« YΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΓΙΑ;ΕΝΑΣ ΙΕΡΕΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ... | ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ-ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ »


ΤΑ ΕΙΔΗ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ,ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΞΟΡΚΙΑ!

 

   ΠΗΓΗ http://www.kivotoshelp.gr

 

 

Όταν οι μάγοι κάνουν τελετές μαγείας για να καταστρέψουν κάποιους ανθρώπους, χρησιμοποιούν κάποια αντικείμενα. 

 

Μερικά από αυτά, τά αναφέρει και ο Αγιος Κυπριανός στις ευχές εναντίον της μαγείας. Είναι, τά χαρτιά τής τράπουλας, τά κόκκαλα πεθαμένων ανθρώπων, τών  ζώων, τόν καφέ και το φλιτζάνι, τά ζώδια, τά άστρα, τά ωροσκόπια κλπ. 

 

Αλλοι χρησιμοποιούν φυτίλια από λαμπάδες τού γάμου, πού τά αρπάζουν κρυφά  μέσα στην φασαρία στήν Εκκλησία. 

 

Τά αρπάζουν, ακόμη καί φίλες ή καί συγγενείς τού ζευγαριού, και πού με αυτά θα «δέσουν»  το νέο ζευγάρι, θέλοντας να τού κάνουν τό κακό...

 

Αλλοι χρησιμοποιούν κουφέτα γάμου, νυφικά, ή ρούχα πού φορέθηκαν την ημέρα του γάμου, άλλοι πετούν στις πόρτες λάδια μελετημένα, κόκκαλα καί χώματα από τάφους, αυγά, και ακαθαρσίες ...;

 

Υπάρχουν ακόμη φυλακτά, πού απ΄έξω φαίνονται αγιωτικού περιεχομένου μέσα όμως έχουν γράμματα με μαγείες, κατάρες, και βλαστήμιες εναντίον τού Χριστού, γραμμένες συνήθως στα Ινδικά, Αιγυπτιακά, κλπ. 

 

Τέλος, άλλοι σχίζουν με ξυράφια ή ψαλίδι, μικρά κομματάκια από ρούχα πού φοριούνται, ρίχνουν σκόνες ή υγρά σε γλυκά, ποτά, ή φαγητά για να φάει το αντίθετο πρόσωπο, πού καμμιά φορά τό καλούνε καί στό σπίτι τους, και άλλα πολλά από τά πλέον πιθανά έως τά πλέον απίθανα ...;

 

Γενικώς η μαγεία διακρίνεται σε δύο μεγάλα κεφάλαια, τήν λευκή και τήν μαύρη, πού είναι το ίδιο επικίνδυνη και μισητή από τον Θεό, ανεξαρτήτως τίτλου. 

 

Χώρες με μακρά παράδοση στην ειδωλολατρική μαγεία είναι κυρίως η Ινδία, με τους γκουρού και τά Ασραμ, καθώς και η Αίγυπτος. 

 

Και στα δύο είδη μαγείας καλείται, μέ μυστικά ή και φανερά λόγια, ο αρχηγός τών πνευμάτων του σκότους...

 

Οι καθησυχαστικές λέξεις τού μάγου, τού μέντιουμ, ή τής μάγισσας ότι " εμείς πάμε για καλό " , θέλοντας να βγάλει την λευκή μαγεία αθώα, είναι μόνο για τά μάτια και τά αυτιά του κόσμου, ενός κόσμου πού αγνοεί τίς βαθιές πλεκτάνες τού Σατανά , και τούς άπειρους μετασχηματισμούς του, όπως αναφέρει σχετικά, ο Απόστολος Παύλος.                              

 

              ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΞΟΡΚΙΑ

 

Πολλοί πιστεύουν ότι τά «ξόρκια είναι το ίδιο πράγμα με τούς εξορκισμούς τής Εκκλησίας εναντίον τών πονηρών πνευμάτων. 

 

Κι΄αυτό, γιατί τά λεγόμενα "ξόρκια" περιέχουν καί κάποιες αναφορές τού ονόματος τού Χριστού, της Παναγίας, και των Αγίων.

 

Είναι λάθος μέγα! 

 

Γιατί όχι μόνον δεν έχουν σχέση με την Ορθόδοξη Εκκλησία, αλλά είναι εντέχνως τοποθετημένα λόγια και προσευχές έτσι, προς παραπλάνηση των ανθρώπων.

 

 Η περίπτωση θυμίζει το πάθημα των Εβραίων εξορκιστών στην Εφεσσο, δηλαδή τών επτά παιδιών τού αρχιερέως Σκευά, πού θέλησαν, άν και δεν πίστευαν στον Χριστό,  να χρησιμοποιήσουν το όνομα Του για να εξορκίσουν δαιμονισμένους. 

 

Τότε, τό πονηρό πνεύμα τους αποκρίθηκε.     

 

--Τόν Ιησού τον γνωρίζω, καθώς και τον Απόστολο Παύλο. 

 

Εσείς, ποιοί είστε όμως πού χρησιμοποιείτε τό όνομά του χωρίς νά τό πιστεύετε;  (Πράξεις Αποστόλων ΙΘ΄15). 

 

Και ορμώντας επάνω τους, ο άνθρωπος πού ήταν κυριευμένος από το πονηρό πνεύμα, τούς ξέσχισε αγανακτισμένος ...;

 

Είναι ποτέ δυνατόν νά φωνάζει κανείς τόν Χριστό και τόν διάβολο μαζί, γιά νά γίνει καλά, όπως λέει καί τό παρακάτω ξόρκι;

 

" Έλα  Χριστέ και Παναγιά, και ...;τό αερικό μαζί, και κάνετε καλά τόν τάδε ...;" . 

 

¨Η ακόμη, στό ξόρκι τού ίκτερου πού λένε, 

 

" Πρώτα ό Χριστός, και δεύτερος  ό ...; χρυσός ".

 

Κάθε ξόρκι έχει μαγική προέλευση. Ακόμη και αυτό το φτύσιμο " νά μή βασκαθείς " πού συνηθίζεται από κάποιους ανθρώπους έχει ένα μυστικό νόημα. Επειδή έχει καθιερωθεί όμως, δυστυχώς περνάει απαρατήρητο ...;

 

Εκείνος πού φτύνει, ασχημίζει, ρυπαίνει καί βρωμίζει θα λέγαμε, την εικόνα τού Θεού πού εμπεριέχεται σε κάθε συνάνθρωπό μας. 

 

Το φτύσιμο, από μόνο του, είναι μία πράξη αποδοκιμασίας στην καθημερινή μας ζωή, και δεν έχει σχέση με τον εμπτυσμό, πού γίνεται συμβολικά στις εξορκιστικές ευχές του βαπτίσματος από τον ανάδοχο υπέρ του βαπτιζομένου, καί πού συμβολίζει την απομάκρυνσή μας από τά έργα του διαβόλου και τήν σύνταξί μας με τον Χριστό.

 

Τό ότι τά " ξόρκια " είναι σατανικά, αποδεικνύεται καί από τά πράγματα πού χρησιμοποιούνται. 

 

Όπως, τό μαυρομάνικο μαχαίρι, η πεντάλφα, η κασιδιάρα πέτρα, οι σταγόνες λαδιού, τά αναμμένα κάρβουνα, η κόκκινη κλωστή, κλπ.

 

Η καλυτέρευση πού μερικές φορές παρατηρείται από ξόρκια και ξεματιάσματα είναι προσωρινή, και μοιάζει σαν ένα φράξιμο ποντικότρυπας, για να σού πεταχτούν κάποιο καιρό αργότερα οι ποντικοί, από άλλες τρύπες και με διαφορετικό πρόσωπο ...;

 

 Νά σού ξαναγυρίσουν δηλαδή περιστατικά και ασθένειες, πού ούτε κάν τις φανταζόσουνα.

 

Είναι ποτέ δυνατόν τά πονηρά πνεύματα πού δεν έχουν ίχνος αγάπης μέσα τους, να θέλουνε το καλό μας, ώστε να γίνουμε καλά, με τήν λευκή - " καλή " μαγεία τους;                                                                                                

 

Συνήθως, τό ξεμάτιασμα με λάδι από την κυρά-Κατίνα της γειτονιάς, για να περάσει ο πονοκέφαλος, ανοίγει τον δρόμο στην δημιουργία εμπιστοσύνης στις ξορκίστρες και στις "ξομπλιάστρες " πού λέει ο λαός, και αυτός είναι και ο απώτερος στόχος των πνευμάτων του σκότους. 

 

Δηλαδή, όσο το δυνατόν πιό μακρυά από τις ευχές των ιερέων και της Εκκλησίας!

 

" Θεραπεύουσι τό σώμα οι δαίμονες; " ρωτάει σε ένα βιβλίο του ο άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος. 

 

Και συνεχίζει, 

 

" Γέλως ταύτα και μύθοι. Επιβουλεύειν καί καταβλάπτειν, ού θεραπεύειν ίσασιν οι δαίμονες ". 

 

Πρόσκαιρα σταματούν τό κακό, πού εκείνοι μάς προξένησαν, για νά πιστέψουμε σ΄ αυτούς και να μάς πάρουν μαζί τους στην αιώνια κόλαση ...;

 

Ο Αγιος Νικόδημος ο Αγιορείτης, γράφει. 

 

" Μή απατάσαι λοιπόν, Χριστιανέ, αλλά μάθε ότι, ούτε ο λύκος γίνεται πρόβατο ποτέ, κατά την παροιμία, ούτε ο διάβολος γίνεται ποτέ γιατρός κατά την πράξη..."           

 

 

Konnos00

Αραγε πόσοι από εμάς δεν έχουμε καταφύγει σε τέτοιους είδους "λύσεις"; Από τις πιο "αθώες" εώς και τις πιο σοβαρές! Πόσο μακρυά είμαστε νυχτωμένοι! Το τραγικό είναι ότι όταν κάποιος μας επιπλήξει για αυτές τις ενασχολήσεις μας με άστρα, ζώδια, φλυτζάνια και ξεματιάσματα , τον θεωρούμε υπερβολικό ...

Konnos00

... Θεωρώντας τους εαυτούς μας ως προοδευτικούς και απελευθερωμένους! Τελικά, δέσμιοι είμαστε ...

avatar

Ενας πραγματικά προοδευτικός και απελευθερωμένος άνθρωπος δεν ασχολείται μ αυτά. Μ αυτά ασχολούνται οι λεγόμενοι χριστιανοί οι οποίοι είναι συνήθως αμόρφωτοι και καθυστερημένοι.

avatar

Σχετικά με το φτύσιμο για να μη ματιάσουμε ένα μωρό: Ας σκεφτούμε τα παρακάτω. Βλέπουμε έναν ωραίο άντρα ή μια ωραία γυναίκα που για καλή μας τύχη έρχεται στην παρέα μας στην αυλή ενός σχολείου. Το πρώτο πράγμα που κάνουμε είναι να τον/της φτύσουμε στο πρόσωπο λέγοντας φτου να μη σε βάσκάνουμε; ή του/της χαμογελάμε; εεεε;;;; Τότε γιατί ένα ωραίο και σίγουρα αγνό βρέφος πρέπει να υφίσταται το φτύσιμο .... ενώ εγκάρδια θα σου χαρίσει το χαμόγελό του; Αυτό ξέρει περισσότερα από εμάς; Αν ναι τότε ποιός είναι περισσότερο πολιτισμένος εκείνη τη στιγμή; Εκείνο το βρέφος που μας χαμογελά μέσα από την καρδιά του ή εμείς που το φτύνουμε;;; Για να σκεφτόμαστε λίγο περισσότερο πριν κάνουμε καθημερινές απλές βλακείες που όντως τις περνάμε στα ψιλά εμείς οι πολιτισμένοι ορθόδοξοι χριστιανοί!!! Και ας αφήσουμε τους περίεργους συνδυασμούς για αυτούς που μπορούν να τους αντέξουν. Καλή συνέχεια... Γιάννης.

avatar

Ε..ΟΧΙ!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΑΠΑΤΗ!! ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ Η ΛΕΥΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ micharhangel ΣΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΑΓΟΙ??? 'Η ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ (ΔΕΥΤΕΡΟΣ) ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΑΓΓΕΛΟΣ?? ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΕΣΥ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΓΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΓΓΕΛΟ??ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΙΣ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ:Όπως, τό μαυρομάνικο μαχαίρι, η πεντάλφα, η κασιδιάρα πέτρα, οι σταγόνες λαδιού, τά αναμμένα κάρβουνα, η κόκκινη κλωστή, κλπ. ΑΥΤΑ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΙΑΣ ΤΕΧΝΗΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΕΣΥ!!!ΑΝ Η ΜΑΓΕΙΑ(ΛΕΥΚΗ) ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΤΟΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΛΛΑ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΘΕΩΝ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΑΓΝΟΤΗΤΟΣ??? ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΑ ΜΕ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ...! ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑΝΝΗ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ.... ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ....ΓΙΑΤΙ Η ΜΑΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΛΕΝΔΕΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΟΥ....ΑΝ ΤΟ ΔΕΙΣ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ Η ΜΑΓΕΙΑ( ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΟΦΙΑ)ΥΜΝΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ(ΕΜΜΕΣΑ).. ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΙΑΣΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ,ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΠΩΣ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΚΑΚΟ ΜΑΤΙ...ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΜΑΤΙΑΖΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΕ....ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΟΝΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΜΑΤΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ....ΤΕΛΟΣ Η ΜΑΓΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΝΙΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΑΝ,ΥΠΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΜΑΓΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ...ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ!!! ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ...ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!

micharhangel

Μιας "τέχνης" που καλεί δαίμονες και που την εξασκούσε και ο Άγιος Κυπριανός προτού βαπτιστεί Χριστιανός φίλε Γιώργο,αν εχεις ακουστα είναι αυτός που έγραψε και τους εξορκισμούς.Οσο για τους μάγους,ηταν μια ονομασία των σοφών εκείνη την εποχή,καμία σχέση με την έννοια του όρου σήμερα.Τέλος οι μάγοι δεν πηγαίνουν στην εκκλησία για να προσευχηθούν,αλλα για να βρούν καποια ιερά υλικά για τις μαγείες τους.Όσοι είναι,ξέρουν,ενώ για το μάτι το δ΄εχεται η εκκλησία ως ενέργεια του πονηρού κυρίως μαζί και ως αποτέλεσμα και φθόνερού ανθρώπου μ και υπάρχει ειδική ευχή για την βασκανία,την οποία διαβάζει ιερέας.Και θα κλείσω με μιά φράση του Αποστολου Παύλου:ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΑ! φιλικά.

avatar

Τότε γιατί ένα ωραίο και σίγουρα αγνό βρέφος πρέπει να υφίσταται το φτύσιμο .... ενώ εγκάρδια θα σου χαρίσει το χαμόγελό του; Αυτό ξέρει περισσότερα από εμάς; Αν ναι τότε ποιός είναι περισσότερο πολιτισμένος εκείνη τη στιγμή; Εκείνο το βρέφος που μας χαμογελά μέσα από την καρδιά του ή εμείς που το φτύνουμε;;;

Συνεχίζοντας τη σκέψη σου φίλε Γιάννη θα έλεγα γιατί ένα ωραίο και σίγουρα αγνό βρέφος πρέπει να υφίσταται το βούτηγμα στο νερό για την λεγόμενη βάπτιση, που στο τέλος μας κοιτά με παράπονο και βάζει τα κλάμματα. Αν πράγματι ήταν θεική πράξη αυτή τότε θα έπρεπε να χαμογελά με αγαλίαση...

avatar

Λοιπόν. Πρώτο, φίλε Γιώργο συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Η λευκή μαγεία δεν έχει να κάνει με δαίμονες και σατανάδες η όπως θέλετε πέστε το. Προσωπικά πιστεύω οτι ο διάβολος δεν υπάρχει παρα μόνο στην φαντασία ανόρημων ανθρώπων. Οι "ευχές" και τα μυστήρια της εκκλησίας τι είναι?? Είναι και αυτά ένα είδος μάγειας!! Δεύτερο. Λέτε πως ο Θεός είναι ο πανάγαθος και ο καλός που βοηθάει τους ανθρώπους κτλ κτλ.. Ωραία. Αν διαβάσεις την Βίβλο σε ένα σημείο αναφέρεται στην ομοφυλοφιλία και λέει οτι οι ομοφυλόφιλοι δεν έχουν θέση στην βασιλεία του "Θεού" και ότι θα καούν μέχρι θανάτου!! Αυτός ειναι ο "καλοκάγαθος Θεός??" Και κάτι ακόμα. ΟΙ Χριστιανοί γενικά είναι ΟΛΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩΙΣΤΕΣ!! Μην δούνε κάποιο που ζεί διαφορετικά και έχει διαφορετικές αντιλήψεις και τρόπο ζωής που κατακρίνει ο Θεός τους, αμέσως τον μισούν και τον απορρήπτουν. Ο Χριστιανισμός όπως και άλλες παρόμοιες θρησκείες καλλιεργούν το μίσος, την διάκριση και τον ρατσισμό!! Και κάτι για να κλείσω επηδεί έχω ξεφύγει κάπως από το θέμα, η μαγεία υπήρχε πολύ πριν κατά την πίστη σας "Χριστού εποχή". Τότε δεν υπήρχε ούτε Χριστός ούτε Σατανάς. Άρα πως μπορείς να λες ότι γενικα η μαγεία είναι "σατανική" και "έργο του διαβόλου"? Και μην προσπαθείς να την καταλάβεις και την κατανοήσεις γιατί πολύ απλά είναι πέρα από τον ανθρώπινο νου. Το μάτιασμα υπάρχει και δεν είναι παρά εκπομπή αρνητικής ενέργειας από ένα άνθρωπο στον άλλο. Γιατί αν δεν το ξέρεις όλοι οι άνθρωποι είμαστε δέκτες και πομποί.

avatar

ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΓΩ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΕΝΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΑΝ ΚΥΝΗΓΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ.ΟΤΙ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΜΑΓΕΙΑ ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Μ Α Γ Ε Ι Α .ΣΕ ΛΙΓΟ Η ΜΑΓΕΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΑΥΡΗ . ΑΣΠΡΗ, ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΠΡΙΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΒΕΒΑΙΑ, ΕΙΝΑΙ ....ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ/ΣΑΣ.

serenity1990

Λοιπον κανεις απο οσους ακουσα δεν εδωσε τελος σε αυτη την κοροιδια... Κανεις δεν μπορεσε να πει ξεκαθαρα το ποια ειναι η "φυση" της Μαγειας και για ποιο λογο η Χριστιανικη Εκλησια την πολεμα τοσο στενα... Θα προσπαθησω να το κανω εγω σαν Γνωστης της Μαγειας... Κατα την γνωμη μου, παντα, η Μαγεια ειναι ενα οπλο, το θεμα θα επρεπε να ειναι το πως κανεις χρησιμοποιει την Μαγεια, τι ωφελος θα εχει και ποιες θα ειναι οι επιπτωσεις απο την χρηση αυτη... Λοιπον η Μαγεια ειναι πρωτα απο ολα μια αναγνωρισμενη Θρησκεια ειτε το θελουν καποιοι ειτε οχι... Σαν Θρησκεια με το ονομα "Wicca" εχει ως κυριο χαρακτηριστικο την λατρεια της Φυσης. Αυτο ειναι ενα χαρακτηριστικο των παλαιων Παγανιστων και δια αυτο τον λογο ονομαστηκε και "Νεοπαγανηστικη Θρησκεια". Τωρα με το τι πραγματευεται η Μαγεια; Μα φυσικα και οχι με την "λατρεια του Σατανα"!!! Καποιοι που εχετε, ισως, ασχοληθει με την Μαγεια θα γνωριζετε πως ενας απο τους νομους της ειναι να μην κανεις κακο σε καποιον διοτι αυτο το κακο θα σου επιστραφει με "τοκο"... τρεις φορες χειροτερο απο οτι αυτο που εκανες... οποτε πως ειναι δυνατον να ειναι μια θρησκεια που πραγματευεται με το κακο απο την στιγμη που σου απαγορευει να κανεις κακο??? Επισης ενας αλλος νομος λεει κι αν κανεις καλο δεν υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να σου επιστραφει γιατι αυτο που πρεπει να κανεις ειναι το καλο... και μονο, κι οχι σαν καποιες Θρησκειες που καποιοι εκμεταλλευτες με την κυριολεκτικη σημασια της λεξεως κατα τον Μεσαιωνα τυπωναν "συγχροχαρτια" και τα πουλουσαν... ΠΙΣΤΕΥΩ πως ο Χριστιανισμος δεν ειναι αυτο που φενεται ειναι μια Θρησκεια που πιστευει στην Αγαπη και την Συγχωρεση... Για αυτο ντροπη σε ολους αυτους που κατηντησαν ετσι τα πιστευω των προγονων μας... ντροπη σε αυτους που εκαιγαν τοσο κοσμο το Μεσαιωνα... ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ και ελπιζω να καιγονται στην καταπληκτικη τους εφευρεση... την "κολαση"... Κατι ακομα η Μαγεια δεν χρειαστηκε ποτε να ενθρονησει ενα βασιλια ο οποιος θα κατακρεουργιζε οποιονδηποτε δεν δεχοταν να εκχριστιανηστει... Και βεβαια ομιλω για τον Κων/ντινο... τον αγιο... Συνεχως οι πιστοι πληθενουν... πολ/ζονται χωρις να τους αναγκασει κανεις σε συτο... αφου μια αρχη των Αληθινων Μαγων ειναι να μην πλησιαζεις εσυ καποιον ασε εκεινον να ερθει σε σενα και τοτε δειξε του το Φως σου, την Αληθεια σου και αστον να επιλεξει τι πραγματικα ΘΕΛΕΙ... να ζησει με τα δικα του πιστευω χωρις να τον Καλυπτει το πεπλο ψεμματος του Βατικανο... παραμενοντας μεσα του ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ή να ασπαστει την δικη σου ιδεολογια και πιστευω...!!!

Ευχαριστω που με ακουσατε...

avatar

πριν έρθει ο χριστιανισμός στην Ελλάδα λατρεύαμε τους δώδεκα θεούς του ολύμπου και μετά υιοθετήσαμε τον χριστιανισμό! και τι σημαίνει αυτό???? ότι αυτούς τους δώδεκα όχι μόνο τους λατρεύαμε αλλά είχαμε και προσευχές για αυτούς κάναμε πολέμους μόνο και μόνο για τους χρισμούς που πέρναμε εξ ονόματι τους τότε δεν υπήρχε ο θεός ή μήπως τα άτομα που πέθαναν τότε τα διαγράφουμε? Τα ξόρκια είναι η φυσική εξέλιξη της προσευχής που΄έχουμε σήμερα. Ακόμα και ο σταυρός που κάνουμε το βράδυ πριν κοιμηθούμε είναι μία μυστική τελετή με εμάς και τον δημιουργό. και όσο για αυτούς που λένε πως δεν ασχολούνται με αυτά ή πως αυτοί που ασχολούνται είναι αμόρφωτοι χριστιαννοί πρέπει να ξέρουν πως το σύμπαν έχει δυνάμεις που ούτε καν φανταζόμαστε.....το να τις απορρίπτουμε είναι αφέλεια.

avatar

Το μόνο που έχω να πω είναι ότι πιστεύω στην μαγεία κα λατρεύω την μαγεία εγώ συμφωνώ αυτά που λέει ένας στον φίλο του τον Γιώργο ότι η μαγεία τα ξόρκια και οι κατάρες είναι από την εποχή που δεν υπήρχαν ούτε ο θεός ούτε ο σατανάς εγώ είμαι με το μέρος της μαγείας όλοι είμαστε ανθρώποι και δεν είναι σωστό να κρίνουμε άλλον μόνον ο θεός μπορεί να μας κρίνει όλους εγώ πιστεύω στην μαγεία πάει και τελείωσε δεν πάνε να λένε άλλοι ότι θέλουνε εγώ πιστεύω στην μαγεία και κανένας δεν μπορεί κανένας μα κανένας να μου το αλλάξει και εγώ δίνω τα στοιχεία στο internet για να κάνω φιφλίες.Χασόγιας Αλέξανδρος Πλατεία Μετεώρων Βίτσι 10 Θεσσαλονίκη. κινητό:6956578604

avatar

Πρεπει περα απο τα θρησκευτικα πιστευω και τις προσωπικες αντιληψεις του καθενος να αναφερουμε καποια ιστορικα αντικειμενικα στοιχεια. Πρωτα απο ολα η μαγεια οντως υπαρχει απο τα αρχαια προιστορικα χρονια και συσχετιζεται με τη προσπαθεια του ανθρωπου να ελεγξει τα στοιχεια της φυσεως σε μια εποχη που το ανθρωπινο μυαλο ηταν σε πρωιμα σταδια και η επιστημες δε βρισκονταν στο επιπεδο που βρισκονται σημερα. Ειναι χαρακτηριστικο το γεγονος οτι ολοι οι μαγοι των προιστορικων φυλων ντυνονταν με ενδοιμασιες ζωων και ζωγραφιζαν περιεργα σκιτσα σε σπηλειες τα οποια καλλιστα θα μπορουσαν να αναπαραστουν γεγονοτα απο τη καθημερινη ζωη των αρχαιων φυλων. Τα ζωα που αναπαραστουσαν με τα σκιτσα η με τα ειδωλα τα λατρευαν σα θεους η σα δαιμονες αναλογα με τη περισταση. Ακομα και στα πρωιμα ιστορικα χρονια που ειχε αρχισει να αναπτυσεται ο ανθρωπινος πολιτισμος οπως στην αρχαια Βαβυλωνα η στην αρχαια Ελλαδα οι ανθρωποι εξασκουσαν εργα μαγειας στα οποια γινοντουσαν πολλες φορες ανθρωποθυσιες και λατρευοντουσαν καποιες θεοτητες οι οποιες ειχαν την ονομασια δαιμονες. Οι αρχαιοι Ελληνες π.χ. λατρευαν την Εκατη που ηταν δαιμονας της μαγειας η το Γανυμηδη. Οι Ινδοι λατρευαν τον Σηβα ως δαιμονα της καταστροφης. Συνηθως επισης τα ζωα που χρησιμοποιουσαν στις μαγικες τους τελετες ηταν ερπετα η φιδια. ο διαχωρισμος της μαγειας σε λευκη και μαυρη ειχε γινει απο μια μαγισσα βουντου που λεγοταν Μαρι Λαβω η οποια ειχε ανακατεψει στοιχεια καθολικης Χριστιανικης λατρειας με στοιχεια δαιμονικης λατρειας που ειχε παρει απο τους Αφρικανικους λαους. Βεβαια υπαρχουν και αρχαιοτερες αναφορες για το διαχωρισμο της μαγειας σε λευκη και μαυρη απο Εβραιους αρχιερεις οι οποιοι φερονται ως συγγραφεις του βιβλιου της Σολομωνικης οταν ηρθαν σε επαφη με Βαβυλωνιους ιερεις- μαγους κατα τη περιοδο της κατοχης του Ισραηλ απο τη Βαβυλωνα. Το ερωτημα βεβαια που προκυπτει ειναι τι σημαινει τελικα ο ορος μαγεια. Η λεξη μαγεια ειναι αρχαια σανσκριτικη και σημαινει απατη. Ο καθενας αναλογα με τις αποψεις και τα πιστευω του ας βγαλει το δικο του συμπερασμα!

avatar

Εγω πιστευω πως τα ξορκια υπαρουν και και μακαρι διλαδη μακαρι να μπορουσα να κανα μαγικα ξορκι.

avatar

εγω πιστευω στα ξόρκια και μακαρι να έκανα μάγια στο αγόρι που μισώ!!!!!................

avatar

Makari na ekana kai egw se afton pou agapw kai me misei.....

avatar

egw ena 3erw,oti otan den peisteveis oti eiparxei o diavolos tote einai sa na les oti dn eiparxei oute o 8eos..afto simvenei aftomata, oso anafora gia to an eiparxei o satanas, twra ti na sas pw dn 3erw kai oute asxoloume...Na pw tin ali8eia omws exw arxisei na asxoloume me magia kai 3orkia Alla panw ap'olla na 8eimaste i magia einai MESA SAS kai pou8ena allou...(px.maxeria,keria ktl.,afta mono se voi8ane na kaneis mia ektelesi to kimeno legomeno "3orki" etsi oste na petixeis kati..)

avatar

μακαρι ν εκανα κακο μονο σ αυτουσ που μ εχοθν πειραξει...για ν καταλαβοθν καποιοι πως ενοιωθα εγω ν νοιωσουν κ αυτοι...

avatar

Αν μπορεις με την λευκη μαγεια να κανεις καλο σε εναν ανθρωπο(που γινεται)σε οποιοδηποτε τομεα δεν θεωρω οτι ειναι διαβολικη μαγεια, ειναι σαν να επικαλεις τους "αγγελους" να σε βοηθησουν σε κατι καλο. Απο την αλλη οπως υπαρχει λευκη υπαρχει και μαυρη. Εκει επικαλεις δαιμονες για κακο σκοπο. Εχω ασχολειθει με το θεμα και για να εξηγησεις τι σημαινει πραγματικα ΜΑΓΕΙΑ χρειαζεσαι τομους και οχι μια παραγραφο. Υπαρχουν ανθρωποι που δν κατανοουν καποια πραγματα η δεν ειναι για αυτους οποτε ας μην ασχολουνται απλα.

MiddeM

To oti o xrhstianismos kirikse thn mageia ws kati to sataniko einai pragmatika aparadekto.

H alhtheia einai oti h mageia den exei dio fyshs alla mia. Den einai h mageia kakh h kalh alla o xrhsths ths.

Einai san ena maxairi, sou deini thn ikanotita na skotoseis kapion pou tote einai maurh i thn ikanothta na sou fanei xrhsimo opos sto na kobeis salates (ena aploustato paradeigma). To maxeri pou exei thn ikanotita na skotosi kapion den thimame pote na top kiriksate kakko kiomos thn mageia thn kiriksate kai is to onoma tou theou tolmisate na kapsete 750.000 anthropous aneksartita apo hlikia kai fylo mono kai mono apo ipopsia oti eksaskoun mageia.

To arthro einai aparadekto. Entelos.

Otan O papas lei ksorkia gia na dioksi ta "kaka pneumata" kai to onomasan eksorkismo pou bgaini ap to ksorki auto einai allo ee?

Epikrites ton panton onomazestai! Pos nomizetai oti exete thn dinatotita na diakrinete thn diafora metaksei kalou kai kakou.

San paidia kanete pou molis kanete mia ataksia, "O diabolos sas ebale kai oi demonoi tou". Ntropoi pou eistai anthrwpoi.

avatar

μιλατε για ενα πραγμα στο οποιο κανεις σας δεν εχει εμπειρια μα ουτε εγω εχω.Ας αφησουμε λοιπον τη συζητηση για μια τοσο αρχαια πρακτικη(οσοι θελουν ας την πουν τεχνη)οσο ο ανθρωπινος πολιτισμος και η οποια επικαλειται δυναμεις τοσο αρχαιες οσο και ο χρονος οποιος θελει να μαθει περισοτερα ας διβασει την ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΗ(Clavicula Solomonis )

avatar

mou fenete oti edo pera exete xaze4i oloi sas den 3erete thn enia ths le3hs magias den 3erete th kano ego kai th exo dei ante yaaaa

avatar

geia sas paidia

avatar

egw ime leuki magos alla ime adiavsti pote dn diavasa vivlia k pote dn ir8a sto sumio n kanw tetia pragmata apla exw t xarisma apo poli mikri...lew t xeri k t xartia pernw t arnitiki dinami t an8rwpou k ais8anome t 8a simvi pote dn enoxlisa k dn epireastika gt apla exw 4uxiki dinami xarisma

avatar

ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΑΡΟΣ ΜΑΓΟΣ (12 ΧΡΟΝΩΝ)

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΣΤΗ ΜΑΓΕΙΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΕΥΘΗΝΘΕΙΣ. ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΡΑΔΙΓΜΑΤΑ: ΟΤΑΝ ΑΦΙΕΡΩΝΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΣΟΥ ΡΑΒΔΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΤΗΣ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΤΟ ΡΑΒΔΙ ΣΟΥ ΨΗΛΑ ΑΠΕΦΘΗΝΕΣΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΝΕΥΜΑ (ΘΕΟΣ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΣ <<ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΑΒΔΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΡΑΒΔΙ>>

ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΙΝ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ.

ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗ ΜΑΓΕΙΑ;!!

ΛΟΙΠΟΝ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΠΟΤΕ ΧΡΗΣΗ ΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΗ ΜΑΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΗΠΡΙΑΝΟ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΜΑΓΕΙΑ... ΠΟΥ ΚΗΡΙΟΛΕΚΤΗΚΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ, ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ.

ΕΛΕΓΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΗΜΕΝΗ ''ΠΡΟΣΕΥΧΗ'' ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΕΙ ΔΕΜΩΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΟΛΟΜΟΝΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΕΙΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΑΚΟ.

ΠΟΛΟΙ ΡΩΤΑΤΑΙ ΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΕΙΑ, ΣΩΣΤΑ;

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΜΑΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΣΥ ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΞΟΡΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΡΑΔΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΟ.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΣΚΟΠΟ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΓΕΙΑ; ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ

Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ (ΔΙΟΤΙ Η ΜΑΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ) ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΣΗΒΡΙΝΟ.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΣΗΒΡΗΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΠΕΝΤΑΛΦΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑ Η ΓΗ ΚΑΙ ΓΥΡΟ ΓΥΡΟ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΗΜΕΝΑ ΝΕΦΕΙ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΠΟΥ ΕΝΟΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΓΗ.ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΞΟΡΚΙΑ. ΕΤΣΙ ΣΧΗΜΑΤΗΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΝΤΑΛΦΑ.

ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΔΗΓΜΑΤΑ

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΑΓΟΙ. ΜΕΡΙΚΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΜΑΓΕΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΡΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ. ΛΑΘΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΦΗΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΗΝΗΣΟΥΝ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ; ΟΧΙ.

ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ. ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΕΣΗΜΒΡΗΝΟΣ.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΓΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΜΑΙΤΑΣΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΘΕΙ Η ΤΙΜΗ ΝΑ ΠΟΛΕΜΙΣΟΥ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΔΗΓΜΑΤΑ

Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ- ΥΠΥΡΧΕ- ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΣΟ ΤΟΝ ΠΗΣΤΑΙΥΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ ΟΑΙΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΕΝΑ ΣΥΜΑΔΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΛΙΓΟ ΜΑΓΕΙΑ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΓΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑΙΥΕΙΣ.

ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΣΤΗ ΜΑΓΕΙΑ;

ΔΙΟΤΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΤΗ ΜΩΛΗΝΕ. ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΛΕΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΠΟΦΗΓΕΤΑΙ ΤΗ ΜΑΓΕΙΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΝΗΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ.

ΕΠΙΔΕΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗ ΜΑΓΕΙΑ, ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕ ΣΤΗ ΜΑΓΕΙ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΔΑΙΜΩΝΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΟΧΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ-ΞΟΡΚΙΑ ΝΑ ΚΑΛΟΥΝ ΔΑΙΜΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΟΥΝ ΜΑΓΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙ.

ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΙΑΝΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ, Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΑΣ.

ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΟΠΟ ΑΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΙΕΣ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

avatar

katalabes?

avatar

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ, ΥΙΕ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΩΛΗ

avatar

παυλο οπως λεει η θρησκεια μας και η λευκη και η μαυρη μαγεια ειναι το ιδιο κακη .....το εχω ψαξει εψαχνα καποτε μαγεια για να πεταξω και μετα μαθα για ολλα αυτα εφτυχος ποθ δεν βρικα!κυριε ιησου χριστε ελεισων με τον αμαρτολο

avatar

re ante mpite ston pragmatiko kosmo kai afiste autes ts xazomares auta ta pisteuoun i prokatelimenoi..kai stamatiste na eiste toso kakopsixoi gia tous suna8ropousas,opios sas exei kanei kako 8a to vrei mpostatou ante sas koroideuoun oloi me maures aspres mageies kai prasina aloga

avatar

Η Αγία Μαρίνα βοήθειά μας!!!

avatar

Ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του και το χειρότερο είναι ότι Ό,τι πιστεύει, νομίζει ότι είναι και η αλήθεια! Αλλα δημοκρατία έχουμε και η ατελείωτη ελευθερία της γνώμης είναι ένα από τα μεγάλα της μειονεκτήματα. Πάντως, Υπάρχει και το καλό υπάρχει και το κακό....το ευτυχές είναι ότι το δεύτερο δεν έχει τόση δύναμη όση θα ήθελε ή νομίζει ότι έχει. Ο θεός μέσω του Χριστού είπε κάποια πράγματα, από κει και πέρα ο καθένας μπορεί να δώσει όσες προεκτάσεις θέλει και να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα, αλλα παραμένουν δικά του. Επίσης, ο Χριστός δεν έκανε θαύματα για εφέ...οι μάγοι αυτό κάνουν! Κανένας από αυτούς που ασχολούνται με την μαύρη/λευκή/ φούξια μαγεία δεν βγήκαν δημόσια να παραδεχτούν με σθένος για τα ενδιαφέροντα τους, σε αντίθεση με αυτόυς που πιστεύουν στον θεό. Κάτι έχει να πει και αυτο.... Όπως και να χει, ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του. Το βέβαιο είναι, ότι ο θεός και η αγάπη υπερισχύουν!

avatar

Pisteuw oti sth fush panta uparxo0n anti9eta....kalo-kako,dinamh-adinamia,9arros-deilia,alh9eia-psema.....k polla alla....etsi gia na pistepso0me ston 9eo einai aparaithto na pistepsoume stin iparksi tou....kai fusika gia na pistepso0me s'auton...prepei na pistepsoume k sto anti9eto to0....gt apla uparxei....opws aneferan k parapanw kapoioi....mia apo tis xeiroteres idiothtes to0 ...?....(dn anaferw kamia le3h gt dn eimai sigo0rh an h le3h satanas einai h anti9eth ths le3hs Theos...9ewrw oti o Satanas einai katwtero pneuma po0 dn exei thn idia dinamh me ton triadiko theo k wres wres mo0 perna apo to mualo oti isws uparxei kati me thn idia dinami sthn anti9eth pleura gia na fernei thn isorropia ston kosmo,telos pantwn as paro0me ws pio pi9ano kako pneuma ton Satana) einai na mas kanei na....3exname oti uparxei....h na mhn pisteuo0me kan se auton k na dra anenoxlhtos.... dn aspazomai kapoia 9rhskeia opws h Wicca...alla oson afora thn Leukh mageia....leukh mageia askei o opoiosdhpote otan euxetai kati kalo gia kapoion allo...otan skeftetai 9etika...exei kala sunais9hmata gia to0s upoloipo0s k prospa9ei me tapeina me th dunamh to0 mualo0 to0,thn epiklhsh,thn voh9eia twn Aggelwn,ths Par9eno0 k.lp.....eimai Xristianh or9odo3h alla apex9anomai ta fanatismena atoma ths 9rhskeias mo0 k allwn 9rhskeiwn.....prepei na dexto0me oti h latreia ths fushs htan anagkh to0 an9rwpo0 xwris politismo....gt dn eixe thn nohsh na katanohsh kati anwtero auto0...k dn prepei na kathgoro0me an9rwpo0s po0 akoma pisteuoun sthn fush....pisteuw oti ola sundeontai me kapoio tropo...kuriws o Theos k h fush..gt dn prepei na 3exaso0me poios htan o dhmio0rgos...poios ekane auto to dwro sto0s an9rwpo0s

avatar

ΕΧΕΤΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΩς Η ΑΝΘΡΩΠΗ ΕΚΠΕΜΠΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΤΕ ΘΕΤΙΚΗ ΕΙΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΗ. ΟΣΗ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΙ 12 ΘΕΟΙ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΘΕΟΙ ΑΛΛΑ ΘΕΙΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΓΙΟΙ. ΟΙ ΑΡΧΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΕ ΠΑΝΘΕΩΝ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300 ΘΕΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΣΕΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΛΟΝ ΤΟ ΧΑΟΣ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΟΛΟΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΜΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΕΔΙΞΑΝ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΣΣΑΙΩΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΟΛΗΚΙΣΜΟ Η ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΣΜΟ Η ΤΗΝ ΒΙΚΤΩΡΙΑΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ. Η ΜΑΓΕΙΑ ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΛΗ ΟΥΤΕ ΚΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ. Η ΜΑΓΕΙΑ ΕΠΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΦΥΣΗ. ΤΑ ΞΟΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΣΤΗΝ ΑΝΔΑΛΟΥΣΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΜΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΩΣ ΦΟΡΕΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΙΚΟΝΙΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ. Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΙΟ. ΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΚΟ ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΩΣ ΜΑΖΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. ΚΑΘΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΗΣ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΤΑ ΠΛΗΘΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΑΙ ΑΝΑΛΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΝΘΕΙΣΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΗΣΤΕΙΕΣ ΠΑΡΑΜΕΙΝΑΝ ΙΔΙΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΑ ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΝΟΜΑ. Η ΣΟΦΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΥΜΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΤΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΑΒΑΩΘ ΕΙΤΕ ΑΛΛΑΧ ΕΙΤΕ ΣΙΝΡΑ ΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΠΛΑΤΩΝΑ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΗΣΤΕ. ΓΙΑΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΑΛΛΑ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

avatar

loipon se olous tous magous ....mia erotisi...afoson i leyki magia DEN ine kako prama...tote sta ksorkia GIA PIO LOGO ine ANAGEOS enas prostateytikos kiklos...??????????????afu ipotithete den exis n fovithis tpt ekini ti stigmh....?????????

avatar

Ρε παιδιά αρχισα και φοβάμαι για πολλά άτομα με αυτά που ακούω. Είναι πολύ απλά τα πράγματα. Πάρτε λίγο αγιασμό του Αγίου Κυπριανου όταν θα κάνετε καλά ή κακά μαγια να δουμε αν θα έχετε την δύναμη να κουνήσετε το ραβδάκι σας.... Κύριε Ιησού Χριστέ Ελεησόν με. Και ποιος είσαι εσύ λευκέ ή μαυρε μάγε που θα διατάξεις τον Θεό να σου κάνει μαγια... ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ....

avatar

Τι προβλημα εχετε εσεις οι Χριστιανοι? η λευκη μαγια (wicca) δεν εχει καμια σχεση με αυτα που γραφεται! Το μονο που κανετε ειναι να τρομαζετε τον κοσμο! ανοιξτε και διαβαστε λιγο την εισαγωγη απο ενα βιβλιο των σκιων! Καμια σχεση με αυτα τα ψεματα που λετε! Α και κατι αλλο! Στα ξορκια και γενικοτερα στο οτιδηποτε δεν χρησιμοποιουμε τον χριστο σας ουτε την παναγια σας διοτι απλα δεν υπαρχουν!

avatar

Α και κατι αλλο! Στην λευκη μαγεια απαγορευεται να επικαλεστεις δαιμονες να αλλαξεις τις σκεψεις ενος ανθρωπου η το οτιδηποτε εναντια στην θεληση του διοτι μετα θα σου γυρισει επι 3!

avatar

ότι να ναι...

avatar

Λοιπόν παιδιά θα σας πω κάτι όντας υπάρχει η μαγεία και προέρχεται από την Αίγυπτο και από την Αρχαία Ελλάδα τον οποίο την χρησιμοποιούσαν οι Αρχαίοι Έλληνες πριν ο θεός κυβερνήση την γη και δημιουργήσει εμάς ο θεός είναι πατέρας όλων μας και ο Δημιουργός μας, εγώ πιστεύω στα πάντα και κυρίως στον θεό και δεν πρόκειται κανένας να το αλλάξει αυτό, αλλά θα πω ετούτο αυτό ότι όσοι για μένα λένε ότι δεν πιστεύουν στον θεό και γελάνε με κάποιους που οι χριστιανοί εμείς πιστεύουμε στον θεό για μένα είναι τέρατα και κάποια μέρα ο θεός θα τους τιμωρήσει να το θυμηθείτε ο θεός είναι μεγάλος και δεν αφήνει κανέναν ατιμώρητο το πιστεύω αυτό και αν πιστεύει ο ίδιος πως είμαι άδικος σε αυτά που λέω ας με τιμωρήσει εγώ θα δεχτώ την τιμωρία του, και όσο για μαγεία ναι πιστεύω βαθιά σε αυτήν και θέλω να ασχοληθώ με την μαγεία έχω εχθρούς πολλούς στον έξω κόσμο και θέλω να τους κάνω καό μεγάλο κακό και πιστεύω να γίνει αυτό που θέλω όχι απλά πιστεύω το εύχομαι, και κάτι ακόμα για εσάς σε όσους είστε άπιστοι απέναντι στον θεό μην περιμένετε να δείτε άσπρη μέρα ποτέ αν συνεχήσετε να μην πιστεύετε στον κύριό μας συγνώμη που το αναφέρω δημοσίος αυτόν τον λόγο το κάνω επειδή θέλω να ξυπνήσουν κα΄ποιοι από τον λύθαργο που κοιμούνται και να αφήσουν τον θεό να μπει μέσα στην ψυχή τους να δουν μετά πως θα ηρεμήσουν πως αλλάξουν συμπεριφορά πως η ψυχή τους θα γαληνέψει ο κύριος είναι δίπλα μας και μας δείχνει σημάδια παντού αλλά εμείς είμαστε τυφλοί και δεν τα βλέπουμε αγαπημένοι μου φίλοι αυτά είχα να πω

avatar

Καλημέρα σας!!! Θα ήθελα να σας πω λίγο την δική μου ιστορία και μέσω αυτής έχω να κάνω μια ερώτηση. ..είμαι παντρεμένη εδώ και 2 1/2χρονια..Η πεθερά μου ήταν κατά αυτού του γάμου. ..κάποια στιγμή πριν παντρευτουμε πήγαμε στο σπίτι της το οποίο δεν έμενε επειδή είναι κάτοικος εξωτερικου. .έχει μια αδερφή η οποία επιβλέπει το σπίτι της στην Ελλάδα. ..Όταν λοιπόν πήγα με τον άντρα μου ως ανύπαντρη στο σπίτι της μια μέρα πιο μπροστά εντελώς τυχαία βρέθηκε στο πάτωμα κάτω καφές ελληνικός σωριασμενος. .και η θεία του άντρα μου απετησε να μην περασουμε από επάνω. Έγινε ο γάμος αλλά από τότε ενώ αποκτήσαμε και ένα κοριτσάκι και επειδή δυστυχώς μένω επίσης εξωτερικό και στην ίδια πόλη με την πεθερά μου μας δημιουργεί προβλήματα αλλά ενώ ο άντρας μου γνωρίζει ότι η μητέρα του προκαλεί δεν λέει τίποτα παύει και μαλώνουμε εμείς οι δύο. ..έχει διαρκώς πονοκέφαλο. .εγω έχω πάθει απογοήτευση και μελανχωλω. .τα νεύρα μου είναι διαρκώς τεντωμένα και η μόνη φυγή μου είναι το διαζύγιο. .δεν ξέρω γιατί μας συμβαίνουν αυτά. .ενώ θέλουμε ο ένας τον άλλον, υπάρχουν και όλα αυτα...Θέλω να μάθω εάν ξέρει κάποιος να μου πει, τι αντιδράσεις μπορεί να έχει το περιστατικό που σας διηγηθηκα λίγο πιο πάνω. .εάν συνδέονται όλα αυτά που μας συμβαίνουν με τον καφέ. .Βέβαια θέλω να προσθέσω ότι όταν το έμαθε η πεθερά μου δεν την αναστάτωσε καθόλου. .όλο το συμβάν το έκανε γαργάρα. .Ευχαριστώ πολύ, θα περιμένω απάντηση.

Το σχόλιο σας

Αποστολή ως ανώνυμος - ή -

XHTML: Μπορείτε να χρησιμοποιείσετε τα tags: <a href= title=> <abbr title=> <acronym title=> <b> <blockquote cite=> <code> <em> <i> <strike> <strong>


Thessaloniki Blogs


MusicPlaylistRingtones
Create a MySpace Music Playlist at MixPod.com