« ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΧΤΥΠΑ ΤΟΝ ΤΡΟΥΛΟ ΤΟΥ ΑΓ.ΠΕΤΡΟΥ ΣΤΗ ΡΩΜΗ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ | ΕΚΤΑΚΤΟ-ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΣΥΝΤ.ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑΣ-ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΦΗΤΕΥΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ »


ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.ΠΛΗΓΜΑ ΜΕΤΕΩΡΙΤΩΝ - Η ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΣΩΖΕΙ ΜΟΣΧΑ !

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.ΠΑΝΩ ΑΠΟ 900 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΩΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΜΕΤΕΩΡΙΤΩΝ ΣΤΗΝ  ΡΩΣΙΑ.ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ.Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ!


H ρωσική στρατηγική αεράμυνα για πρώτη φορά στην ιστορία του ανθρώπου πέτυχε απ'ευθείας πήγμα σε ένα τεράστιο τμήμα του αστεροειδούς πρν πλήξει τις πόλεις της Σιβηρίας (ακούγεται ότι μπορεί να έπεφτε και στα περίχωρα της αχανούς Μόσχας) αναφέρουν στρατιωτικές πηγές που μίλησαν στο πρακτορείο Russia Today.

Σύμφωνα με πηγές της διοίκησης στρατηγικής αεράμυνας της Ρωσίας μετά το πλήγμα "Ο μετεωρίτης διασπάστηκε πάνω από τα Ουράλια και ανεφλέγη στα κατώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας. Κομμάτια του μετεωρίτη έπεσαν σε αραιοκατοικημένες ζώνες της περιοχής του Τσέλιαμπινσκ", ανακοίνωσε το τοπικό γραφείο του ρωσικού υπουργείου Εκτάκτων Καταστάσεων.

Aν κτυπούσε σε κατοικημένη πόλη θα την κατέστρεφε ολόκληρη και θα σκότωνε κάθε ζωντανό οργανισμό, καθώς υπολογιζόταν η ισχύς πρόσκρουσης σε 300 Kt.

Αρχικά στην περιοχή η τοπική αεράμυνα νόμισε ότι δεχόταν επίθεση από στρατηγικά πυρηνικά όπλα καθώς οι μετεωρίτες έχουν ακριβώς την ίδια συμπεριφορά (τροχιά, έκρηξη επάνω από το έδαφος κλπ) με τα οχήματα επαν-εισόδου στην ατμόσφαιρα των πυρηνικών κεφαλών των στρατηγικών πυραύλων, αλλά η κεντρική διοίκηση αεράμυνας, όπως φυσικά και η στρατηγική διοίκηση των ρωσικών βαλλιστικών όπλων, γνώριζαν τι συνέβαινε και μετά το πρώτο σοκ τους ενημέρωσαν ότι είχαν να αντιμετωπίσουν απλά μετεωρίτες.

Χαρακτηριστική είναι η ερώτηση του τοπικού διοικητή αεράμυνας προς την Κεντρική Διοίκηση Στρατηγικής Αεράμυνας πριν διευκρινιστεί περί τίνος επρόκειτο: "Δεχόμαστε πυρηνική επίθεση"; Επίσημα οι Ρώσοι διαψεύδουν την ανάμιξη τους στην αναχαίτηση του κομήτη ίσως διότι αν κάτι ''πάει στραβά'' με την μετέπειτα πορεία του μπορεί να κατηγορηθούν απο την παγκόσμια κοινότητα...

Ξεπερνούν τους 900 οι τραυματίες συμφωνα με νεωτερη ενημέρωση, ανάμεσά τους και 84 παιδιά που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο σχολείο ενώ 112  έπρεπε να νοσηλευτούν...
-Με ταχύτητα 54.000 χλμ μπήκε στην ατμόσφαιρα ένα κόμματι που άνοιξε κρατήρα έξι μέτρων!-Διασώστες και στρατός στάλθηκαν στην περιοχή για να βοηθήσουν τους πληγέντες


Η ανησυχία εντοπίζεται πλέον στην διάρκεια της ημέρας, αλλά και μετά την απομάκρυνση του αστεροειδούς, μήπως μεγαλύτερα κομμάτια από την "ουρά του κτυπήσουν πυκνοκατοικημένες περιοχές σε διάφορα σημεία της Γης, οπότε ο "μίνι" Αρμαγεδόνας εξελιχθεί σε κάτι πολύ μεγαλύτερο.

πηγή:defencnetβίντεο με το απευθείας πλήγμα του ρωσικού βλήματος.


avatar

Aς έπεφτε στη Βουλή σε ώρα απαρτίας της συγκυβέρνησης/

Το σχόλιο σας

Αποστολή ως ανώνυμος - ή -

XHTML: Μπορείτε να χρησιμοποιείσετε τα tags: <a href= title=> <abbr title=> <acronym title=> <b> <blockquote cite=> <code> <em> <i> <strike> <strong>


Thessaloniki Blogs


MusicPlaylistRingtones
Create a MySpace Music Playlist at MixPod.com