« "ΑΓΙΟΣ" ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ:AΦΙΣΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΙΑ | Κοντά στην αποδοχή μίας «ανεξάρτητης Θράκης» Μεγάλη έρευνα - διαδώστε το! »


ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ - ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!

Ο γέροντας είναι γνωστός στο Πανελλήνιο για το προφητικό του χάρισμα.Σας παρουσιάζουμε λοιπόν κάποιες χαρακτηριστικές και εξαιρετικά ενδιαφέρουσες  προφητείες του για τους Έλληνες πολιτικούς και απο ότι φαίνεται αφορούν την εποχή μας:

Άν σας αρέσει το μπλόγκ μας ''ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΟΣΜΟΣ'' κάντε μας like στο facebook.

alt
Είναι κρίμα , γιατί σήμερα κατόρθωσε ο διάβολος κι αιχμαλώτισε τις ηγεσίες. Κλαίω την Ελλάδα . Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο σήμερα . Η Ελλάδα για να σωθεί , πρέπει όλοι οι ηγέτες της όπου και αν βρίσκονται , να πάνε εξορία .Να φύγουν , γιατί παρόντες μολύνουν .

(Λόγοι χάριτος και σοφίας, π. Μάξιμος Αγιορείτης, 2001, Άγιον Όρος)


Αργότερα, επισκέφθηκα τον Γέροντα μαζί με έναν φίλο μου σμήναρχο, γύρω στα τέλη Οκτωβρίου 1993 και του εξέφρασα την ανησυχία μου γι' αυτά που συμβαίνουν από τους κυβερνώντες στην πατρίδα μας.

Ο Γέροντας απάντησε : -Μη φοβάσαι. Ο Θεός δεν θα επιτρέψει να γίνει κακό , αλλά θα γίνουν όμως πράματα και θάματα που δεν θα εξηγούνται με τη λογική. Ο κόσμος θα τους σιχαθεί και θα τους κυνηγήσει. Όπως ένα μπαλόνι φουσκώνει και ξαφνικά σκάει, έτσι θα σκάσουν κι αυτοί! Δεν μπορώ να σου πω πιο πολλά.

(Μαρτυρίες προσκυνητών , Ζουρνατζόγλου, 2006, σελ. 425-426)

Είδατε τί έπαθε ο Τσαουσέσκου στην Ρουμανία ; Τους μωραίνει ο Θεός κι
αφού γίνουν ρεζίλι, μετά παίρνουν τον δρόμο τους. Το ίδιο συνέβη και
με την Αλβανία , το ίδιο και με τους δικούς μας εδώ. Τους αφήνει πρώτα
να ρεζιλευτούν.

( Σκεύος εκλογής, Ιερομόναχου Χριστοδούλου Αγιορείτου, 1998,  Άγιον Όρος)

πηγή http://www.paterpaisios.blogspot.com/

-Θα έχετε κυβέρνηση και θα είναι σαν να μην έχετε ...; Ο κόσμος θα σιχαθεί τους πολιτικούς και θα τους πάρει με τις πέτρες ...;"

πηγή:http://kostasxan.blogspot.com/2011/02/blog-post_325.html

kostas19711971

χαχα! νομίζω ότι κοντοζυγώνει αυτή η ώρα αδερφέ!

avatar

σωστός

avatar

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!!!

avatar

ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

avatar

Η ωρα αυτη εφτασε προφανως!!!

avatar

Ενα κακό παραμύθι για όλους τους Ελληνες της γης κατάλληλο και επιβεβλημένο και για ανηλίκους..μια φορά και έναν καιρό,ήταν ενα όμορφο κοριτσάκι,με καταγάλανα τεράστια μάτια και κατάξανθα σαν την άμμο της πατρίδας της,λαμπερά μαλλιά.Ενα τεράστιο ηλιακό Θείο φωτοστέφανο,πλημυριζε την ύπαρξή του,δώρο από τον Θεό.Εμπενε σε μιά μικρή ταπινή βαρκούλα και μοιραζε το φως της σε όλο τον κόσμο.Οκόσμος έμπαινε στην ταπινή βαρκούλα της και συναντούσε την απόλυτη χαρά,λουσμένος από το ηλιακό φώς.Ξαφνικά σε ενα από τα ατελείωτα ταξίδια της,άρχισαν νά ανεβαίνουν,κάτι παράξενα όντα,δεν θυμάμαι πως τα ονόμαζε η μικρούλα,Βαρβάρους,Τέρατα,Αποβράσματα,προδότες?Ειλικρινά δεν θυμάμαι,άλλωστε από ένα τοσο μκρό παιδί τι να πιστέψεις?''Ελεγα''Πάντως η μικρουλα τους έδινε το λαμπρό φώς της και συνέχισε να τους ζωντανεύει τις μπαταρίες τους.Είχε στην βαρκούλα της και κάτι αρχαίους αμφορείς,όπως τους έλεγε,και τους γέμιζε για να τούς ταϊζει με σπόρους της μικρής της Πατρίδας.Αυτή λίγο την έμελε αν θα της μείνη κανένας σπόρος να τραφή...Τους λυπόταν που ήταν όλοι τους αφόρητα πτωχοί δεν είχαν τίποτα,ούτε μέσα τους,ούτε έξω τους,Ετσι προσπαθούσε να τους ξαναφέρει στην ζωή την πραγματική,του πνεύματος, σα να λέμε...Αυτοί ευχάριστα έπαιρναν,ότι τους επροσφέρετο,από ένα τόσο δά κοριτσάκι.Μα μιά μέρα κατάλαβαν,ότι για να έχουν το ηλιακό φώς της,δεν αρκούσε να τρώνε μόνο τούς σπόρους της ,αλλα έπρεπε να φάνε Και αυτήν..Ενα μαύρο πρωί την σκότωσαν,μέσα στην ταπινή της βαρκούλα και είπαν ότι πρέπει να διαμελισουν το πτώμα της,που ακόμα έλαμπε κι ο καθένας να πάρη τα κομμάτια του...Πήραν τα χέρια ,τα πόδια,τα σπλάχνα,'ομως το κεφάλι μέκείνο το φωτεινό ηλιακό στεφάνι,ποιός θα τόπαιρνε?Μα ασφαλώς ο πλέον ισχυρός,βάρβαρος,προδότης,τέρας η επειδή δεν θυμάμαι τα λόγια της μικρής,λέω εγώ απλοϊκά,αυτός που θα έβαζαν οι παγκόσμιοι ισχυροί(κατά την γνώμη τους).Και τον βρήκαν και του το παρέδωσαν.Τότε άρχισε το μεγάλο φαγοπότι.Επιναν το αίμμα της,ήταν το κρασί στό τραπέζι τους κι έτρωγαν τις σάρκες της ήταν το κρέας σαυτό το φρικτό τσιμπούσι.Ακούστηκε στο εξωτερικό,όλη αυτη η επέσχυντη πράξη,αλλά οι συγγενείς της που ζούσαν σε κάτι μεγάλες Ηπείρους δεν αντέδρασαν,δεν ζήτησαν ούτε τα κόκκαλα.Ζήτησαν μόνο να καταστρέψουν την μικρή Ασπρη Μπλέ σημαιούλα της,που είχε καρφώσει στην μικρή ταπινή της βαρκούλα,για να μην τους θυμίζει αυτόν τον αβάσταχτο πόνο.Ετσι αυτή η μικρούλα που λεγόταν ΕΛΛΑΣ έμεινε στην ιστορία σαν ένα ακόμα απεχθές περιστατικό,που κανείς δεν θέλει να θυμάται,γλύφοντας ακόμα τα κόκκαλά της,ολοι αυτοί οι καλοί συγγενείς...Το Φώς όμως ακόμα το ψάχνουν.Οστόσο η μικρούλα κάπου εκεί στην Πατρίδα της περιφέρεται,μέχρι να βρή τον άξιο αγαπημένο της Πατερούλη, που θα τιμωρίσει τους άσελγους βαρβάρους.

Το σχόλιο σας

Αποστολή ως ανώνυμος - ή -

XHTML: Μπορείτε να χρησιμοποιείσετε τα tags: <a href= title=> <abbr title=> <acronym title=> <b> <blockquote cite=> <code> <em> <i> <strike> <strong>


Profile

micharhangel GREG IKON
ΕΛΛΑΔΑ
Το προφίλ μου

42 ΕΤΩΝ,ΘΕΟΛΟΓΟΣ

Powered by pathfinder blogs
GreekBloggers.com SYNC ME @ SYNC
Αναζήτηση στα ελληνικά blogs.
Thessaloniki Blogs


MusicPlaylistRingtones
Create a MySpace Music Playlist at MixPod.com