανέφερε αρκετός κόσμος που βρισκόταν στον εσπερινό» δήλωσε ο δήμαρχος Σύμης Λευτέρης Παπακαλοδούκας, τονίζοντας πως η εικόνα που βρίσκεται στην Ιερά Μονή είναι θαυματουργή. «Κατά καιρούς ακούγονται πολλά. Χαρακτηριστικό είναι το θαύμα με τα μπουκάλια. Πιστοί από όλο τον κόσμο βάζουν ένα μήνυμα μέσα σε μπουκάλι για τον Αρχάγγελο και το αφήνουν να το πάρει η θάλασσα. Κατά καιρούς ξεβράζονται στην παραλία αρκετά από αυτά. Οποιος τα βρει τα πηγαίνει στο μοναστήρι».

Η φετινή προσέλευση των προσκυνητών δεν είχε προηγούμενο αφού σύμφωνα με τον δήμαρχο του νησιού ο αριθμός των πιστών άγγιξε τους 15.000!

ΑΝΘΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ

avatar

ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕ ΑΞΙΩΣΗ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ. . .

avatar

Μεγαλη η χαρη του. Ο ΜΕΓΑΣ ΤΑΧΙΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ.Οταν υπηρετουσα στην ροδο πηγα στην ΣΥΜΗ.αμαρτια μου μεγαλη δεν συνειδητοποιησα την ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ.τελευταια πια ειδα διαβασα εμαθα ολο το ιστορικο ,και τον επικαλλουμαι συνεχεια.Περισυ το καλοκαιρι ζητησα κατι, και μου το υλοποιησε. Εδωσε την υγεια την ιαση σε ενα προσφιλες προσωπο.Εστειλα το ταμα μου αλλα δεν εκπληρωσα την επιθυμια και υποσχεση να παω να γονατισω και να προσκυνησω.δεν εχω καλη υγεια ,και φοβαμαι μηπως δεν αντεξω. αλλα ελπιζω οτι θα βρω το κουραγιο θα μου δωσει την δυναμη ,και θα με φερει εκει.τον παρακαλω καθε μερα ,στον δυσκολο αγωνα που δινω. ειναι φιλος συμπαραστατης ο αρχιστρατηγος . και με την ισχυρη παρουσια του με συντροφευει μου απαλυνει τον πονο του σωματος και της ψυχης. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΣΟΙ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΣΥΜΗΣ. ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΑΝΑΨΤΕ ΕΝΑ ΚΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΝΟΙΩΘΩ ΕΝΤΟΝΗ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΣΤΗΝ ΣΥΜΗ. ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ , ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΩ. ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΜΕΡΑ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΙΑΚΟΥΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥΣ , ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ. ΚΩΣΤΑΣ

avatar

ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΠΟΥ ΣΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ.

ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΑΤΖΗΤΣΑΚΟΣ

micharhangel

Μακάρι ο μικρός Κωνσταντίνος να γίνει γρήγορα εντελώς καλά.Προσευχόμαστε στον Ταξιάρχη και το ευχόμαστε ολόψυχα!Καλό κουράγιο και σε εσάς και καλή υπομονή για την δοκιμασία που περνάτε.

Φιλικά απο τον Ορθόδοξο Κόσμο

avatar

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΜΙΧΑΗΛ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΑ ΚΑΛΑ.ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΝΑ ΠΡΟΣΚΗΝΙΣΩ ΣΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ

avatar

το μόνο που παρακαλώ τον Αρχάγγελο είναι το "μην έρθεις ως λέων αγριότατος εις εμέ"

avatar

ευχομαστε εγω καιη αδερφη μου ΑΓΓΕΛΙΚΗ στις 08/11/2009 ημερα της εορτης της να μας αξιωσει ο ΘΕΟΣ να ειμαστε εκει...

avatar

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΚΕΡΚΥΡΑ Κ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΟΥΝ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΣΤΗ ΣΥΜΗ!! ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΤΑΜΑ Κ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΝΑΨΩ ΜΙΑ ΛΑΜΠΑΔΑ Κ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΩ ΤΗ ΧΑΡΗ ΤΟΥ!!!!!

micharhangel

Να πάς φίλε μου,είναι πολύ θαυματουργός.Ευχαριστώ για το μήνυμα.

avatar

Κ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!!! ΕΧΟΘΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ Κ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΕΧΕΙ ΣΤΑ ΟΝΕΙΑ!! ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! ΕΞΗΓΗΣΗ??

micharhangel

Μάλλον πρέπει να πάς!

avatar

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑΜΑ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕΤΑ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΩ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ? ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΥ! ΡΙΤΑ

avatar

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑΜΑ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕΤΑ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΩ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ? ΤΙ ΑΚΡΙΒΏΣ ΘΑ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΆΝΩ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΥ! ΡΙΤΑ

avatar

ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΣ. ΕΣΩΣΕΣ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ 4 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΟΓΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΛΕΣ ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕΣ ΝΙΚΗΤΕΣ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΡΧΑΓΓΕΛΕ. ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΤΟΙ ΣΟΥ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΤΖΗΤΣΑΚΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΑΤΖΗΤΣΑΚΟΣ

avatar

σας παρακαλώ δημοσιεύστε άν είναι εύκολο την παράκληση του πανορμίτη στην ιστοσελίδα σας ευχαριστώ

avatar

panormith mou me lene fwteinh eimai 18 xronon sta 15 xronia enfanisa kati koistes me pai8noun me ponane polu para polu se parakalw kaneme kala se parakalw menw rodo eimai kai misi simiakia kai erxwmai ka8e xrono sto spiti sou na anapsw keraki se eixa dei poles fores sto oneiro mou ponaw polu klaio ka8e bradh ta enfanisa sts masxales mou kai kato sta podia mou einai polu anoxtes exoun na mou klisoun edw kai 3,5 xronia denm klinoun se parakalw kaneme kala se parakalw polu 8a er8w kai twra stn giorth sou tiraniemai apo ta 15 kserw aloi exoun xeirotera kai aftoi pou exou xeirotera elpizw me tn pisti tous na ginoun kala kai to efxomai an ponaw kserw t trabane kai aftoi se parakalw pwnaw ka8e mera to ti ntepon pinw tpt klaiw kai ksereis den mporw na kouni8w na exesi kai tn oikogeneia mou kala kai olo tn kosmo se parakalw akouseme

avatar

panormith mou kaneme kala eimai 18 xronon kai sta 15 enfanisa koistes se olo mou to swma ponaw kai ypoferw se parakalw den mporw na koimi8w klaio ka8e brady ponaw tosw polu pou arostenw apo tn stenaxoria mou se parakalw exw tama se sena kai erxomai sinexeia apo rodo sts simh eimnai kai simiakia me lene fwteinh se parakalw o ponos einai apesios oute ta farmaka den kanoun tpt se parakalw kaneme kala se parakalw se parakalw

avatar

kale mou Agie antimetopizo kapoia provlimata oikogeneiaka prosopika kai me tin douleia mou!!!!o xronos pou feugei itan enas asximos apo oles tis plevres......les kai epese kapoia katara stin oikogeneia mou....se parakalo na mas voithseis!!!!!irtha stin giorti sou kai tha tha erxomai kathe xrono!!!!!!!!!!!!!o theos na mas exei panta kala!!!!!

avatar

kale mou Agie antimetopizo kapoia provlimata oikogeneiaka prosopika kai me tin douleia mou!!!!o xronos pou feugei itan enas asximos apo oles tis plevres......les kai epese kapoia katara stin oikogeneia mou....se parakalo na mas voithseis!!!!!irtha stin giorti sou kai tha erxomai kathe xrono!!!!!!!!!!!!!o theos na mas exei panta kala!!!!!

avatar

ΑΓΙΕ ΜΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΝΕ ΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΤΙΣ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΘΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΩ ΣΤΗΝ ΧΑΡΗ ΣΟΥ.ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΣΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΜΠΟΥΣΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΣΟΥ ΕΙΚΟΝΙΣΜΑ ΜΕ ΓΙΑΤΡΕΥΕΣ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΑΞΙΩΣΗΣ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΤΗΝ ΧΑΡΗ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΩ.ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΟΡΜΙΤΗ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.ΑΠΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ 21/01/2010 ΑΘΗΝΑ

avatar

ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΝ,ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΕ,ΔΥΣΩΠΟΥΜΕΝ ΣΕ ΗΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΙΝΑ ΤΑΙΣ ΔΕΗΣΕΣΗ ΤΕΙΧΙΣΗΣ ΗΜΑΣ,ΣΚΕΠΗ ΤΩΝ ΠΤΕΡΥΓΩΝ ΤΗΣ ΑΥΛΟΥ ΣΟΥ ΔΟΞΗΣ,ΦΡΟΥΡΩΝ ΗΜΑΣ ΠΡΟΣΠΙΠΤΟΝΤΑΣ ΕΚΤΕΝΩΣ ΚΑΙ ΒΟΩΝΤΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΛΥΤΡΩΣΑΙ ΗΜΑΣ ΩΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΤΩΝ ΑΝΩ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

ΠΑΝΤΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΟΥ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ,ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ,ΕΛΕΝΗ ΧΑΤΖΗΤΣΑΚΟΥ

avatar

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΤΑΞΑ ΣΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΑΓΓΕΛΙΚΗv

avatar

θα ειθελα να ρωτησω αν γινετε να ταξω απο μακρια για κατι πολλυ σοβαρω και να παω σιγουρα εκει οταν θα εχω δυνατων χρονο; η ιστοσελιδα ειναι εξερετικη

avatar

ταμα για τη κορη μου. εναν ασημενιο διαβητη. ΕΚΕΙΝΟΣ ξερει γιατι.

avatar

ΑΡΧΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ

avatar

ΑΡΧΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ, ΠΑΝΟΡΜΙΤΗ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΞΙΩΣΕΣ ΝΑ ΖΗΣΩ. ΗΡΘΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ, ΣΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΚΥΟΦΟΡΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΝΟ!!! ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ...ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ

avatar

ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΕ ΜΙΧΑΗΛ, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΑΣ. ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΟΣΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ. ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΗ ΣΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΜΟΥ.

avatar

ΤΕΛΕΙΑ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ! ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΑΝ ΜΕ ΑΞΙΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΕΡΘΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΔΙΑΒΗΤΗ. Ο ΤΑΞΙΑΡΗΣ ΞΕΡΕΙ...

avatar

Σ'ευχαριστώ Πανορμίτη μου ,που απο μικρό κοριτσάκι ήσουν κοντά σε μένα και στην οικογέμεια μου σε όλες τις δύσκολες στιγμές.Τώρα που τον Ιούλιο θα γίνω νονά στην χάρη Σου,θα Σου φέρω και τα 2 μου τα παιδάκια όπως Σου έχω υποσχεθεί.Σε παρακαλώ να μου τα έχεις πάντα καλά.Σ'ευχαριστώ για όλα.

agelos10

καλησπέρα σας. θα ήθελα να σας ρωτήσω αν υπάρχει σελίδα του πανορμίτη που να μπορούμε να μπαίνουμε και να διαβάζουμε θαύματα και ιστορίες. σήμερα έμαθα ότι υπάρχει απο τον ταξιάρχη των μανταμάδων. σας το δίνω για να μπείτε να δείτε το προσκύνημα του. ειναι τέλειο....#taxiarxis.pblogs.gr

avatar

ερχομαι με πονο ψυχής,με ελπιδα και πιστη σε σενα να Σε παρακαλέσω να βοηθήσεις τη μητέρα μου στη δυσκολη περιπετεια της.να παρεις τα σκοταδια του μυαλου της μακρια και να της δωσεις ξανα φως οπως και πριν. τη χρειαζομαστε ολοι και πιο πολυ ο εγγονος της

annadi

Το μωρό μας- 9 μηνών σήμερα- βρίσκεται εδώ και περίπου 2 μήνες στην εντατική παίδων με μηνιγγιτιδοκοκκική σηψαιμία. Η περίπτωση του θεωρείται εξαιρετικά βαριά μα δόξα τω Θεώ κάπως σα να έχει αρχίσει να φαίνεται ένα φως στο απόλυτο σκοτάδι. Από την αρχή προσευχόμαστε στον Άγιο Ταξιάρχη για την ίασή του.Τον αεροβαφτίσαμε Πρόδρομο. Εάν ο Πανορμίτης με τη Χάρη του καλού Θεού τον θεραπεύσει, θα του δώσουμε και το όνομα Μιχαήλ και θα έρθουμε όλοι μαζί να προσκυνήσουμε στη Σύμη.Παρακαλώ για τις προσευχές σας.

avatar

mas.dhnamoni.thn.pisth.sto.prosopotou

avatar

δΕΝ ΕΧΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΟΡΜΙΤΗ. ΜΕ ΒΡΗΚΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΖΗΣΕΙ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ. ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ. ΤΟΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΟΥ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΡΗΤΗ

angeliki_s

Επισκεφθηκα τη Συμη και τον προστατη μου Αρχαγγελο Μιχαηλ, του οποιυ περηφανα φερω το ονομα, πολυ προσφατα. Τον επισκεφθηκα γιατι ηθελα να τον ευχαριστησω που με τραβηξε απο τηκ κολαση και μου χαρισε παλι μια ευκαιρια στη ζωη. Οταν εφτασα στην εισοδο του μοναστηριου στον Πανορμιτη ξεσπασα σε δακρυα λυτρωτικα και καθαρτικα εκ βαθεων. Για ολα εκεινα που μου εδωσε πισω. Επειδη με πηρε απο το χερι και με οδηγησε εξω απο τους μιτους μαγειας. Κ επειδη η δικη μου ιστορια ειναι πολυ πιο περιπλοκη απο ενα ζητημα υγειας με την εννοια πως δεν ειναι πραγματα ευρεως γνωστα, δε θα γραψω αλλα. Θελω μονο να πω ποσο ευγνωμων ειμαι. Αδηριτη αναγκη μου που πηγαζει απο τα θαυματα του Αρχαγγελου πανω μου. Δοξασμενο Το Ονομα Του Κυριου Μας.

avatar

Αρχάγγελέ μου Πανορμίτη ταπεινά και με πολύ πόνο σε παρακαλώ να κάνεις κάτι πολύ μεγάλο και σπουδαίο κάνε με καλά ,φέρε το παιδί μου πίσω στο δρόμο σου και δώσε λύση στο πρόβλημα της οικογένειάς μου. Καταλαβαίνω οτι είναι πολλά αυτά που σου ζητάω, αλλά όπως μόνο εσύ ξέρεις είναι πολλά και τα βάσανά μου τα τελευταία χρόνια. Δεν παραπονέθηκα για την υγεία μου , αλλά τώρα που βλέπω να χάνω το παιδί μου σε παρακαλώ να βάλεις το χέρι σου. Και με την πρώτη ευκαιρία θα έρθουμε μαζί και οι τρείς να προσκυνήσουμε τη χάρη σου.

avatar

Πριν από δυο εβδομάδες επισκέφτηκα το μοναστήρι του Πανορμίτη και πραγματικά αισθάνθηκα πολύ όμορφα οταν μπήκα στο Ναό. Οφείλω να ομολογίσω πως δεν γνώριζα την ύπαρξή του. Όταν όμως με πληροφρόρησαν για την ύπαρξή του, αποφάσισα ότι δεν θα έφευγα από την Ρόδο αν δεν πήγαινα να ανάψω έστω και ένα κεράκι. Παρακάλεσα να έχεις όλο τον κόσμο καλά και να βοηθήσει όλους όσους έχουν την ανάγκη του και κυρίως για θέματα υγείας. Θέλω να έχει πάντα καλά όλη μου την οικογένεια και όλους τους ανθρώπους στη ζωή μου και να αναπαύσει και να προστατεύει εκεί που βρίσκονται όλους τους ανθρώπους που δυστυχώς δεν είναι πλέον κοντά μου και πραγματικά μου λείπουν. Εκείνοι ξέρουν ποιοι είναι. Όλοι σας απ' όσο διάβασα Του ζητάτε να έχει καλά εσάς και τα παιδιά σας. Εγώ με τη σειρά μου σας το εύχομαι ολόψυχα. Υγεία σε όλους, χωρίς προβλήματα. Θα ξαναπάω στη Σύμη για να προσκυνήσω και εύχομαι η ευχή που έκανα να βγει αληθινή. Ευχαριστώ το Θεό για ότι μου έχει προσφέρει μέχρι σήμερα. Ειλικρινά...

avatar

να μας φωτιζει ολους ο Ταξιαρχης μας

avatar

ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΩΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΗ

ARETITSAPOU

Σας παρακαλώ, μια προσευχή από όλους τους πιστούς του Αρχοντα Ταξιάρχη, για τον σύζυγό μου Σπυρίδωνα. Χτυπήθηκε από επιθετικό καρκίνο του πνεύμονα και ελπίζουμε στην βοήθεια του Χριστού μας και του Αρχάγγελου Μιχαήλ για την ίασή του. Ευχαριστώ θερμά όλους τους πιστούς.

avatar

4 χρονια πριν τον γνωρισα διχως πριν να εχω ακουσει για την χαρη του,μου εστειλε ομως αγνωστη γυναικα κ ετσι με καλεσε στο σπιτι του,με βοηθησε οταν του το ζητησα κ ετσι φετος τον Αυγουστο πηγα να προσκυνησω στον θρονο του!! Ειναι δυσκολο να περιγραψω τα συναισθηματα που ακομα κ τωρα με πλυμμηριζουν...ηθελα να παγωσει ο χρονος κ εγω να μενω εκει στα ποδια του,να κλαιω απο χαρα που με δεκτηκε με τοσα σημαδια που φανερωναν την παρουσια του!!! Ευχομαι ο Προδρομος οπως κ τοσσα αλλα παιδακια να τα εχει καλα γεματα υγεια,τον παρακαλω κ τον αγαπαω τοσο πιστα.. Σε λιγα χρονια που τα μικρα μου θα ειναι πιο ευκολο να ταξιδεψουν θα τον επισκευτουμε εγω,ο Ηλιας μου κ η Σταματινα που στην χαρη του γιορταζει!Τα φτερα του να διωχνουν μακρυα τον πονο κ την λυπη. Σ'ευχαριστω ΤΑΞΙΑΡΧΗ μου μεσα απο την ψυχη μου...

avatar

ελπιζω να με βοηθειση οπως παντα ο Αγιος Αρχαγγελος στο προβλημα μου

avatar

Σήμερα σε μια συζήτηση που είχα έμαθα για τον Ταξιάρχη τον Πανορμίτη και ομολογώ ένιωσα την ανάγκη να ενημερωθώ περισσότερο. Με μεγάλο σεβασμό και προσοχή διάβασα τα σχόλια όλων σας, απο καρδιάς ευχομαι να ειστε καλά όλοι σας. Ταξιάρχη ευχομαι να έχεις καλά όλο τον κόσμο, το καλοκαίρι θα φροντίσω να έρθω να σε δω.

avatar

ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ. ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΙ ΘΑ ΤΟ ΠΠΟΥΜΕ ΑΓΓΕΛΟ. ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ ΚΑΙ Θ ΑΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ. ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ. ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΑ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ingostal6

ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ ΕΤΟΣ 2010 ΑΞΙΩΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΜΕΤΑΒΩ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΣΥΜΗ.ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΟΣ ΚΑΙ ΟΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΥΡΙΕΥΣΕ ΑΝΤΙΚΡΥΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΠΑΝΟΡΜΙΤΟΥ. ΕΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑ ΤΗΝ ΑΓΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΛΑΒΙΑ ,ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΧΑΡΗΣ ΤΟΥ ΜΕ ΚΥΡΙΕΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ,ΑΙΣΘΑΝΟΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΜΕ ΑΚΟΥΕΙ.Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΓΙΟΣ,ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΕΙΣΑΚΟΥΣΘΟΥΝ.ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΤΑΚΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΞΑΖΩ ΤΗΝ ΑΓΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΟΡΤΗ.

avatar

ΠΑΝΟΡΜΙΤΗ ΜΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ...

avatar

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.ΜΟΛΙΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ.ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΚΑ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΞΙΟΘΩ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2011 ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΑΥΤΗ.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΟΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ. Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΥΣ.

avatar

Με τη Χάρη του Θεού και τις πρεσβείες του Ταξιάρχη Μιχαήλ, ο Πρόδρομος είναι πλέον στο σπίτι και χθες έγινε 13 μηνών.Πολλά ζητήματα κυρίως νευρολογικά παραμένουν αλλά εμείς συνεχίζουμε να ελπίζουμε και να προσευχόμαστε στον Άγιο Αρχάγγελο να διώξει εντελώς το φαρμάκι μέσα από το παιδί όπως έκανε μέχρι τώρα.Μερικά θαύματα χρειάζονται χρόνο για να ολοκληρωθούν..Να είστε όλοι καλά

avatar

ΕΚΟΨΕΣ ΤΑ ΠΑΘΗ ΜΟΥ & ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΑΚΟΜΗ ΟΜΩΣ ΕΓΩ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΑΣ & ΠΡΟΣΤΡΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ. ΚΟΒΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΣΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣΤΩ ΣΤΟ ΖΩΟΔΟΤΗ ΜΑΣ ΧΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ.

avatar

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΝΟΡΜΙΤΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ. ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΑΞΙΩΣΕ ΜΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΟΥ, ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΣΕΝΑ ΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. ΔΟΞΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ.

avatar

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΌΣ ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ ΝΑ ΠΕΙΣΩ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ Μ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΝΕΙΣ ΜΟΥ Κ ΦΙΛΟΥΣ Μ... ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΑ ΘΑΥΜΑΥΑ ΤΟΥ Κ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ...

avatar

ΠΑΝΟΡΜΙΤΗ ΜΟΥ ΣΚΟΥΠΙΣΕ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΚΟΥΠΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΦΕΡΩ.ΚΑΝΕ ΤΟ ΘΘΑΥΜΑ ΣΟΥ.ΠΑΝΤΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ.ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΜΑΚΡΙΑ ΣΟΥ.

avatar

ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΕ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕς ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΙΣ ΧΗΜΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕς ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙς ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ.ΜΕΣΗΤΕΥΣΕ ΣΤΟΝ Κ Υ Ρ Ι Ο ΜΑΣ ΜΑ ΜΕ ΦΩΤΙΖΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ. ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΛΥΤΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ.ΑΣ ΜΕ ΑΞΙΩΝΕΙ Η ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΗ ΧΑΡΗ ΣΟΥ ΝΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΑ ΣΕΒΑΣΤΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΩ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΟΥ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΜΕΓΑΛΗ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΜΟΥ ΕΧΕ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΤΩΝ ΠΤΕΡΥΓΩΝ ΣΟΥ. ΑΜΗΝ.

avatar

Kale mou Taksiarhh, pws na proferw to onoma Sou kai na ferw sto mualo Mou th glukia Sou morfh xwris na galhnepseih kardia m, xwris gemisei zestasia kai agaph gia sena? exeis kanei tosa polla gia mena kai me prostateueis kai kserw oti me akous kathe stigmh pou fwnazw to Panagio onoma Sou..Thelw na se parakalesw na eisai mesiths ston Panagatho gia tis amarties mou, ma polu perissotero gia to Mihalh mas pou einai afieromenos se sena..Se 8ermoparakalw me olh th dynamh ths psyxhs mou, deikse se auton to Eleos Sou, prostateve ton apo kathe pagida tou ponhrou, kai kane to thavma soy Kale mou Taksiarhi na mpei sth kardia tou h pisth kai h agaph Tou Kuriou Mas...Mhn ton afhneis sto eleos tou ponhrou, se 8ermoparakalw, pare makria me th romfaia sou ton ponhro, voithise ton Archangele mou..galhnepse th psyxh toy, kai fwtise ton na me sugxwresei kai apo ekei kai pera as ginei to thelima Tou Panagathou..

avatar

ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΕ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΜΙΧΑΗΛ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΟΥ.ΠΑΣΧΩ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΩ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΑΒΛΕΨΕΙΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΤΗΝ ΚΑΚΟΗΘΕΙΑ.ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ 6 ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΚΧΕΙΡΗΣΗ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ.ΤΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΘΕΙΟ ΣΟΥ ΕΙΚΟΝΙΣΜΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ Ε Ξ Α Φ Α Ν Ι Σ Τ Η Κ Ε.ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ.ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΜΕΣΟΝ ΤΟΥ ΔΙΠΛΟΥ ΚΡΕΒΑΤΙΟΥ ΑΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΑΝΙΔΑ .ΠΟΛΥ ΒΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΧΕΡΙ.ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΓΙΟ ΣΟΥ ΣΗΜΑΔΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΤΕΛΕΙΑ.ΑΝΑΡΩΣΑ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΣΕ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΗΜΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΕΚΧΕΙΡΗΣΗ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΚΟΗΘΕΣ ΕΥΡΗΜΑ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΕ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΜΙΧΑΗΛ.ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΨΥΧΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΛΥΤΡΩΣΕ ΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ.ΣΕΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΜΟΥ..

avatar

ΙΧΑ ΤΑΞΙ ΝΑ ΠΑΟ ΣΤΙ ΙΕΡΑ ΜΟΝΙ ΤΟΥ ΑΡΧΑΝΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΑΞΙΟΘΙΚΑ ΠΕΡΙΣΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΦΤΙΚΑ ΕΝΙΟΣΑ ΠΟΛΙ ΜΕΓΑΛΙ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΙΠΟΣΧΕΘΙΚΑ ΝΑ ΞΑΝΑ ΠΑΟ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟ ΖΙΤΙΣΙ ΘΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΙΗΣΙ ΑΓΑΠΙΜΕΝΕ ΑΡΧΑΝΓΕΛΕ ΜΙΧΑΙΛ ΠΡΟΣΤΑΤΕΒΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟ KAI ΟΣΟΥΣ ΑΓΑΠΟ

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΟΛΥ

avatar

αρχανγελε μιχαιλ θελο να σου πο οτι τα δυο μου αδερφια πιραν το ονομα σου Αντσελα.Ανγκελο ευχαριστο πολλι

avatar

Συνχαρητηρια για την ιστοσελιδα!Ο αρχαγγελος Πανορμιτης βοηθεια μας.Πετρος-Παρασκευη.

avatar

Αρχαγγελε Πανορμιτη βοηθησε με στην αυριανη δοκιμασια που εχω.Σε ευχαριστω για ολα!

avatar

Kale Mou Arxangele sugxwrese me gia tis polles amarties mou kai akouse gia akomh mia fora thn proseuxh mou..se euxaristw me olh mou thn kardia pou olo auto ton kairo hsoun dipla m, prostaths mou, o kaluteros mou filos pou me prosexes na mhn pathw kako, mou edines dymanh kai kouragio kai otan hmoun suntretrimenh me aksiwses emena thn amartwlh me thn Agia parousia Sou..Se parakalw kale Mou Arxangele..Th manoula mou kane kala suntoma, psuxika kai swmatika ..kserw oti h mera pou arwsthse (hmera ths gior ths Sou) den htan katholou tuxaia..Einai simadi apo sena oti ola einai mia dokimasia pou tha perasei..Se euxaristw gia thn parousia Sou kai to Eleos Sou.kai telos, to Mihali mas Taksiarhi mou..se parakalw..me olh mou thn kardia..Prostatepse ton katw apo tis fterouges sou kai anapse sth psuxoula tou to fws ths agaphs Tou Kuriou mas...Kai an einai thelima Theou, na feroume kapia mera to mwraki mas sthn ekklhsia Sou..Amhn Taksiarhi mou..se euxaristw pou me akous, akoma kai an de to aksizw..

avatar

ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΕ ΤΑΞΙΑΡΧΑ ΠΑΝΟΡΜΙΤΗ,ΣΕ ΘΕΡΜΟΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ..

avatar

panormiti mou se euxaristo para poli gia ola osa exeis kanei gia emena se xreiastika para polles fores k panta isoun dipla mou... erxomai ka8e xrono sto spiti sou k 8 er8o k fetos na proseuxi8o kai na se euxaristo...sugxorese me panormiti gia tis amarties mou k exe emena k tin oikogenei mou kala...koimamai mee to eikonisma sou kato apo to ma3ilari mou se nio8o dipla mou kapoies stigmes...se agapao para poli... se parakalo giatrepse tin aderfi mou k kane io e3etaseis poiu 8 kenei k ekeini k o mpampas m na einai kales k na mn einai kati dusaresto n exei 3eperasei to provlima...prostateupse tin iokogeneia mou apo ka8e kako k arrosteia k dwse ugeia se olous osous einai dipla mou...se euxaristo poli gia ola...

ingostal6

ΠΑΝΑΓΙΕ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΕ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ ΠΑΝΟΡΜΙΤΗ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ ΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΒΛΕΜΑ ΣΟΥ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑ ΕΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΟΥ,ΔΩΣΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΒΑΣΑΝΟ ΠΟΥ ΖΩ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙΣ...ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΑΠΕΙΝΑ ΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.

avatar

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΠΑΝΟΡΜΙΤΗ ΜΟΥ!

avatar

ΑΡΧΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΜΟΛΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΑΥΜΑΤΑ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ . ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΕΜΑΘΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΡΗ ΣΟΥ .ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ . ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΧΑΠΙΑ ΔΩΣ ΜΟΥ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΑΨΩ ΜΙΑ ΛΑΜΠΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΩ ΣΤΗΝ ΧΑΡΗ ΣΟΥ

avatar

Ευλογημένος νυν και αει και εις τους αιώνας των αιώνων Αρχάγγελε ΜΙΧΑΗΛ. Πλήρης ευχαριστιών για οτι καλό και ευλογημένο φέρνεις καθημερινά στην ζωή μου και στην οικογενειά μου Ευλογημένε Αρχάγγελε. Παρακαλώ για την ευλογημένη πνευματική σου καθοδήγηση για να ποιώ το θέλημα σου. Αμήν

avatar

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΣΤΕΛΙΟΣ ΕΛΕΝΗ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΤΖΗΤΣΑΚΟΣ

avatar

ΑΡΧΑΓΓΕΛΕ ΘΑΥΜΑΤΟΥΓΕ! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΗΡΘΑ ΣΤΗΝ ΧΑΡΗ ΣΟΥ, ΕΝΙΩΣΑ ΤΗΝ ΔΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ,ΧΑΡΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΉΡΑ.ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΗ ΠΟΥ ΜΕ ΕΦΕΡΕ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ 20 ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΑΡΕΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΣΟΥ.

13703

Πανορμίτη μου σε ευχαριστώ για όλες τις φορές που με βοήθησες ! Σε παρακαλώ από την καρδιά μου : χάρισε την υγεία στην αδελφούλα μου και φώτισε την σύζυγο μου . Εσύ είσαι η ελπίδα μας Αρχιστράτηγε !

avatar

ΔΟΞΑΣΜΕΝΟ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ, ΑΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ. Ο,ΤΙ ΕΧΩ ΖΗΤΗΣΕΙ ΜΟΥ ΤΟ ΧΕΙ ΔΩΣΕΙ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕ ΑΞΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΟΥ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΟΡΜΙΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΕ... ΑΣ ΜΕΣΙΤΕΥΣΕΙ Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ, Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ, ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΑΘΟ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΓΑΠΩ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Η ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ!

avatar

ΑΡΧΑΓΓΕΛΕ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΕ ΣΥΧΩΡΕΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΣΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΧΑΡΙΣΕ ΜΑΣ ΓΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΩΣΕ ΜΑΣ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΣΟΥ. ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟ.

avatar

ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΕ ΤΩΝ ΕΠΟΥΡΑΝΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΙΧΑΗΛ ΠΑΝΟΡΜΙΤΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ.ΔΟΞΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ,ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΝΟΡΜΙΤΗ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΑΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΔΙΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΗΡΕΜΗ ΖΩΗ.

avatar

ΠΑΝΑΓΙΕ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΕ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ,ΠΑΝΟΡΜΙΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ,ΜΕ ΠΟΝΟ ΣΕ ΘΕΡΜΟΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΟΡΙΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΜΟΥ..ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.

ingostal6

ΑΓΙΕ ΠΑΝΟΡΜΙΤΗ ΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΕΑΝ ΕΣΥ ΟΡΙΖΕΙΣ...ΜΗΝ ΜΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΕ.

avatar

Arxangele mou..sugxwrese me, de se ksexasa..pws mporw allwste? Sagapw toso polu, me olh mou mhn kardia..se parakalw..akouse tis proseuxes mou kai voithise me..

avatar

ΑΡΧΑΓΓΕΛΕ ΜΙΧΑΗΛ ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΗ ΣΟΥ!ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ.ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΘΑ ΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΚΗΝΗΣΟΥΜΕ!

avatar

απόσπασμα από προσευχή αγρυπνίας,στη γιορτή του Ταξιάρχη Πανορμίτη. Ω Ταξιάρχα Μιχαήλ, ζητώ τη μεσιτεία, γιατί στό θρόνο του Θεού, στέκεις με παρρησία. Σαν αστραπή η χάρη Σου, φτάνει σε κάθε τόπο, είσαι φρουρός και βοηθός,στόν πόνο των ανθρώπων. Πρωτάγγελοσ ο Μιχαήλ ,στις τάξεις των αγγέλων, σαν αστραπή περιφρουρεί, φθάνει σε κάθε μέρος. εύχομαι σε όλους μας πάντα η Χάρις του να μας βοηθάει και να μας στηρίζει σε κάθε δυσκολία και ανηφοριά της ζωής μας.

avatar

Ταξιάρχη μου κάνε μου και μένα ένα θαύμα,ένα μωρό.Ευχαριστώ!

avatar

Πανορμίτη μου, είσαι ο προστάτης μας και σύντομα θα σε επισκεφτουμε για να προσκυνήσουμε τη χάρη σου. Εσύ καθοδηγείς τα βήματά μου, σε ευχαριστώ πολύ!

avatar

Ταξιάρχη μου κάνε μου ένα θαύμα για κάτι που περιμένω και αν γίνει αυτό που περιμένω θα τιμήσω το τάμα και θα έρθω στην Ιερά Μονή για να τηρήσω το τάμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

avatar

ARXAGELE MIXAIL MOY SE EFHARISTO GIA AFTO POY MOU EKANES...... DEN LEO ALA KATI POLI KALO MOY EKANES.TO ONOMA SOU TO EXI O ADERFOS MOY XEROMAI POLI GIA AFTO TO SAID... POY IPARXI PERISI TO KALOKERI IXA ERU STI EKLISIA SOU KAI ETAJA KATI KAI MOY TO E KANES EFXARISTO POLI ME AGAPI....

avatar

ΤΑΞΙΑΡΧΗ μου το έκανες κι'ολας το θαύμα σου!!!!! Σ'ευχαρηστώ πολύ και για τα δύο μωρά!!!!

avatar

βοηθησε τον μπαμπακα μου να γινει καλα...σε παρακαλω πολυ..τον εχω αναγκη..σε ικετευω

avatar

ΠΑΝΟΡΜΙΤΗ ΜΟΥ ΠΑΡΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ... ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΣΟΥ! ΑΞΙΩΣΕ ΜΑΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΠΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ...

avatar

ΠΑΝΟΡΜΙΤΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ......ΕΜΑΘΑ ΟΜΩΣ .....ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑΑΑ........ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΣΟΥ.......ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΑΞΙΩΣΕ ΜΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΑΚΙΙΙΙΙΙΙ.....ΤΟ ΘΕΛΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥΥΥΥΥ......ΚΑΙ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΕΝΝΗΣΩ ΘΑΕΡΘΩ ΝΑ ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΦΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΩ ΣΤΗ ΧΑΡΗ ΣΟΥΥΥΥΥ......ΕΣΥ Ο ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΙΗ ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ Η ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ.......ΣΑΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.....ΓΙΑ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......ΕΝΑ ΞΕΡΩ .....ΜΟΝΟ Η ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙΙΙΙ.......

avatar

Ταξιάρχη μου, σε ικετεύω να μας βοηθήσεις εμένα και τον άντρα μου να ξεπερνάμε τις απανωτές δυσκολίες που μας βρίσκουν. Mα πάνω από όλα Σε εκλιπαρώ, να σπάσεις τα δεσμά της ατεκνίας μας κα ι να μας δώσεις μια ψυχούλα υγιέστατη και ευλογημένη από την χάρη Του. Έχω ήδη περάσει 2 αποβολές τον προηγούμενο χρόνο, και λόγω της ηλικίας μου(44 ετών)οι γιατροί το βλέπουν δύσκολο να μείνω έγκυος με φυσικό τρόπο. Σε ικετεύω να τους διαψεύσεις και να κάνεις το θαύμα σου σε εμένα και τον σύζυγό μου.

avatar

Σας στέλνω την προσευχή που λέω κάθε βράδυ από 6 ετών: Άγγελε φύλακα προστάτη, με τα φτερά σου τα απλωτά, πέτα στον ύπνο μου και στάσου στο κρεβατάκι μου κοντά. Θέλω να νοιώθω πάντα πλάι τον ίσκιο σου να με φυλάει. Μα και στο δρόμο όταν βρεθώ, που είμαι ένα αδύναμο παιδάκι, κράτα με πάντα απ΄το χεράκι, Άγγελε σύ να μην χαθώ.

avatar

Πανμέγιστε Ταξιάρχη μου αισθάνομαι εδώ και πάρα πολύ καιρό την ανάγκη να έλθω παλι να σε προσκυνήσω! Σ' ευχαριστώ για τη δύναμη που μου δίνεις καθημερινά! Πάντα είσαι στη σκέψη μου και η καρδιά μου πλυμμηρίζει από απέραντη συγκίνηση. Όταν σε είχα ανάγκη... στάθηκες δίπλα μου! Όταν έχασα την οικογένεια μου... ήσουν εσύ εκεί... το στήριγμα μου! Άκουσε την προσευχή μου και τον πόνο της ψυχής μου και σε παρακαλώ βοήθησε με αυτή τη δύσκολη περίοδο της ζωής μου να βρω το δρόμο μου κ να ηρεμίσω. Φώτισε με και τους ανθρώπους που στέκονται δίπλα μου και με βοηθούν να έχουμε δύναμη και πίστη. Σε θερμοπαρακαλώ... και σ' ευχαριστώ για όλα ταπεινά μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου.

avatar

SE ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩ ΠΑΝΟΡΜΙΤΗ ΜΟΥ!!!! ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ!!! ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ... ΤΟΝ ΕΦΕΡΕΣ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΠΑΛΙ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ!

avatar

ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΕ ΜΙΧΑΗΛ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟ. Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ. ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΗ ΣΟΥ!!

avatar

ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΜΕ ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΕ,ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΤΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΡΕΞΕ ΚΑΙ ΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΣΟΥ ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ. ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ, ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΠΟΡΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΒΟΗΘΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΥΝ. ΑΓΙΕ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΧΟΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΧΟΡΟ. Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΗΣΥΧΟΥΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ,ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΒΙΑΣΤΗΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΖΩΝΤΑΝΟ. ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΟΥ ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΕ. ΕΝΑΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ.

avatar

Πανορμιτη μου σε ευχαριστω που εκανες να πανε ολα με το χειρουργειο του γιοκα μου.σε ευχαριστω που εισαι παντα διπλα μου προστατης μου.

avatar

ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΝ ΑΡΧΗΣΤΡΑΤΗΓΕ, ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΠΟΘΕΣΕΙ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΟΥ ΧΑΡΗ!!!!!ΑΥΡΙΟ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ Η ΜΕΡΑ ΣΟΥ.....ΣΕ ΙΚΕΤΕΥΩ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΘΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΣΙΤΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΥΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΣΥΖΥΓΟ-32 ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΛΙΚΑΡΙ!!! ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΛΑΧΤΑΡΑ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΙΣΤΗ!!!! ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ.

ΕΥΛΟΓΙΑ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΟΣ!! ΑΜΗΝ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!

avatar

Πανορμιτη μου σε ευχαριστω για οσα μου εχεις προσφερει μεχρι τωρα! και που εισαι συνεχεια διπλα μου! Στη χαρη σου τον μπεμπακο θα τον ονομασω πρωτα ο θεος Παναγιωτη Ταξιαρχη!!! Βοηθησε τον να ξεπερασει γρηγορα ολες τις παθησεις του! Θα σου ξαναρθουμε ολοι μαζι Πανορμιτη μου! Σε αγαπαμε και σου ειμαστε πιστοι!!!!

avatar

ΠΑΝΟΡΜΙΤΗ ΜΟΥ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ.ΑΠΑΛΛΑΞΕ ΜΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΕ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ.ΕΙΔΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΘΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ.ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΜΕ.Σ'ΑΓΑΠΩ!!

avatar

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

avatar

Πανορμίτη μου, βοήθησέ με σε παρακαλώ στο πρόβλημα που αντιμετωπίζω και κάνε την ευχή μου πραγματικότητα. Σε ευχαριστώ.

avatar

Πανορμίτη μου, βοήθησέ με σε παρακαλώ στο πρόβλημα που αντιμετωπίζω και κάνε την ευχή μου πραγματικότητα. Σε ευχαριστώ.

avatar

Αρχαγγελε Μιχαηλ ακουσε τις προσευχες μας!! Χαρισε μας ενα παιδακι κι θα ερθουμε κι οι τρεις μας να σε προσκυνησουμε!! Προστατεψε μας με τα φτερα σου Αρχαγγελε μου θαυματουργε!!!

avatar

Αρχαγγελέ μου, φύλακα Άγγελε, έχε ολα τα παιδακια του κοσμου καλα, μαζι και τα δικα μου! Σε ευχαριστω!

avatar

ΑΓΙΕ ΠΑΝΟΡΜΙΤΗ,ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ ΜΗΝΑ ΕΡΙΞΑ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΜΕ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ,ΕΝΑ ΚΕΡΙ ΚΑΙ 5 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ,ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΖΗΤΩ ,ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

avatar

ΠΑΝΟΡΜΙΤΗ ΜΟΥ! ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣ ΠΑΙΔΑΚΙ!ΝΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ!

avatar

ΠΑΝΟΡΜΙΤΗ ΜΟΥ! ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣ ΠΑΙΔΑΚΙ!ΝΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ!

avatar

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΕ ΕΥΓΝΟΜΟΝΩ! ΔΟΞΑ ΣΟΙ!

avatar

σε ευχαριστω! Δοξασμενος να εισαι παντα, φυλακα Αγγελε μας!

avatar

ΠΑΝΑΓΙΕ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΕ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ ΠΑΝΟΡΜΙΤΗ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ,ΜΙΑ ΧΑΡΗ ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ,ΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΒΛΕΜΑ ΣΟΥ Σ,ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΔΩΣ ΜΟΥ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΥΓΝΟΜΟΝΩ...

avatar

Δοξα σοι!!! Σε ευχαριστω με απεραντη ευγνωμοσυνη!

avatar

Δοξα σοι!!! Σε ευχαριστω με απεραντη ευγνωμοσυνη!

avatar

Πανορμίτη σου ζητώ ξανά με όλη μου την ψυχή, τον Μπ. μου πίσω, την Τσ. έγγυο και με την ευχή να έρθω να σε επισκεφτώ! Μακάρι να χαρώ όσο χάρηκα με όσα είδα στον ύπνο μου και να βγουν αληθινά. Πιστεύω απόλυτα και σε ευχαριστώ. Τρέχτε εσύ κι η Παναγία και μακάρι να βαφτιστεί στην εκκλησία σου.

avatar

ΠΑΝΑΓΙΕ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΕ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΕ ΜΙΧΑΗΛ ΠΑΝΟΡΜΙΤΗ, ΖΥΓΩΝΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΩ ΦΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΝ ΤΟΠΟ ,ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΥΝΤΡΟΦΕΨΕ ΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΩ ΚΑΙ ΔΩΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΕ, ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΟΠΗ ΚΑΙ Η ΔΟΞΑ Η ΑΙΩΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΣΟΥ ΟΣΟ ΖΩ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

avatar

TAJIARXI MOY THA STOLEISV MIA SKOYPA NA THN FERV STH XARISOU ! NA SKOUPEISEIS ME AYTHN OLA TA KAKA POY BREISKOYN THN OIKOGENEIA MOY KATAKAIROYS THELV TAJIARXI MOU NA LITHI TO PROBLHMA POY EXOYME AYTON TON KAIRO STHN OIKOGENEIA MAS NA LAMPSEI H ALHTHIA KAI NA EXOYME YGEIA KAI AGAPH METAKSI MAS MAGALH H XARH SOU TAKSIARXIMOU! BOITHISEME NA GEINW KALITEROS ANTHROPWS !!! THA SOU KSANAGRAPSW OTAN EXW KATHARH THN SKEPSH MOY! ME EYLABIA KAI ME SEBASMO STH XARH SOU AMHN!

avatar

ΚΥΡΙΕ ΥΙΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΥΙΕ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΛΕΗ ΣΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΟΛΗ, ΥΠΕΡ ΑΓΙΑ ΘΕΟΤΩΚΕ ΣΟΣΩΝ ΗΜΑΣ,,,,,, ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΜΟΥ ΒΟΗΘΙΣΕΜΑΣ ΝΑ ΗΜΑΣΤΕ ΑΓΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑΠΙΝΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΑΝΘΡΟΠΟΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟ! ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΓΑΛΟΔΙΝΑΜΕ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΜΟΥ .. ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ Η ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΟ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ,,,....

avatar

ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΜΟΥ! ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΑ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕΣ ΣΤΗ ΣΥΜΗ ,ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΙΝΗ!ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΥΓΚΗΝΗΘΕΙ ΠΟΛΥ! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΣΤΕΦΑΝΩΣΩ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΤΗ ΧΑΡΗ ΣΟΥ!ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΦΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΛΥΤΡΩΣΗ...ΜΕ ΕΥΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗ ΧΑΡΗ ΣΟΥ ΑΜΗΝ!!! ΑΝΝΑ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ.

avatar

ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΜΟΥ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΑ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΜΗ! ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΙΝΗ. ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΚΥΝΗΘΗΚΑ ΠΟΛΥ! ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ,ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΣΤΕΦΑΝΩΣΩ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΕΡΘΩ ΣΤΗ ΧΑΡΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ! ΕΠΙΣΕΙΣ ΦΩΤΙΖΕ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ ΛΥΤΡΩΣΗ!! ΜΕ ΕΒΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΣΕΝΑ! ΑΝΝΑ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ!

Το σχόλιο σας

Αποστολή ως ανώνυμος - ή -

XHTML: Μπορείτε να χρησιμοποιείσετε τα tags: <a href= title=> <abbr title=> <acronym title=> <b> <blockquote cite=> <code> <em> <i> <strike> <strong>


Thessaloniki Blogs


MusicPlaylistRingtones
Create a MySpace Music Playlist at MixPod.com