« Η Bυζαντινή μονή της Παναγίας Μαυριώτισσας στην πανέμορφη Καστοριά | MΕΓΑΛΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΦΟΥΤΜΠΟΛ (ΝFL) EINAI ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΑΛΕΙ ΤΗ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ »


ΜΑΓΕΙΑ.ΜΕ ΠΟΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ,ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ,ΠΩΣ ΛΥΝΟΝΤΑΙ

Όταν οι μάγοι κάνουν τελετές μαγείας για να καταστρέψουν κάποιους ανθρώπους, χρησιμοποιούν κάποια αντικείμενα. Μερικά από αυτά, τά αναφέρει και ο Αγιος Κυπριανός στις ευχές εναντίον της μαγείας. Είναι, τά χαρτιά τής τράπουλας, τά κόκκαλα πεθαμένων ανθρώπων, τών  ζώων, τόν καφέ και το φλιτζάνι, τά ζώδια, τά άστρα, τά ωροσκόπια κλπ. 


Άν σας αρέσει το μπλόγκ μας ''ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΟΣΜΟΣ'' κάντε μας like στο facebook.

θα μας βρείτε ΕΔΩ

 

πηγή:http://www.kivotoshelp.gr

 

Αλλοι χρησιμοποιούν φυτίλια από λαμπάδες τού γάμου, πού τά αρπάζουν κρυφά  μέσα στην φασαρία στήν Εκκλησία. 

 

Τά αρπάζουν, ακόμη καί φίλες ή καί συγγενείς τού ζευγαριού, και πού με αυτά θα «δέσουν»  το νέο ζευγάρι, θέλοντας να τού κάνουν τό κακό...

 

Αλλοι χρησιμοποιούν κουφέτα γάμου, νυφικά, ή ρούχα πού φορέθηκαν την ημέρα του γάμου, άλλοι πετούν στις πόρτες λάδια μελετημένα, κόκκαλα καί χώματα από τάφους, αυγά, και ακαθαρσίες ...

 

Υπάρχουν ακόμη φυλακτά, πού απ΄έξω φαίνονται αγιωτικού περιεχομένου μέσα όμως έχουν γράμματα με μαγείες, κατάρες, και βλαστήμιες εναντίον τού Χριστού, γραμμένες συνήθως στα Ινδικά, Αιγυπτιακά, κλπ. 

 

Τέλος, άλλοι σχίζουν με ξυράφια ή ψαλίδι, μικρά κομματάκια από ρούχα πού φοριούνται, ρίχνουν σκόνες ή υγρά σε γλυκά, ποτά, ή φαγητά για να φάει το αντίθετο πρόσωπο, πού καμμιά φορά τό καλούνε καί στό σπίτι τους, και άλλα πολλά από τά πλέον πιθανά έως τά πλέον απίθανα ...

 

Γενικώς η μαγεία διακρίνεται σε δύο μεγάλα κεφάλαια, τήν λευκή και τήν μαύρη, πού είναι το ίδιο επικίνδυνη και μισητή από τον Θεό, ανεξαρτήτως τίτλου. 

 

Χώρες με μακρά παράδοση στην ειδωλολατρική μαγεία είναι κυρίως η Ινδία, με τους γκουρού και τά Ασραμ, καθώς και η Αίγυπτος. 

 

Και στα δύο είδη μαγείας καλείται, μέ μυστικά ή και φανερά λόγια, ο αρχηγός τών πνευμάτων του σκότους...

 

Οι καθησυχαστικές λέξεις τού μάγου, τού μέντιουμ, ή τής μάγισσας ότι " εμείς πάμε για καλό " , θέλοντας να βγάλει την λευκή μαγεία αθώα, είναι μόνο για τά μάτια και τά αυτιά του κόσμου, ενός κόσμου πού αγνοεί τίς βαθιές πλεκτάνες τού Σατανά , και τούς άπειρους μετασχηματισμούς του, όπως αναφέρει σχετικά, ο Απόστολος Παύλος.  

     

 

ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ


 

Ανάλογα με τον επιδιωκόμενο σκοπό είναι και τά συμπτώματα. 

Το ερώτημα λοιπόν είναι, για ποιόν ακριβώς λόγο έκαναν τά μάγια;

 

 

Γιά να διαλύσουν μία ευτυχισμένη οικογένεια;

Γιά νά μείνουν ανύπανδρα τά παιδιά;

 

Γιά να χωρίσουν ένα ζευγάρι;

 

Γιά να μη κάνει παιδιά το ζευγάρι;

 

Γιά να πέσει ένα πρόσωπο σε αμαρτία με άλλο, (συγκεκριμένο πρόσωπο);

 

Γιά να «δεθεί» ο άνδρας ή η γυναίκα, και να μη μπορούν να συνέλθουν σαν σύζυγοι;

 

Γιά να αρρωστήσουν κάποιο πρόσωπο, να σκοτωθεί, ή να λιώσει στο κρεββάτι;

 

Γιά να τού κλείσουν τήν επιχείρηση;  

 

Καί πολλά άλλα...

 

 

Συνήθη συμπτώματα ενός ανθρώπου πού υποφέρει από μαγεία είναι;

 

 

Τρομεροί πονοκέφαλοι, γκρίνιες με τό παραμικρό, φοβίες ή μελαγχολίες αδικαιολόγητες, πόνοι καί αρρώστιες απανωτές και οι γιατροί να μη βρίσκουν τίποτα, αδικαιολόγητες οικονομικές δυσκολίες κλπ.- κλπ.

 

ΠΩΣ ΘΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΜΕ ;


 

Μοναδική ασφάλεια στά όσα πιο πάνω αναφέραμε, είναι η καταφυγή μας στον Χριστό και στην Ορθόδοξη Εκκλησία Του. 

Αυτό, είναι και τό μόνο πού φοβάται ο πειρασμός. 

Ας δούμε όμως ένα παράδειγμα, όπως τό βρήκαμε καταχωρημένο, στό ενδιαφέρον πράγματι βιβλίο 

ΠΩΣ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΑΓΙΑ  

τού Αρχιμανδρίτου Νεκταρίου Μουλατσιώτη, καθηγουμένου της Ιεράς Μονής των Αγίων Σεραφείμ του Σαρώφ και Αγίου Αυγουστίνου, στό Τρίκορφο Δωρίδος.

Μερικά αποσπάσματα πού αναφέρει ό ηγούμενος τής μονής...

" Ήλθε πρό ημερών μιά οικογένεια και μάς έλεγε ότι στο σπίτι τους συμβαίνουν περίεργα πράγματα. 

Τρίζουν τά κάδρα τους, έχουν γκρίνια και τσακωμούς αδικαιολόγητους, τά οικονομικά τους πάνε από το κακό στο χειρότερο, αρρώστιες τούς βασανίζουν συχνά  και οι γιατροί δεν βρίσκουν τίποτα, κλπ. 

Τότε τούς ερωτώ:

-- Εκκλησία πηγαίνετε τις Κυριακές; 

-- Όχι, μού απαντούν.

-- Εξομολογείσθε; 

--Όχι!. 

-- Κοινωνάτε; 

-- Όχι!

-- Προσευχή κάνετε, τό πρωί και τό βράδυ;  

--Όχι!

--Νηστεύετε τήν Τετάρτη, Παρασκευή, Σαρακοστές;

--Όχι!

-- Αγιασμό πίνετε καί τρώτε αντίδωρο κάθε πρωί; 

-- Όχι!

-- Αγιασμό ή ευχέλαιο κάνετε στο σπίτι σας; 

-- Όχι!

-- Αγία Γραφή, θρησκευτικά βιβλία, διαβάζετε; 

-- Όχι!

Τί περιμένετε τότε αγαπητοί μου; 

Μέσα σας δεν υπάρχει Θεός, δεν υπάρχει Χριστός, έχει φύγει. Μόνο διάβολος υπάρχει, γι΄αυτό και πάτε κατά διαβόλου. Οπου διάβολος εκεί κακό, γκρίνιες, αρρώστιες, τσακωμοί, συμφορές, φασαρίες... 

Όπου υπάρχει Θεός εκεί επικρατεί χαρά, ειρήνη, υγεία, αγάπη. Βάλτε τόν Θεό μέσα στο σπίτι σας αν θέλετε να φυλαχτείτε από κάθε κακό. Γιατί ο σατανάς βλέποντας τον Χριστό στην καρδιά σας φεύγει μακρυά ...;"                  

Ο μοναδικός τρόπος διαλύσεως κάθε μαγείας, αλλά και θεραπείας από δαιμονισμό (κατάληψη δηλαδή από πονηρά πνεύματα, γιατί συμβαίνουν δυστυχώς και αυτά), είναι η μετάνοια καί ο εσωτερικός πόνος για όσα μέχρι σήμερα, απέναντι Θεού και ανθρώπων διαπράξαμε. 

Είναι ακόμη, καί ή επανόρθωση, όπου γίνεται, τών καταστροφών μας,  ή ειλικρινής και ξεκάθαρη εξομολόγηση από παιδικής ηλικίας, ή τακτική Αγία Κοινωνία καί εφ΄όσον μάς επιτρέπει ο πνευματικός μας, καί ή συνεπής Χριστιανική, νέα ζωή μας ...;

                       

 

xalazia

Εγω δεν πιστευω σε αυτα και ουτε με επηρεαζουν.

micharhangel

Καλησπέρα Νικολέτα,αυτά είναι να μην σου τύχει κανένας μοχθηρός και κακόβουλος άνθρωπος να στα κάνει διότι αν δεν είμαστε κάπως τακτοποιημένοι πνευματικά τότε μας πιάνουν είτε τα πιστεύουμε είτε όχι,ο Θεός να φυλάει.Καλό σου απόγευμα.

avatar

kalimera pedia ego eimai araboniasmenos me tin kopela poy agapo...kai me agapa ei8ela na sas po pos iparxoyn magia kai mas exoyn kani...tora prospa8oyme na ta lisoyume......pane ola pros to kalitero...

na pistebete pedia ston xristo mas einai zontanos>.........

avatar

pedia kai ego aftol leo na pistevete sto theo na iste panta konta kai mia mera mpori oli na imaste eftixismeni

avatar

paidia den kserw ti pisteuete kai an pisteuete aplws 8elw na pw pws siga siga arxizo na pisteuw sta magika giati ton teleuteo xrono exw dei megalh diafora ston eauto mou pros to xeirotero kati to opoio me anyseixei poli.kai vasika arxizw na pisteuw giati den yparxei allh eksigisei

avatar

emena me apeilise ena atomo oti mou exei kanei magia.psilofofithika alla xero oti efoson pisteuo sto theo tipota dn tha m kanei kako.k episis otan kapoios kanei mageia se kapoion allon na xerete oti gurizoun piso s auton sto 10plasio!!!!

avatar

Η μαγεία και κάθε λογής κακό Υπάρχει πάντα υπήρχαν όπως υπάρχει η μέρα και η νύχτα Όπως βλέπεις το άσπρο και το μαύρο έτσι και αυτά υπάρχουν Όμως υπάρχει και ο θεός που τα καταλύει και τα διώχνει Η νίκη του διάβολου είναι όταν μας πείσει πως δεν υπάρχει. Πιστή στον θεό και αγάπη στον συνάνθρωπο όταν δεν μπορούμε να κάνουμε καλό ας μην κάνουμε κακό. Πολύ γνωστό μου άτομο έζησε κατάσταση χειρότερη και από τον θάνατο Από τέτοια πράγματα. Όμως με την πιστή στον θεό και την δύναμη του θεού πλέον είναι οκ Δυστυχώς υπάρχουν και τα χρησιμοποιούν άτομα αρρώστα στο μυαλό και κακόψυχα.

avatar

είχα μια σχέση είμασταν πάρα πολύ καλά, πήγε φαντάρος και μου έλεγε οτι δεν μπορεί να ζεισει χωρίς εμένα και όταν βγει ν μείνουμε μαζι....ένα μήνα πριν απολυθεί ξαφνικά άλλαξε δεν τον ενδιεφερε τίποτα και δεν με υπολόγιζε.....έλεγε μαγαπάει και με θέλει αλλά δεν μπορει.....χωρίσαμε αλλα ήθελε να ξανα κάνουμε μια νεα αρχη και τα ξαναβρήκαμε!!!όταν βρισκόμασταν όλα μια χαρα οτάν δεν βλεπόμασταν άλλος μου έλεγε δεν θέλω να σε χασω και ούτε να χωρίσουμε αλλα έστειλε στην πρώην του να ξανα είναι μαζί απο το πουθενα που εμφανίζτηκε....του είπα να χωρίσουμε και πάλι δεν ήθελε!!!!μπαίνουν δίαφορα στο μυαλό μου δεν εξηγείτε η ξαφνική αλλαγεί χωρίσ κάποιον λόγο που ούτε αυτός μπορεί να βρεί.....

avatar

Πριν 3 χρόνια έκανα σχέση με κάποιον ο οποίος ήταν τρελός και παλαβός για μένα και το ίδιο ίσχυε και από την πλευρά μου. Όλα ήταν τέλεια αναμεσά μας. Για 10 μήνες περίπου μας ενοχλούσε η πρώην του η οποία δεν μπορούσε να πάρει απόφαση ότι αυτός ο άνθρωπος είχε συνεχίσει τη ζωή του, ώσπου μια μέρα πήρε την απόφαση να μην ξανασχοληθεί. όχι όμως για πολύ καιρό. Αφού ένα μήνα μετά άρχισε να τον ενοχλεί διαφορετικά. να του λέει ότι έχει προβλήματα υγείας αυτή, ο πατέρας της κλπ. προσπαθήσε πλέον να τον προσεγγίσει με φιλικό τρόπο. το οποίο βέβαια ήταν παραμύθι γιατί ο στόχος της ήταν άλλος.Εγώ συνέχισα κανονικά μαζί του, αυτός έβγαινε μαζί της που κ που και ήταν ο μοναδικός λόγος που μαλώναμε. Αυτή η γυναίκα ήταν ο μοναδικός λόγος που χαλούσε μέρα με την μέρα την σχέση μας. Το Σεπτέμβριο του 2008 ο φίλος μου έπαθε κρίση πανικού. Από εκεί που ήταν μια χαρά απότομα έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του. Είναι από άλλη πόλη και είναι τελείως μόνος του εδώ. αυτή ήταν δίπλα του και του το έπαιζε σωτήρας. λόγω του ότι κ μένα το δικό μου επαγγελματικό πρόγραμμα ήταν φορτωμένο και επειδή εκείνος δεν μπορούσε να μείνει μόνος του ούτε λεπτό γιατί νόμιζε ότι θα πάθει έμφραγμα, εγκεφαλικό κλπ, τον άφηνα να περνάει κάποιες ώρες μαζί της, απλά σαν παρέα. Το θέμα είναι ότι μ'αυτή τη γυναίκα δεν έχει κάτι ερωτικό όπως μου λέει, αλλά η συμπεριφορά του έχει αλλάξει πάρα πολύ.Φυσικά αν ήθελε να είναι μαζί της θα ήταν και γω δεν θα υπήρχα καν. το καταλαβαίνω αυτό. τον επηρεάζει πάρα πολύ, γκρινιάζει συνεχώς και η συμπεριφορά του είναι αλλοπρόσαλλη. με πληγώνει απίστευτα και δεν καταλαβαίνει τίποτα. είμαι σίγουρη ότι η άλλη σίγουρα του έχει κάνει κάτι για να συμπεριφέρεται έτσι, αλλά δεν ξέρω πως μπορώ να το διορθώσω αυτό.Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει..

avatar

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ!ΕΙΧΑ ΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 15.ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ!ΚΑΘΩΣ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΕ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΛΑ....ΣΠΟΥΔΕΣ....ΔΟΥΛΕΙΑ...ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΜΕ!Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΔΕΜΕΝΟΙ!ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΜΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΥΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΝΙΩΘΕΙ ΑΦΟΡΗΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ!ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΕΙΑ!ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ???????????

avatar

Καλησπερα η φιλη μου βρηκε ενα πραγματακι που εχει ενα φορεμα της ραμμενο αναποδα και δεν το ειχε πειραξει κανεισ απο το σπιτι της υπαρχει περιπτωση για μαγεια?

avatar

καλησπερα στησ φιλης μου συνεβει κατι ανεξηγητο ειχε ενα φορεμα με ενα ασημενιο που δενει στο λαιμο και πηγε να το φορεσει και το βρηκε ραμενο ξανα προσ τα κατω ομως υπαρχει περιπτωση μαγειας?

micharhangel

Όλα θέλουν προσοχή,ας το βγάλει και ας το κάψει καλύτερα αφού δεν ξέρει τι είναι και πως βρέθηκε εκεί να έχει το κεφάλι της ήσυχο καλού κακού...

micharhangel

Ζοε,μηπως ασχολήσαι με διαλογισμό,γιόγκα φενγκ σούι...κλπ?

Γιατί όλα αυτά έλκουν αρνητικές-δαιμονικές δυνάμεις προσοχή!

ivelina_ivanova

hi,exo na po einai na min soy tixy ego exo magia kai prospatho na iremiso,mono me enan tropo na ta bris kai na ta lisis kai exo kai apodixis giati ta zo kathe mera

ivelina_ivanova

asxoloyme pola xronia me ola ayta kai prospatho na bro tropoys na lino magia ala o monadikos tropos einai na ta bris kai na ta lisis,tha moy peis ayto einai diskolo na ta bris ala ola ginonte arki na bris ton tropo,na min soy tyxi.

moymaki

xero apomagia moy exoyn kani poles fores kai ta exo lisi.pantos den einai kai oti kalitero.mi mpoys xeri kaneis pos tha stamatiso aytoys poy moy ta kanoyn?

moymaki

mimpos xeri kaneis na moy pei pos tha stamatiso aytoys poy moy kanoyn magia?

avatar

παιδια εχω μια ερωτηση εμενα αυτα συμπτωματα τα πιο πολλα σθμβαινουν αλλα πηγαινουμε στην εκκλησια και κοινωναμε και τα σχετικα και γενικα στισ αρρωστιεσ οι γιατροι βρισκουν κατι τα αλλα ειναι απλεσ συμπτωσεις?

avatar

Καλημερα σας παιδια.! μπορω να ομολογησψ οτι ποτε δεν πιστευα οτι υπαρχουν τετοιες δυναμεις οι οποιες μπορουν να βλαψουν εναν ανθρωπο εναντια απο την θεληση Του παντοδυναμου! εχουμε τα περισσοτερα συμπτωματα μες την οικογενεια αλλα οι γιατροι εχουν βρει σοβαρες αρρωστιες! ειδα τα παπουτσια της μανασ μοθ καμμενα απο το πουθενα.. και η μητερα μου παρουσιασε καρκινο και στα δυο της ποδια! εχουμε αρκετη γκρινιακαι οικονομικες δυσκολιες μεσα στο σπιτι!! τι μπορω να κανω αφου οι γονεις μου λενε πως δεν πιστευουν πως προκειτα για μαγεια?

avatar

paidia gia na luseis magia mporeis mono stin ekklisia?

avatar

ego ime 16 xronon kopela pao katixitiko..alla nomizo oti exo afto pu leei eki pano magia alla dn to nomizo tescpa ego to mono pu leo oti i moni sotiria ine o kurios!!!

avatar

ακουστε ολοι.ασ μην ειμαστε τοσο μη προοδευτικοι στα μυαλα μασ.διαβασα ολα τα σχολια σασ και δεν πιστευετε πραγματικα σε σασ αλλα σε κατι αλλο το οποιο λεγεται πονοσ λεγεται αρρωστεια λεγεται κακο.στι ζωι μασ υπαρχει κ καλο και κακο, και πονιρο και αθωο.μν παρασυρομαστε με το παραμικρο και το ονομαζουμε κατευθειαν μαγεια επειδη χωρισαμε, εχουμε προβληματα, δεν ειμαστε καλα.φυσικα πιστευω και εγω οτι υπαρχει ενα ειδοσ μαγειασ στι ζωη μασ ομωσ να κοιταξουμε λιγακι σφαιρικα τα προβληματα μασ και να μν μπαινει στο μυαλο μασ οτι σιγουρα μασ εχει δεσει το κακο.πιστευουμε στον εαυτο μασ και στον μεγαλο Θεο και ολα θα πανε σιγουρα καλα.να ειστε ολοι σασ παντα καλα και να προσεχετε!

azal9

τα συμπτωματα της μαγειας τα ειχα χρονια χωρις να ξερω απο τι γινοταν διαφορα τρελα πραγματα .ακομη ολη την οικογενεια μου μας ταλανιζει κυριως τα παιδια μου το ενα επαθε σχιζοφρενια κ το αλλο επιληψια προσευχομαι αλα εκεινα οχι τι να κανω?

azal9

ναι αν δεν εχουμε πνευματικοτητα προστασιας μας πιανουν τα βδελυρα ανεντιμα κ επικινδυνα μαγεια.σαν παθουσα το ξερω αλλα φταιμε εμεις ,αφησαμε τον θεο τι περιμενουμε?κανω προσευχες θεια κοινωνια αλλα τα παιδια μου επαθαν νευρολογικα προβληματα κ ψυχολογικα δεν προσευχονται μονο εγω για ολους .κ απο συγγενεις το παθαινεις τι να πω.....πολυ κακια αυτοι ειναι ασυνειδητοι ανθρωποι κακοψυχοι ολοι ασε που κ εμεις μακρια απο το θεο χειροτεροι θα γινομασταν .χριστε μου ελεησον με κ σωσε μας.που δεν προσευχονται τι να κανω?

avatar

Καλησπέρα σε όλους σας εγώ πίστευα από μικρός στην μαγεία και στα μάγια και όντως θα ήθελα να κάνω μαγικά όμως έχω πολύ βαθιά πίστη στον θεό και πιστεύω ότι κάνει θαύματα πάρα πολλά από όσα νομίζουμε εμείς οι ανθρώποι. Παιδιά δεν θέλω να κοροιδέψω το φορούμ ούτε εσάς είδα ένα όνειρο έχει τρεις μέρες που το είδα ακούστε το. Είμουνα με την παρέα μου και στα ξαφνικά βρέθηκε ένα γράμμα μπροστά μου από το πουθενά πήγα να το πιάσω και και δεν μπορούσαα να το πιάσω γιατί έφεβγε όλο και πιο μακριά και έτσι και εγώ έτρεξα να πάω να το βρω και δεν το βρήκα όμως είχα βρεθεί σε ένα παράξενο μέρος το οποίο ούτε και'γω ο ίδιος δεν ήξερα πιο ήταν αυτό το μέρος και εκείνη την στιγμή πετυχά μπροστα μου έναν παράξενο γέρο το οποίο μου μιλούσε καταλαβίστηκα δεν ήξερα καν τι έλεγε τέλος πάντων για να μην σας τα πολυλογό εμφανίστηκε ένα πνεύμα από το πουθενά του αντίχριστου από το πουθενά και έθεσε κάποιους όρους το οποίο αρνήθηκα εγώ και εκείνη την στιγμή που έγινε αυτό στο όνειρο έβρεχε πολύ και άστραφτε και από τον φόβο μου για κακή μου τύχη είχα κλέψει μια δύναμη από τον παντοδύναμο πράγμα που δεν μπορει να γίνει ούτε στο πιο τρελό μας όνειρο όμως σε'μένα συμβαίνει πραγματικά στο δικό μου όνειρο κια το είδα σε όραμα κανονικά όχι πλάκα κανονικά και να μην σας τα πολυλογό έκλεψα άθελα μου από τον φόβο μου την αστραπή του παντοδύναμου θεού γιατί από την αφηρημάδα του ο παντοδύναμος είχε αφήσει άθελα μια από την δύναμη του ελεύθερη το πιο ισχυρότερό του όπλο.΄Εγώ ένα έχω να πω πιστεύω πως θα γίνει αυτό γιατί το είδα σε όραμα πραγματικό και για να μην ξεχνιόμαστε τα όνειρα και τα οράματα βγαίνουν αληθινά καμιά φορά παίζουν περίεργα παιχνίδια.Εσείς τι πιστεύετε ότι α συμβεί? γιατί εγώ πιστεύω στον θεό υπερβολικά και όποιον ακούσω να βρίζει Χριστό και Παναγία σκοτώνω άνθρωπο έχω πάρα πολύ αδυαναμία και πίστη στα θαύματα του παντοδύναμου κυρίου μας που πιστεύω βαθιά μέσα μου ότι αυτό το όραμα που είδα με το ι9σχυρότερο όπλο του παντοδύναμου κυρίου μας μεγάλη η χάρη του βέβαια πιστεύω ότι θα μου συμβεί έτσι ακριβώς όπως το είδα. Τα υπόλοιπα δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω ότι είδα στο όραμα. και πολλά είπα είδη. Απλώς θέλω και την δική σας γνώμη.Αλέξανδρος ονομάζομαι.

avatar

exw polla na sas pw to thema einai oti tha hthela na mathw pos mporw na lisw ta magia...gt apo oti kserw mono auth pou kanoun magia mproun na ta lisoun oute kan h ekklisia....!!!!!

avatar

καλημερα.απο τοτε που παντρευτηκα τον ανδρα μου ολα πανε στραβα.τα οικονομικα μας?η υγεια μας?τπτ δεν μας βγαινει οπως το θελουμε.η πεθερα μου οταν παντρευτηκαμε ηρθε να χαλασει το γαμο.ειχε σκυλιασει κ δεν ηθελε με τπτ αυτο το γαμο!!! απο τοτε εχω πεσει σε βαθια καταθλιψη.με το ζορι σηκωνομαι απο το κρεββατι τα πρωινα.δεν βγαινω εξω,περναω πολλες ωρες στο σπιτι,εχω τρομερους πονοκεφαλους και ο ανδρας μου εχει παθει τα απιστευτα ατυχηματα και εχει επισκεφτει τα νοσοκομεια πανω απο 6 φορες μεσα σε 2 χρονια!η πεθερα μου ξερω οτι πιστευει στα μαγια και ειμαι σιγουρη οτι αυτες οι κακοτυχιες δεν ειναι τυχαιες.προσφατα πηγαμε σε εναν ιερεα και μας διαβασε καποιες ευχες και μας ειπε οτι καποιος μας εχει κανει μαγια να μην κανουμε παιδι.. και μαλιστα συγγενης.Η αληθεια ειναι οτι δεν ειμαι κοντα στην εκκλησια με τον γνωστο τροπο δλδ καθε κυριακη εκκλησια,κοινωνια εξομολογιση.. ομως πιστευω και αναβω καντιλακι σπιτι μου και εχω εικονες και θυμιατιζω συχνα και δεν βριζω τα θεια και οποτε μπορουμε επισκεπτομαστε κοντινα μοναστηρια που εκει βρισκω ηρεμια.. δεν θελω να πιστεψω οτι τα μαγια λυνονται με μαγια.γιατι αν απαντησεις σε μαγια με μαγια εστω και για τη λυση τους εισαι ιδιος με αυτον τον κακοψυχο που τα εκανε.ναι,για οσους αμφιβαλλουν υπαρχουν κακοψυχοι ανθρωποι,αρρωστοι στο μυαλο που μπορει να σε βαλουν στο ματι και να θελησουν να σε καταστρεψουν ειτε γιατι σε ζηλευουν ειτε γιατι τους χαλασες μια κατασταση χωρις να το θελεις.. μεγαλη προσοχη παιδια!!!!

avatar

den kserw an iparxoun... egw to mono pou kserw einai oti kapote eixa mia fili pou m elege oti i giagia tis kanei magia. otan tsakwthikame meta apo enan mina, prin 1 xrono.. exw pathei oti den tha mporousa na fantastw pote. epesan ta malia m ksafnika, otan ayta fitrwsan eixa provlima me ta aftia m, otan to elisa kai ayto... gemisa pliges sto stoma, kathe evdomada , kathe deytera ksipnaw kai exw kati kainourio... oi giatroi moy den kseroun giati simvenoun, den iparxei aitia lene apla etyxe. egw den pisteua pote sta magia oute omws eixa pathos me tin ekklisia! Mexri pou me sinanbtise mia kiria ston dromo kai m eipe : kopela moy ayto pou s kanoun einai asximo kai an esy antexeis tha pathoun autoi to kako!" tote evala kai sto mialo m ayton ton paragonta. den prokeite na asxolithw allo m ayto... tin zwi moy tin epilegw egw k tin diamorfwnw.. oti k an pathw tha to antimetopizw alla pistevw pws tha einai axaro na pistephsw oti epeidi iparxoun magia kai m ta kanoun oti kontevoun na trelathoun kai oi giatroi giati tote tha diafwnisw me ton theo' afou exei tosi dinami giati den stamata aytous tous antrwpous prepei na pigenoume stin ekklisia den tou arkei na pisteoume opou kai an eimaste?

mikroula22maria

καλησπερα σε ολους!!!ελπιζω συντομα καποιος να ανταποκραθει στο μηνυμα μου και να με βοηθησει!τα τελευταια 2 χρονια ταλαιπορουμαι με διαφορα προβληματα στην υγεια μου και απο διαφορα ατυχηματα το ενα μετα το αλλο,σαν να μην μου φτανουν ολα αυτα παει να διαλυθει και ο γαμος μου...εχω παει σε ολους τουσ γιατρους αλλα μου συμβαινει το ενα μετα το αλλο.ειμαι πολυ στεναχωημενη.μετα απο μια μικρη παρατηρηση της κολλητης μου κατεληξα οτι ολα τα προβληματα μου ξεκινησαν μετα απο την μετακομισει μας και την συγκατοικηση με τον αντρα μου καθως απο την γενετηρα του πολη μετακομισαμε αθηνα.τοτε ξεικησαν ολα.επισεις εκεινο το χρονικο διαστηνα διαληθηκε μια χρονια φιλια μου με μια κοπελα που πιστευε οτι δεν τισ αφιερωνα χρονο και ετσι αρχισε να λεει λογια απο πισο μου τα εμαθα και ετσι απλα εκοψα.απο τοτε ολα μου πανε στραβα...δεν πιστευω σε μαγια ειμαι χριστιανη και αγαπαω πολυ την παναγια καθωσ νιωθω να με προστατευει γιατι μετα απο 2 χρονια προβληματων υγειας παταω ακομΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ομως ξερω οτι τα πεθερικα μου με μισουν γιατι πιστεουν οτι τους πηρα τον γιο τουσ...σασ παρακαλω θερμα να με βοηθεισει καποιος...ευχαριστω εκ τον προτερων οποιον ανταποκριθει και μου προσφερει την παραμικρη βοηθεια!!!!!

avatar

Πριν λίγες μέρες, άρχισα έρευνες στο θέμα και κάθομαι και παρακολουθώ μέσα από τον ίδιο μου τον εαυτό, συμπτώσεις και άλλα χαρακτηριστικά αυτού του θέματος, έτσι ώστε, να πειστώ αλλά και να πίσω τους άλλους ότι, ξέρετε, υπάρχει η μαγεία η όχι. Αυτή η έρευνα, μπορεί να μου πάρει μέχρι και 5 χρόνια.

Σε περίπτωση που υπάρχει η μαγεία, δεν μου αρέσει καθόλου το αποτέλεσμα που αναμένεται εναντίων των ανθρώπων και πάντα, με βάση των χαρακτηριστικών του κόσμου που ζούμε σήμερα.

Επίσης, υπάρχει πιθανότητα να μην είμαστε καλά με τα νεύρα μας και να τοποθετούμε τα πάντα στην μαγεία, ότι μας συμβαίνει δηλαδή, να το βάζουμε στην μαγεία, κάτι δηλαδή, που μπορεί και να είναι ανύπαρκτο, αυτό το πράμα, η μαγεία.

Αν καθίσεις να βάλεις κάτω, την ψυχολογία [όπου και διαβάζω προσωπικά] αλλά και εκμεταλλεύομαι συμπεριφορές άλλων, για να διαβάσω μέσα από αυτούς, την ψυχολογία και ποια είναι, ο χαρακτήρας της, η δουλειά της αν θέλετε, τότε, μπορεί κανείς να διακρίνει ότι, η εμμονή του είμαι μαγεμένος/η, εξασφαλίζει την περεταίρω ασφυκτική πορεία του εαυτού μας προς το αμόκ και στο τέλος, στην τρέλα, η στην λαϊκή μας γλώσσα, την έκανε λαχείο και φυσικά, πολύ πιθανό, οι αυτοκτονία όπου, εκεί, ίσως έχει ολοκληρωθεί η κατάντια της ψυχολογίας του ανθρώπου και όχι η μαγεία, όπου πίστευε ο συχωρεμένος/η.

Τα πρώτα συμπεράσματά μου, βγάζουν ότι, δεν υπάρχει μαγεία, δημιουργείται από την εμμονή της σκέψης μας σε αυτή. Ακόμη όμως, δεν μπορώ να το τεκμηριώσω. Παλεύω το θέμα και ελπίζω πως, θα βάλω τέλος σε αυτά και τουλάχιστον, αυτό για μένα, για τα δικά μου τα πιστεύω.

avatar

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!ΈΙΧΑ ΞΑΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ.....Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΝΤΑΡΟ...ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΩς ΕΙΧΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Η ΠΡΩΗΝ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΧΩΡΙΣΑΜΕ....3 ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΝΑΙ ΞΑΝΑ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΗΤΑΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ...ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΑΜΕ ΞΑΝΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΗΘΕΛΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ........ΚΟΨΑΜΕ ΤΗΣ ΕΠΑΦΕς ΜΑς ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΞΑΝΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΚΟ......ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΔΕΙΧΝΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ...........ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ....ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???????????????????????

micharhangel

Kαλησπέρα και καλή χρονιά,δυστυχώς λαμβάνουμε καθημερινά δεκαδες μηνύματα και κάποια μενουν αναπάντητα όχι πάντως εσκεμένα.Για το συγκεκριμένο θέμα μιά προσέγγιση θα ήταν προσευχή,υπομονή και ο θεός θα δείξει...φιλικά

avatar

kante ton Stayro sas mera-nixta...distixos ta magia iparxoun.Kapote den pisteva me tipota se tetoiou eidous parafisika...alla distixos edw kai 2 xronia me talaiporoun...to eida ston eyato mou pigaino pros to xeirotero....alimono se anthropous pou bainoun stin diadikasia na kanoun magia ..(misos-kakia-fthonos.kt.l)

avatar

Pedia mageia yparxei giati egi k o filos mou exoume kanei katares.aa kai kathe gramataki tis mageias leuko i mauro einai sataniko

avatar

geia sas pediaaa ... egw 9elw na pw pws pistevw sta mageiaa! k 9elw na kanw ke se mia kopela h opoia m efage to agori m mesa apo ta xeriaaa,9elw na m to plhrwseii polu asxima gt ein kakia ke prospa9ei ka9e mera na m kaneiii megalo kako!

avatar

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΘΑΜΕΝΗ ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ ΕΝΑ ΤΑΠΕΡ... ΣΤΟ ΤΑΠΕΡ ΜΕΣΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΦΙΔΙ, ΜΙΑ ΡΟΔΑ, ΕΝΑ ΝΟΜΙΣΜΑ Κ.Α. ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΓΙΑ???

avatar

prin merikous mines anakalipsa tixaia mesa sto tsepaki tou poukamisou mou mia mikri chalkinenia nekrokefali ke ena chalkino ortogonio antikeimeno me paraxena sxedia agnosta se mena.mporei kapios na mou pei ti simainoun ola afta kai pou aposkopoun;thanos003

file Giorgo esena mallon kapoios thelei na sou kanei plaka diaforetika den tha to evaze se simeio pou na mporeis na to vreis eykola!!!Oson afora ta magia to mono sigouro einai pos yparxoun kai mas talaiporoyn eite giati kapoioi theloun na kanoun kako eite giati kapoioi einai tosso planemenoi oste na nomisoun oti kanoun kati kalo!!! To xeirotero vevaia den einai to oti kapoioi mas kanoun magia alla to oti emeis trexoume se kapoies alles magisses pou dhthen mas ta lynoun kai ayto exei os apotelesma na xeirotereoun ta pragmata akoma kai otan deixnoun pos ola pigainoun kalitera !!!O diavolos se ayth thn peiptosi prospathei na mas mperdepsei oti eite den yparxei i oti den mas kanei kako !!! H kalyteri lysi olvn ayton einai na vroume kapoion ierea na tou poume ta simadia tis skepseis mas ktl.na arxisoume mia nhsteia na koinvnhsoume kai na phgainoume syxna sthn ekklisia na mas diavazei o iereas!!! Apo kei kai pera thelei kai ena prosopiko agona opos na diavazoume kapoies prosefxes pou tha mas ypodeixei o iereas kathimerina oste na mi mporei na mas aggixei eykola to kako!!!Stin arxi thelei poly ypomoni tha exoume tin aisthisi oti den ginete tipota alla siga siga ta pragmata allazoun pros to kalo!!! episis panta na xerete pos o Theos epitrepei ston diavolo na mas peirazei mexri ekei pou antexoume pote parapano kai tha to deite pos otan niothoume pos ftanoume sta oria mas, pragmatika , tote kati symvainei kai pernoume dynami.Sas ta leo ayta giati eimai enas anthropos pou katastrafike apo ola ayta giati eno ta gnoriza kai eno paleya to kako me oli mou ti dynami kapoia stigmi paretithika kai as mou edeixe o Theos tossa simadia kai tosses eulogies , (tha sas grapso kapoia stigmi gia ayta giati einai polla kai kala) !!!

avatar

hi kapote eixame paei se ena spitaki m tn xaderfh m htan polu palio kai erhmomeno elegan oti ekei ekanan magia egw dn t pisteua alla oute kai h xaderfi m apofasisame n pame ekei g n doume pws einai.meta apo 1 bdomada phgame st nekrotafio tou xorgiou mas g n doume ena sugeniko mas atomo ta tsamia etroizan xwris na exei aera meta apo 2 meres mou ponage to podi mou xwris logo.......a!xexasa na sas pw oti h 8eia m gyrise t flitsani mesa st spiti ts eipa n min t kanei......Twra akoume bhmata k thorubous apo tn krebatokamera mono egw kai h xaderfi mou mono otan eimaste mones mas.....oi floges ton kerion megaloun kai kouniounte otan ts t les.DEN XEROUME T N KANOUME KAPIOS NA MAS BOHTHISEI EUXARISTOUME

avatar

δεν πιστευω σε καλους και κακους θεους. πιστευω στην εξυπναδα και στην ανοησια του ανθρωπου. μπορουμε να ωφελησουμε ή να βλαψουμε.

avatar

Μια ερωτηση για την ευχη του αγιου κυπριανου. Σε τι ακριβως βοηθαει; Αν διαβαστει λυνει τα μαγια; Η χρειαζονται και αλλα πραγματα να κανει το θυμα;

Ευχαριστω

avatar

Αγαπημένοι φίλοι, συγνώμη αλλά έχω να σας αποκαλύψω ένα μεγάλο μυστικό.

΄Εχετε υποστεί πλήση εγκεφάλου από την ορθόδοξη εκκλησίας σας.

Ανοίξτε τα μάτια σας και το μυαλό σας και θα δείτε τι εννοώ.

Μην φοβάστε και προσπαθήστε να είστε έξυπνοι απένατι σε αυτούς που σας λένε ψέματα και που όμοιοί τους βασάνισαν και σκότωσαν χιλίαδες στο όνομα του χριστού, επειδή απλώς ήξεραν και δέχονταν μόνο την αλήθεια. Κάτι ακόμα... Η Μαγεία δεν έχει καμοία σχέση με τον σατανα επειδή απλώς δεν πιστεύει σε αυτόν,οι μόνοι που τον πιστεύουν είναι εσείς, οι χριστιανοί.

avatar

ημουν 9 ετων τοτε.αλλα το θυμαμαι μεχρι τωρα,με την ιδια ανατριχιλα και τον ιδιο φοβο.ολα στο σπιτι μας πηγαιναν στραβα.μεσα σε 3 μηνες χασαμε την επιχειρηση μας, το σπιτι μας,ο παππους μου ειχε ενα αυτοκινιτικο ατυχημα και αλλα παρομοια.τοτε πηγε η γιαγια μου σε καποιον πατερ στα σπατα για να μας διαβασει. εκεινος μας προτεινε μια γυναικα απο βουλγαρια η οποια ηταν στο δρομο του χριστου.οταν ηρθε εκεινη η γυναικα σπιτι μας,κρατουσε ενα μικρο βιβλιαρακι (πρεπει να ηταν ή η καινη ή η παλαια διαθηκη)διαβασε με αυτο ολο το σπιτι...μεχρι να φτασει στο μπαλκονι,δεν υπηρχε κανενα σημαδι μαγειας.οταν βγηκαμε εξω, το βιβλιαρακι μαζι με τον καρπο της κυριας αρχισαν να τρεμουν τρομακτικα.πλησιασε τις γλαστρες και σε ενα γιουκα αρχισε να τρεμει πιο πολυ.σπασαμε την γλαστρα κ στην ριζα βρηκαμε ενα πραγμα απο μαυρο κερι στο μηκος ενος μεγαλου αναπτηρα.οταν το ανοιξαν βρηκαν μεσα:νυχια απο νεκρους,λευκες τριχες,νεκροχωμα,5 καρφια (τα 5 μελη της οικογενειας)κ μια υφασματινη καρδια κομμενη στην μεση (η οποια κατα τα λεγομενα της κυριας ηταν τα απανωτα καρδιακα επεισοδια που επαθε ο παππους μου)ημουν μπροστα οταν η μητερα μου πηρε ενα μπουκαλι καθαρη βενζινη και τους εβαλε φωτια.ναι, το υφασμα και οι τριχες δεν καιγονταν...τιποτα δεν καικε!τα πηρε λοιπον η γιαγια μου κ τα πεταξε στην πειραια για να περασουν τα 40 κυμματα.τοτε αυτη η κυρια ειπε πως η μητερα μου θα βρει ποιος μας εκανε τα μαγεια.μετα απο λιγο διαστημα η μητερα μου αρχιζε να ουρλιαζει ενα απογευμα,μου ειπε να παω να βρω ολες τις φωτογραφιες μας,υπηρχε μια φωτογραφια η οποια ειχε τραβηξει την εισοδο του σπιτιου μας σε καποια γιορτη την ωρα που εμπαινε μεσα ο ''θεια'' μου κ ο θειος μου που για δωρο της γιορτης κρατουσαν ενα γιουκα.ναι η νυφη των παππουδων μου! αυτο που μου εμεινε απο τα λογια της κυριας ειναι πως αν για καποιο λογο ειχαμε πεταξει την γλαστρα με τα μαγεια,αυτα δεν θα λυνοντουσαν ποτε.γιαυτο καλυτερα μην πεταξετε κατι που νομιζεται πως ειναι μαγεια.με εκτιμηση...

avatar

καλησπερα. εχω να πω κατι στον δημιουργο αυτου του φορουμ που πιθανοτατα ειναι κληρικος. ειμαι χριστιανος ορθοδοξος. πραγματικα πιστευω στο Θεο. ισως οχι οσο θα ηθελα, αλλα πιστευω. οντως η μαγεια ειναι αληθινη, και το γνωριζω γιατι και εγω ειχα μπλεχτει στα δυχτια της. απλα λοιπον θα ηθελα να πω οτι δεν πρεπει να μπερδευουμαι την μαγεια με την γιογκα το διαλογισμο το αγγελικο ρεικι κτλ. αν δεν ξερεις τι ειναι φιλε μου μην το λες καθολου. εγω ασχολουμαι με τον διαλογισμο εδω και 1,5 χρονο και πραγματικα νοιωθω αλλος ανθρωπος. νοιωθω πιο γαληνειος. το συνιστω ανεπιφυλακτα σε ολους. προσοχη στους απατεωνες

avatar

eyw pictevw oti auta einai vlkiec kai oi papadec dld exoun kanei acxhma praymata kei den mpike o diavoloc? ela re yt poc einai o xrictoc kai tromazei eleoc

avatar

Καλησπερα. Σημερα το πρωι ανοιγοντας την πορτα του σπιτιου μου για να παω στη δουλεια αντικρησα το κεφαλι ενος μικρου γατου ακριβος μπροστα απο την εξωπορτα, μονο το κεφαλι του,kai ηταν ζεστο ,δηλαδη ο θανατος του ηταν προσφατος,αφου το επιασα με αρκετο χαρτι για να το πεταξω στον δημοσιο καδο,και μου εκανε μεγιστη εντιποση το γεγονος οτι ενω μενω με την γυναικα μου στον 2ρο οροφο μονοκατηκιας,δεν υπηρχε κανενα ιχνος απο αιμα στις σκαλες και γενικοτερα πουθενα αλου.Το κεφαλι του ατυχου ζωντανου ηταν κομενο με μεγαλη ακριβεια θα ελεγα,πραμα που μου εκανε εντιποση. Εδω και πολλα χρονια εχω αρκετα γατια στον κηπο μου,αλλα πρωτη φορα αντικριζω τετοιο πραμα και δεν σας κρυβω πως με εχει ανησηχησει.Πιστευω στον Θεο,σιγουρα οχι οπως πρεπει,το παραδεχομαι.Εδω και αρκετο καιρο τα πραματα δεν πανε και τοσο καλα στην ζωη μου αλλα κακα τα ψεματα υπαρχουν και πολυ χειρωτερα σε αυτον τον κοσμο και το μονο που λεμε με την γηναικα μου ειναι Δωξα το Θεο.Θα ηθελα να παρακαλεσω αν καποιος ξερει μηπως αυτο το σημερινο γεγονος μπορει να οφιλετε σε καποιου ειδους μαγειας,μιας και σε αυτα τα θεματα δεν εχω καμια απολυτος γνωση...σας ευχαριστω θερμα.

avatar

Αφού δεν ξέρεις απο αυτά καλήτερα να μην μάθεις ποτέ. Αρκεί να Τον πιστεύεις και να συλαβίζεις το λόγο Του για να μην ξεχάσεις ποτέ τι πέρασε ο Υιός Του για να μας κάνει να πιστέψουμε απλά στην ευτυχία και γάληνη που μπορούσε απλόχερα να μας δώσει. Από την σταύρωση του Υιού Του χαράξαμε απλά το μέλλον μας και ζούμε στο δικό μας λάθος που πάντα θα τριγυρίζει το κακό. Είναι εκεί και μας βλέπει, αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να μας βοηθήσει αν δεν τον βλέπουμε κι εμείς. Ευτυχία και γαλήνη σε όλο το κόσμο. Αμήν.

avatar

νικολετα δικαιωμα σου να μην πιστευεις στα μαγια, αλλα κακως! υπαρχουν και παρα υπαρχουν. ειχαν κανει στην μανα μου κ κοντεψε να παιθανει. μακαρι να μην σου συμβει ποτε κατι τετοιο

avatar

μαγια υπαρχουν και παρα υπαρχουν φιλη μου νικολετα!!! μην σου τυχει!!!

avatar

απλα υπαρχουν!! χωρις πολλα λογια ποτε μου δεν προσπαθησα να πεισω καποιον να πιστεψει. Εχω καποια βιωματα παρ'ολο που παντα πιστευα και με εχουν κανει να πιστευω ακομη περισσοτερο. Εχω φιλους που περασαν ασχημα απο μαγια χωρις να θελω να μπω σε λεπτομεριες. Το μονο που εχω να σας πω και να μοιραστω ειναι το εξης... πιστευετε στον Χριστο και στην εκκλησια! Στα 16 μου εχασα την αδελφη μου, στα 40 λοιπον οταν η θεια μου μπηκε στην εκκλησια με το σταρι μπηκε και ενα πουλι το οποιο εκανε πετωντας το σχημα του σταυρου 3 φορες. Μου φανηκε απιστευτο, αλλα οταν βλεπεις μεγαλους ανθρωπους κλαιγοντας να πιανουν το χερι της μανας μου και να λενε.. κοπελα μου τοσα χρονια ποτε δεν εχουμε δει κατι τετοιο... να ειστε ολοι καλα και μακρια απο μαγικα και βλακειες γιατι γυριζουν μπουμερανγκ.

avatar

Καλησπέρα,πριν ένα χρόνο έχασα τον παππού μου ο οποίος ήταν μια χαρά!Πριν λίγες μέρες στα καλά καθούμενα τσακώθηκα πολύ άσχημα με την αδελφη μου και άκουσα τη μητέρα μου να λέει τρομοκρατημένη στη γιαγιά μου "λες αυτά που μας είπε αυτή η κυρία να έχουν περάσει και στα παιδιά μου" δεν θέλω να το πιστέψω φοβάμαι αλλά βλέπω στη ζωή μου και ειδικά στον αισθηματικό τομέα λες και έχω φάει κατάρα και μετά από λιγο καιρό όλα χαλάνε...λες και σκάει βόμβα τι να κάνω?έχω φοβηθεί

avatar

Καλημέρα σας!ήθελα να σας πω κι εγω την δική μου ιστορία! έμενα με το αγόρι μου σε ένα σπίτι και κάποια στιγμή αρχίσαμε να τσακωνόμαστε πολύ έντονα..αυτό κράτησε κάποιο καιρό ώσπου χωρίσαμε...έφυγε απ το σπίτι και λίγο καιρό μετά αποφάσισα να μετακομίσω κι εγω...καθώς λοιπόν μάζευα τα πράγματα μου και μετακίνησα το κρεβάτι μου(πράγμα που δεν είχα κάνει ποτέ ως τότε αφου το κρεβάτι κόλλαγε στον τοίχο) βρήκα στην γωνία του κρεβατιού από την μεριά που κοιμόταν εκείνος μία μικρή στοίβα με κομμένα νύχια...αμέσως φοβήθηκα τα πέταξα και έριξα αγιασμό στο σπίτι.λέτε αυτό να είχε κάποια σχέση με τους καυγάδες και τον χωρισμό μας?γίνεται μαγεία με κομμένα νύχια?Ευχαριστώ.

avatar

γεια σας, η φίλη μου έχει κατά πάσα πιθανότητα πέσει θύμα μαγείας. Τον τελευταίο καιρό της έχουν συμβεί σατανικά πράγματα. Της έχουν κλέψει το κινητό (επανειλημμένως), το φορητό της υπολογιστή, την ταυτότητα, το πορτοφόλι, το ποδήλατο, τη φοιτητική κάρτα και της έχει καταστραφεί ο σκληρός δίσκος (εκεί είχε τις αναμνήσεις μιας ζωής καθώς και αρχεία από ζωντανές ηχογραφήσεις της αναστάσιμης λειτουργίας από το 2009 μέχρι σήμερα). Προσωπικά πιστεύω ότι της έχουν κάνει μάγια οι μετανάστες που εγκαταστάθηκαν στο ημιυπόγειο της πολυκατοικίας μας πριν ένα μήνα και κατάγονται από την Αίγυπτο, το Νίγηρα και άλλες Αφρικανικές χώρες. Εξίσου πιθανό θεωρώ το ενδεχόμενο να έχει πέσει θύμα των ομοφυλόφιλων του πάνου ορόφου που μαζεύουν όλο τον υπόκοσμο κάθε βράδυ στο σπίτι τους. Πως μπορώ να βοηθήσω τη φίλη μου; Παρακαλώ βοηθήστε μας!

avatar

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ .ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ ΜΕΣΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑΣΣΙΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΟ ΔΥΟ ΙΔΙΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΔΩΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ.ΔΕΝ ΘΕΩΡΗΣΑ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΕΦΕΡΕ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΕΤΙΚΕΤΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΦΕΡΘΗΚΑ ΕΠΙΠΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΡΕΣΑ.Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΠΕΤΑΞΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ.Η ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΔΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΦΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΜΕ ΕΒΛΕΠΕ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ.ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΑΞΑ ΟΛΑ.ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΥΣΑΦΙΚΑ ΤΑ ΑΝΤΑΛΑΞΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΓΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΒΡΗΚΑ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΜΟΥ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΤΥΛΙΓΜΕΝΟ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΧΕ ΜΑΖΙ ΚΟΚΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΡΗΚΑ ΠΕΤΑΜΕΝΗ ΜΙΑ ΤΟΥΦΑ ΓΚΡΙ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΓΑΜΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑΣ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΨΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΙΓΟΝΤΟΥΣΑΝ ΕΥΚΟΛΑ.ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΙΞΑ ΑΓΙΑΣΜΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑ.ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΑΜΕΝΗ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΜΑΙ,ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙ.ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ «ΚΑΛΗΣ» ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑΣ.ΕΛΠΙΖΩ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ,ΕΓΩ ΤΗΝ ΛΥΠΑΜΑΙ.

avatar

Καλησπέρα σας, πρόσφατα βρήκαμε έναν κέρινο σταυρό δεμένο με λευκή κλωστή, περασμένο με παραμάνα πίσω απο ένα κάδρο που βρίσκεται πάνω απο το κρεβάτι μας.Υπάρχει περίπτωση να πρόκειται για μάγια?

avatar

εγω δεν τα πιστευω αυτα μαγεια ..............απλως σας κοροιδευουν οι τσιγγανες για να τις ''ασημωνεται'' αυτο ειναι ολοi αυτα τα πιστευουν μονο οι ανθρωποι που ειναι βουτηγμενοι στην ανασφαλεια και φοβουνται για το μελλον τους κανεις δεν μπορει να προβλεψει τιποτα σε αυτη την ζωη και παρτε το χαμπαρι...να μην σας κλεβουν ...ο καθενας καθοριζει την ζωη του με τις πραξεις του μαθετε στην ζωη νβα ειστε παικτες οχι θεατες...............

mardel12

Προς τον φίλο ανώνυμο με το μύνημα Από ανώνυμος | Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2011 10:42 μμ Ειναι και πολλά ετσι το σημειώνω ! φίλε μου σαφώς και υπάρχει σατανάς Οποιος ασχολειται με μαγία και λέει οτι δεν υπάρχει ειναι το λιγοτερο για εμενα υποκρίταρος και αρχιψέυταρος!

Και επειδή έχω ασχοληθεί ξέρω πολλύ καλά οτι υπάρχουν 1)οι δυνατές γητειές που εχουν περασει απο χερια σε χερια απο γιαγιαδες μας προγιαγιαδες κλπ αυτες δεν εχουν βαθμο συνεπειων κανενα διοτι δεν επικαλεισαι δαιμονες που ωπου δαιμονες αρα και επιθετικη αρα και μαυρη μαγεια! και 2) τα ξόρκια με επικλήσεις προς τις δυνάμεις του σκότους υπάρχουν βιβλια που επικαλεισαι οντοτητες ωστε να σου πραγματοποιησουν μικρη η μεγαλη επιθυμια αυτο ομως που μου εκανε εντυπωση τρομερη ειναι οτι τα βιβλια αυτα αναφερουν σε καθε ξορκι οτι ξερεις εγω θα σου κανω το χατηρι αλλα εσυ πρεπει να μου δωσεις ομως και κατι το λεγομενο ανταλαγμα ειναι απο 1) πωληση ψυχης- 2)να πάθουν κακο συγγενικά κυριως ατομα- 3)εκει που περπατας ξαφνικα να πέσεις και να πεθανεις! Καλο ειναι λοιπον να ξερουμε τι λεμε και να μην κοροιδευομαστε οτι δεν υπαρχει σατανας αγγελος ηταν και διαλεξε το σκοτος!

Οσοι τολμησουν να ασχοληθουν να ξερουν οτι αν τολμησουν να πιασουν στα χερια τους επιθετικη μαγεια θα το πληρωσουν ακριβα μπορει να χτυπησει μεχρι και τρεις γεννιες το προβλημα δεν παιζουμε με αυτα! τον νου σας! kalytera Να τα κρατησετε ως εγκυκλοπαιδιακες γνωσεις παρα πρακτικως γιατι τοτε εχετε παει απο αυτη την ζωη στον ακατανομαστο ! Αλλα να ξερετε οτι η μαγεια δεν ειναι και η πανακια που θα σας λυσει τα προβληματα σας θελει δουλεια με τον εαυτο σας τιποτα δεν φτιαχνει ως δια μαγειας και κανενα μαγικο δεν κρατα για παντα αφου ουσιαστικα ανωτερη δυναμη απο την ιδια μας την πιστη στον θεο δεν υπαρχει !

mardel12

Προς τον φίλο ανώνυμο με το μύνημα Από ανώνυμος | Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2011 10:42 μμ Ειναι και πολλά ετσι το σημειώνω ! φίλε μου σαφώς και υπάρχει σατανάς Οποιος ασχολειται με μαγία και λέει οτι δεν υπάρχει ειναι το λιγοτερο για εμενα υποκρίταρος και αρχιψέυταρος!

Και επειδή έχω ασχοληθεί ξέρω πολλύ καλά οτι υπάρχουν 1)οι δυνατές γητειές που εχουν περασει απο χερια σε χερια απο γιαγιαδες μας προγιαγιαδες κλπ αυτες δεν εχουν βαθμο συνεπειων κανενα διοτι δεν επικαλεισαι δαιμονες που ωπου δαιμονες αρα και επιθετικη αρα και μαυρη μαγεια! και 2) τα ξόρκια με επικλήσεις προς τις δυνάμεις του σκότους υπάρχουν βιβλια που επικαλεισαι οντοτητες ωστε να σου πραγματοποιησουν μικρη η μεγαλη επιθυμια αυτο ομως που μου εκανε εντυπωση τρομερη ειναι οτι τα βιβλια αυτα αναφερουν σε καθε ξορκι οτι ξερεις εγω θα σου κανω το χατηρι αλλα εσυ πρεπει να μου δωσεις ομως και κατι το λεγομενο ανταλαγμα ειναι απο 1) πωληση ψυχης- 2)να πάθουν κακο συγγενικά κυριως ατομα- 3)εκει που περπατας ξαφνικα να πέσεις και να πεθανεις! Καλο ειναι λοιπον να ξερουμε τι λεμε και να μην κοροιδευομαστε οτι δεν υπαρχει σατανας αγγελος ηταν και διαλεξε το σκοτος!

Οσοι τολμησουν να ασχοληθουν να ξερουν οτι αν τολμησουν να πιασουν στα χερια τους επιθετικη μαγεια θα το πληρωσουν ακριβα μπορει να χτυπησει μεχρι και τρεις γεννιες το προβλημα δεν παιζουμε με αυτα! τον νου σας! kalytera Να τα κρατησετε ως εγκυκλοπαιδιακες γνωσεις παρα πρακτικως γιατι τοτε εχετε παει απο αυτη την ζωη στον ακατανομαστο ! Αλλα να ξερετε οτι η μαγεια δεν ειναι και η πανακια που θα σας λυσει τα προβληματα σας θελει δουλεια με τον εαυτο σας τιποτα δεν φτιαχνει ως δια μαγειας και κανενα μαγικο δεν κρατα για παντα αφου ουσιαστικα ανωτερη δυναμη απο την ιδια μας την πιστη στον θεο δεν υπαρχει !

avatar

egw pisteyw se ayta kai moy exoyn symbi polla kai prospa8w mesw aytoy na kataferw parapola

avatar

paidia boitheiaaa exoun kanei magia sto agori mou

avatar

ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ!Η ΜΑΓΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΗΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗ ΚΑΙ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΑΝΤΗΘΕΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΦΕΛΙΜΗ!ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΞΕΜΑΤΙΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ΄.ΕΠΗΣΙΣ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ 2012 ΠΗΣΤΕΥΩ ΣΤΗ ΜΑΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΚΩ(ΛΕΥΚΗ)ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΩΡΩ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΑΝ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΜΟΥ ΣΗΜΒΕΙ.Η ΜΑΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΥΘΗΝΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΠΟΥ ΑΠΛΟΧΕΡΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΑΣ ΧΑΡΗΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ.Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΤΟΥ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ.ΑΥΤΗ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ(ΠΟΥ ΕΙΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ)ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΡΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ .ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ.ΣΥΓΚΛΟΝΗΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΑΡΒΑΡΗ ΝΕΚΡΟΛΑΤΡΕΙΑ!ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Η ΑΓΙΑ ΘΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΟΤΑΝ ΑΜΑ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΔΙΑΣΗΡΑΝΕ ΤΑ ΜΕΛΛΗ ΤΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΘΑΦΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ!ΓΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΕΙΑΣ ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ!ΑΝ ΘΗΜΑΜΕ ΣΩΣΤΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΛΗΤΟΙ!ΔΕΝ ΓΗΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΛΑΣ ΓΙΑ "ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΥΟ ΧΙΤΩΝΕΣ ΔΩΣΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ"ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΙΦΑΛΙ ΕΝΩΣ ΚΑΛΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΥΣΟ ΚΟΥΤΙ ΠΟΥ ΚΟΣΤΗΖΕΙ ΟΣΟ Ο ΜIΣΣ ΠΡΟΗΠΟΛΟΓΗΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΟΥ!ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΓΩΝ( ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΕΙΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ Τ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΗΣ ΘΕΟΣ ΣΑΣ!ΠΗΣΤΕΥΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΘΕΟΣ(ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,ΜΗΤΕΡΑ ΦΥΣΗ,ΣΥΜΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ) ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.

avatar

είχα και εγώ και έχω ακόμα μαγείας συμπτώματα τρομερούς πόνους κεφάλι κόκκαλα έκανα εξετάσεις / φωνές από σατανά να μου υποδύεται Θεοτόκο Αγγελο κτλ/ συνεχείς θλίψεις / έλλειψη θέλησης για δραστηριότητες /και άλλα πολλά μεχρι και στο σπιτι που μενω μερα μεσημερι μαυρα ιπταμενα αντικειμενα με κλειστα παραθυρα τα οποια δεν ειχαν υλη ασωματα επεσαν κατω δεν εμεινε κατι μετα απο ολα αυτα μετανοια και προσευχη - εκανα προσευχη τον πρωτο καιρο και μου απαντουσε σατανας σαν τη Θεοτοκοavatar

kitakste pedia ola einai sto mialo mas an pistevis esu oti iparxi theos iparxi! i magia einai san plisi egefalou an den tin pistevis apla den mporh na s simvi kati !! :) kai giafto fate pite gam.....te..kai kali zwi~~~~

avatar

paidia min ta diavazete ola auta pou lene!polloi edw einai lhkoi metamfiesmenoi!mono ston Xristo tha pisteuete!o idios o Xristos eixe pei na einai anathema opoios sas didaksei antitheto euaggelio apo to diko mou!min akoute autous pou sas lene na lysete ta magia me magia!elate twra!na pisteute mono ston ΘΕΟ!oloi tha pethanoume sto katw katw!autoi pou sas diavasan den tha pethanoune?den emeine kaneis gia na mas pei!o kathenas tha krithei apo ta erga tou!psakste to xristianika to pragma kai tha tin vreite tin akri!Ο ΘΕΟΣ na sas filaei olous kai min ksexnate pws pragmatika tou paidia einai autoi pou ypoferoun perissotero stin zwh!!

avatar

1 Ερώτηση και μόνο θα ήθελα να θέσω. Είδα μερικά σχόλια ατόμων τα οποία υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει μαγεία κ.ο.κ.

Εφόσον δεν πιστεύουν, χλευάζουν τι ακριβώς τους οδήγησε μέσα σε αυτό το site?

Να υποθέσω ότι επισκέπτονται και site πλεξίματος?

Τέλος πάντων, νομίζω ότι ήμουν σαφής.

Καλό απόγευμα.

avatar

egw pisteyo ston theo kai sthn magia

avatar

Φίλτατε Φίλλιπε, εσύ τι πιστεύεις; υπάρχει Θεός; και εντάξει, εάν δεν πιστεύεις την ύπαρξη του Θεού δεν σε ρωτώ το λόγο, εάν όμως πιστεύεις την ύπαρξή του μπορείς να μας τεκμηριώσεις γιατί πιστεύεις; πως δικαιολογείς την πίστη σου στην ύπαρξη του θεού;έτσι επειδή σου ήρθε στο μυαλό όπως λές;τι αποδείξεις έχεις για την ύπαρξή του και πίστεψες στο Θεό, εάν είσαι πιστός εννοείται; συγχώρεσε την περιέργειά μου, εάν θέλεις μου απαντάς.Και μην μου αντιστρέψεις την ερώτηση διότι είναι σαν να περιμένεις να σου δώσω την δική μου εκδοχή και αν είσαι άπιστος και την δεχθείς απο μένα που σου δηλώνω πιστός, θα μπορούσα αν είμαι πονηρός εύκολα να σε ξεγελάσω επειδή γνωρίζω το λόγο και την αναγκη για καποιον να έχει πίστη στο Θεό, και έτσι θα μπορούσα να σε εκθέσω ανεπανόρθωτα αν το επιθυμούσα. Για αυτό λοιπόν μη μας απαντήσεις στο ερώτημα εάν είσαι άπιστος και άθεος, κινδυνεύοντας να εκτεθείς, αλλά μόνο εαν δηλώνεις πίστη στο Θεό και στο Χριστό.

avatar

Θα ήθελα να πω ότι ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει, αλλά όταν κάποιος πάσχει από κάποια σωματική ή ψυχική νόσο, οτιδήποτε και αν πιστεύει ότι την προκάλεσε ή συνέβαλε στο να εκδηλωθεί πρέπει να λάβει βοήθεια από ειδικούς. Η πίστη μας βοηθάει να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες. Όμως,αν δεν πάρουμε την κατάλληλη βοήθεια, καταλήγουμε σε αδιέξοδο.

avatar

ΚΑΛΗΣΠΠΕΡΑ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΒΡΗΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΓΑΜΠΡΙΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ, ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΒΑΖΕΛΙΝΗ-ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΚΟΚΚΟΥΣ ΣΑΝ ΖΑΧΑΡΗ ΠΑΣΑΛΕΙΜΕΝΗ ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΤΑΖΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΑΚΑΚΙ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ!ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΨΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?

avatar

Μου έχουν κάνει 2 μάγισσες ο ένας είναι από την τάξη μου και μια γυναίκα που εμπλεξα αν και να σας πω ότι εγώ δεν τα πιστεύω και επίσης θελω να τους κάνω κι εγώ μπορώ ???

avatar

kalispera ego ta pisteuo giati eixan kanei sthn mhtera mou kai telika xorisan h goneis mou,tora eimai pantremenos 12 xronia kai pame apo to kako sto xeirotero eno den eimastan etsi oses duskolies kian eixame tora eimai anergos apo ton aprilh kai h gynaika mou mou ferete les kai eimai agnostos gia ekeinh den niazete gia mena,molhs exthes to bradh mou eipe oth den magapaei pia kai einai mazei mou mono giato paidh mas,emeina olo to bradh aypnos ekeinh san na mhn yphrxa epese kai koimhtike eno ego ypefera,prin mhnes eixe mph kapio zeygarh alo anamesa mas pou o enas asxolhte me thn mayrh magia pisteyo oti exoun kanei kati gia na mas xorisoun..kai to kataferan h gynaika mou pou htan to sthrigma mou den me agapaei pia konteuo na trelatho den antexo alo,xriste mou bohthame...

avatar

Αν πιστευετε οτι σας έχουν κάνει μαγια, καθαρίστε πολύ καλά τα σπίτι σας, απευθυνθέίτε στην ενορία σας και φωναξτε να σας διαβάσουν εξορκισμό και μετά να σας κάνουν αγιασμό, υπάρχει κ μια συνταγή με πολυ απλα υλικά στο http://www.xrisima.gr/astrologia/sumboules-suntages-ksorkia/lusimo-maures-mageias.html που μπορειτε να την κάνετε μονοι σας. Αναβετε κανδηλι και λιβανιζεται συχνα και τα μελη της οικογενειας σας. Αν μπορειτε καντε το 40 μερες συνεχεια. ετσι αποδυναμωνονται τα μαγια μεχρι να τα λυσετε. Σε περιπτώσεις που βρειτε κατι, πηγαιντε το στην εκκλησια για διαβασμα (δεν ξερω κατα ποσο ξερουν ολοι οι ιερεις) και μετα καψτε το τελειως. ΠΡΟΣΟΧΗ σε μπαταχτζηδες και αστρολογους που ζητουν τρελλα ποσα για λυσιμο μαγειας ΜΗΝ τους εμπιστευστε!!!!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΑΣ ΛΕΝΕ οτι εχετε μαγια!!! Ζουμε σε δυσκολες εποχες. Αυτοι που ξερουν να κανουν και αυτοι που ξερουν να λυνοθν ειναι παρα πολυ λιγοι, ψαξτε τους με συνεση και επιμονη.

avatar

geia sas!egw antimetopizw sobara problimata prospathw na brw lusei alla den ta exw kataferei!!!! apo mirko paidi tipota den mou paei kala exw xasei ton patera mou ton aderfo mou tous duo theious mou k ton pappou se ena diastima 5 xronon!! egw me tin mama mou suxexeia giartous mia egw mia auti as ftasw sto twra peripou menw engkuos gennaw paw na pethanw stin genna o gios gennithikes me problima tou kaname ena xeiroughio ostosos me ton antra mou xalia na tou tuxenoun sunexeia atuximata xalia oikomomika tsakomi praraksena suxna pragmata sto spiti na xanonta antikimena kai polla akoma ekei pou o gios mou itan ena fusologiko paidi stamataei na einai austimos mou lene ekei lew kati den paei kala prospathw paw se ekleiseis k mou zitane lefta gia 40litra mou lene kostizoun...

avatar

Καλησπέρα ήθελα να μοιραστώ και εγώ την κουβέντα μαζί σας και ήθελα να σας πω ότι στο σπίτι γίνονται περίεργοι θόρυβοι να πω δεν ξέρω και κάτι ακόμα κάνει να δω τα μάγια πως είναι ή όχι ευχαριστώ πολύ

avatar

Γειά σας...Να πω κι εγώ την εμπειρία μου και να δώσω μία λύση...Από παιδί τα έζησα στο πατρικο μου και από το γάμο μου και μετά τα είχα και στο σπίτι μου από άλλο πρόσωπο....Παλέυω χρόνια τώρα και με παλεύει και όποτε γίνομαι καλά επανέρχεται...Να πάτε στον π.Νεκτάριο..στη Σαλαμίνα,στην Ιερά Μονή Αγ.Νεκταρίου...το γνωστό και πολυτσακισμένο από δημοσιογράφους τόπο.Αν δεν ήταν ο γέροντας,δεν θα ζούσα....Ο Θεός να τον έχει καλά να βοηθάει τον κόσμο...να είμαστε όλοι καλά και εύχομαι να βρούμε όσοι έχουμε πρόβλημα τη γιατρειά.Αν δεν έχεις ζήσει με αυτά τα πράγματα,δεν καταλαβαίνεις και δυστυχώς είναι τόση η κακία του κόσμου,που δεν γνωρίζουμε από πού να φυλαχτούμε..

avatar

Γειασας..διαβασα ολα αυτα που γραφετε και επειδη με αφορα αμεσα θελω να με βοηθησετε σαυτο που με απασχολει..θα σας πω με λιγα λογια την ιστορια μου..εχω μια γνωστη η οποια εκ των υστερων εμαθα πως ασχολειται με μαγεια..πριν μερικα χρονια με καλεσαν με μια φιλη της να βγουμε..ηταν μαζι κ ο γιος της..πηγαμε σε ενα μαγαζι που ειχε πολυ κοσμο κ φασαρια εγω επεινα κρασι κ χαζευα τον κοσμο..ο γιος της ειχε μεθυσει κ αρχησε να πινει k απο το δικο μου ποτηρι..αυτη μολις το πηρε ηδηση αρχησε με πολυ ασχημο τροπο να τον φωναζει..μου εκανε εντυπωση ομως δεν πηγε ο νους μου..μια αλλη φορα μου προτεινε να παω σπιτι της να μου πει το φλιτζανι..μου ειπε καποια πραγματα,ομως μετα απο αυτο οποτε της ζητουσα να μου πει το φλιτζανι εβρισκε διαφορες δικαιολογιες να το αποφυγει..εκτοτε μου συμβαινουν πολυ ασχημα πραγματα..ειναι σαν να με εχει καποιος δεσει και δεν μπορω να προχωρησω στην ζωη μου..επειδη διαβασα πιο πανω που γραφετε πως μπορει κανεις να κανει μαγεια απο φλιτζανι του καφε πειτε μου σας παρακαλω ..δηλαδη μπορει να με εχει δεσει απο το φλιτζανι?και γιατι φοβοταν να μου πει και παλι το φλιτζανι?..δηλαδη αν μου το πει παλι θα λυθουν μηπως τα μαγεια? μηπως ειναι αυτο το αντιδοτο κ φοβατε μην χαλασει η "δουλεια" της?... και αν δεν λυνοντε, θα ειμαι "καταδικασμενη δεμενη" για ολη μου την ζωη?..αν γνωριζει καποιος περι αυτου, παρακαλω ας μου γραψει κατι..

micharhangel

O μόνος τρόπος Εμιλίνα να ξεμπλέξεις και δεν το υποστηρίζουμε μόνο εμείς αλλά χιλιάδες ανθρωποι που την πάτησαν με αυτά είναι εξομολόγηση σε κάποιον καλό πνευματικό της Εκκλησίας να σου διαβάσει ειδική ευχή αν χρειαστεί και όσο γίνεται συχνή Θεία Κοινωνία.

Δυστυχώς όσοι εμπιστεύτηκαν σε αυτές τις περιπτώσεις άλλους ''ειδικους'' ξεματιάχτρες κλπ μπλέξαν ακόμη περισσότερο.Επίσης μακριά απο τετοιους ανθρώπους όσο καλοί και αν φαινοντα.

Όταν το πρόβλημα είναι πνευματικό τότε μόνο πνευματικά λύνεται και το μόνο φοβούνται αυτά τα ''πνευματικά της πονηρίας'' είναι ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ μετά ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗ και να εμπιστευτούμε την ζωη και την ψυχή μας στα Χέρια και τον Σταυρό του Κυρίου μας.Η Παναγιά μαζί σου πολλές ευχές .

avatar

διαβασα οσα εχετε γραψει κ απλα ειπα να πω κ εγω τν ιστορια μου.. ξερω πως πολλοι ειναι αυτοι που δεν πιστευουν ..αλλα πολλοι περισσοτεροι ειναι αυτοι που πιστευουν .. ειμαι 19 χρονων ..εδω κ 3 χρονια ενοιωθα μια απιστευτη δισφορια κ επεφτε συνεχως ψυχολογικα πηγα σε ολους τους γιατρους κ ποτε δεν ειχα τιποτα!! μια μερα αποφασησα να παω σε μια σμυρνια χαρτοριχτρα απο περιεργια να μαθω για το αγορι μου.. δεν ηξερε τιποτα για μενα ..κ μου ελεγε πως οσες φορες μου τα χει ριξει της εβγαινε διπλα απο μενα μια στεναχωρια το μελετησε κ μου ειπε πως καποια πρωην του πατερα μου μου εχει κανει μαγεια ..κ κου ειπε κ αρχικα απτο ονομα της κ πως μενει κοντα μου κ πολλα ακομα στοιχεια .. δεν ηξερα κατι ..οταν πηγα σπιτι κ ρωτησα την μανα μου μου ειπε πως οντως αυτη υπηρχε! κ σε οσα μου ειπε κ ειχε πεσει μεσα ..ετσι αρχησα να πηγαινω στον Αγιο Κυπριανο .. κ μετα φωναξαμε εναν παπα απο εκει να μας κανει αγιασμο .. του ειπα ολα οσα ειχαν γινει κ μου ειπε πως αυτα που μ ειπε αυτη η γυναικα οντως υσχιουν γιατι τν βαζει ο σατανας κ εφοσον δεν εχω εξομολογηθει ο σατανας ξερει το παρελθον μου ..αντι για αγιασμο μας εκανε εξορκισμο .. κ μας συστησε εναν αλλο παπα που αυτος θα μπορεσει να με βοηθησε καλυτερα ..δεν εχω παει ακομα βεβαια .. κ αυτο που ξεχασα να πω ειναι οτι απο μικρη βλεπω κ νοιωθω διαφορα .. για αυτο μν περιμενει κανενας να δει κ να νοιωσει κατι για να πλησιασει τον θεο .. ελπιζω να πανε ολα καλα σε οσους εχουν περασει κατι τετοιο!!

micharhangel

Eυχαριστούμε για το μήνυμα Αγγελική.Να πάς το συντομότερο εκεί που σου είπε ο Ιερέας διότι μόνο με την βοήθεια του Θεού υπάρχει ασπίδα εναντίον αυτών των πνευματικών καταστάσεων.Και αυτό βέβαια μέσω συχνής εξομολόγησης και Θείας μεταλήψεως.ΟΛΟΙ οι άλλοι τρόποι απεμπλοκής -μαντείες μέντιουμ διαλογισμοί ρεικι ψυχο-ερευνητές κλπ - συνεργάζονται δυστυχώς με το κακό εστω και αν δεν φαίνεται αρχικά.Είναι σαν να πάς να διώξεις κάποιον κλέφτη,φωνάζοντας εναν αστυνομικό μόνο που και αυτός είναι κλέφτης μασκαρεμένος,ετσι την πατάνε πολλοί και στο τελος την πληρώνουν διπλά.Ευχόμαστε η Παναγία και οι Αγγελικές δυνάμεις να είναι πάντα δίπλα σου !!!

avatar

Πίστη στο Θεό αγάπη ταπεινότητα μετάνοια και θεία κοινωνία. Αυτό είναι το φάρμακο. Να μην το σκεφτόμαστε και να απευθυνόμαστε στο Θεό με την προσευχή μας. Ο Θεός έχει τη δύναμη να κάνει το μειονέκτημα πλεονέκτημα και το κακό καλό. Με τη βοήθειά του και μόνο μπορούμε να νικήσουμε. Χωρίς αυτόν θα είμαστε ηττημένοι μονίμως. Ελπίζω να μας βοηθήσει όλους μας γιατί όλοι τον χρειαζόμαστε

avatar

Πίστη στο θεό αγάπη προσευχή ταπεινότητα μετάνοια εξομολόγηση και θεία κοινωνία. Αυτή είναι η λύση κατά τη γνώμη μου. Ο θεός μπορεί να κάνει το μειονέκτημα πλεονέκτημα και το κακό καλό. Εύχομαι να μας βοηθάει όλους γιατί όλοι τον χρειαζόμαστε.

avatar

Γεια σας..πριν ενα χρονο εκανα σχεση με ενα παιδι..το παιδι αυτο απο την πρωτη στιγμη της συναντησης μας μου φερνει δωρα..και ακομα συνεχιζει να φερνει..σε καθε συναντηση..τελος παντων ςπο τη στιγμη που εκανα σχεση με αυτον αρχιζα να τσακωνομαι με την ξαδερη μου και τη φιλη μου γι αυτον...να μου λενε πραγματα ππυ εγω δεν εβλεπα και να τον υποστηριζω..το παιδι αυτο μου ειχε πει οτι η πρωβν του του ειχε κανει μαγια τα οποια ελυσε..εν το μεταξυ το 2013 ημουν συνεχως αρρωστη κσι ετρεχα σρους γιατρους..τα χριστουγε α προσεξα ενα δωρο που μ ειχε κανει στο οποιο δε. Ειχα δωσει ποτε σημασια..ηταν ενα χειροποιητο κουκλακι με ματια κουμπιων αλλα μου ειχε πει οτι το ειχε φτιαξει η αδερφη του..σημερα το εκαψα..υπαρχει περιπτωση να μου εχει κανει μαγια?

avatar

γεια σασ και καλη χρονια..θα ηθελα να ρωτησω και εγω με τη σειρα μου αν αυτα που μου συμβαινουν εχουν να κανουν με μαγεια... ειμαι παντρεμενη εδω και 5 χρονια και εχω 2 παιδακια...τα τελευταια 2-3 χρονια μασ εχουν συμβει πολλα ασχημα πραγματα οπωσ ατυχημα με το αυτοκινητο(χωρισ τον συζυγο μου μεσα), δικοι μου τρομεροι πονοκεφαλοι,απανωτεσ αρρωστιεσ των παιδιων σε τετοιο βαθμο που να χρειαζεται νοσηλεια σε νοσοκομειο...ο αντρασ μου απο εκει που στην αρχη του γαμου μασ δεν ξεκολλουσαμε ο ενασ απο τον αλλο τωρα και ειδικα μετα τη γεννηση και του 2ου παιδιου μασ δεν με πλησιαζει καθολου(τουλαχιστον 2 χρονια τωρα)...καθε σαββατοκυριακο μα καθε σαββατοκυριακο θα φυγει απο την αθηνα που ζουμε και θα παει στο πατρικο του που ειναι σε μια επαρχιακη πολη κοντα στην αττικη να συναντησει τη μητερα και την αδελφη του(παντρεμενη αρκετα χρονια αλλα χωρισ παιδια) και πολλα αλλα δυσαρεστα γεγονοτα για μενα προσωπικα αλλα και για τα παιδια μασ...

το προβλημα ειναι οτι μετα απο επισκεψη συγκεκριμενων προσωπων απο τη πλευρα του συζυγου μου αρρωσταινουν απανωτα τα παιδια μου και οχι μια η δυο φορεσ αλλα σχεδον παντα οποτε συναντιομαστε..εχω βρει καρφιτσεσ στο πατωμα, λαδια στουσ τοιχουσ του σπιτιου σαν να ειναι ψεκασμενα,σκισμενεσ μπλουζεσ του μεγαλυτερου παιδιου μου,καρφιτσωμενο ενα ξυλαρακι??στο σημειο τησ καρδιασ στη νυχτικια μου οπου ειδικα μετα απο αυτο το παιδι μου που δεν εκανε βημα χωρισ εμενα αρχισε να με βριζει,να μου λεει πωσ με μισει,να μη θελει να το αγκαλιαζω και πολλα που μπορει αυτη τη στιγμη να τα ξεχναω...

το σημαντικοτερο ομωσ ειναι πωσ ο συζυγοσ μου βαζει ακομα και πανω απο τα παιδια του τη μητερα και την αδελφη μου λεγοντασ μου οτι αυτη ειναι η οικογενεια του και εννοειται πωσ αυτεσ οι δυο κυριεσ ειναι πανω και απο τα παιδια μασ...

εχουμε φτασει σε πολυ ασχημα σημεια..σκεφτηκα να χωρισω αλλα επειτα με ηρεμια ειπα στον εαυτο μου πωσ θα παλεψω για την οικογενεια μου, για τον αντρα και τα παιδια μου και δεν θα δωσω σε κανεναν κακοβουλο ανθρωπο τη χαρα να μου χαλασει την ομορφη οικογενεια που εχω φτιαξει... πιστευω πωσ μασ εχουν κανει μαγια...πιστευω πωσ οσα εχω αναφερει πιο πανω ειναι ενδειξεισ, αν οχι αποδειξεισ..νιωθω ποιοσ μπορει να μασ τα κανει αλλα δεν θελω να το παραδεχτω...

ξερετε τι με κραταει ακομα ορθια?..η πιστη μου στον χριστο μασ...εγω δεν ειμαι αξια να παω να κοινωνησω..θελει πολλη εσωτερικη δουλεια ομωσ τα παιδια μου τα παω καθε σχεδον κυριακη να κοινωνανε..εκτοσ και αν ειναι αρρωστα...εχω γινει γραφικη...οι δικοι μου βαζουν φωνεσ γιατι ακομα και με τη βροχη η το κρυο εγω θα τα παω εκκλησια, ομωσ δεν θα δωσω εδαφοσ σε καμια μαυρη ψυχη να αγγιξει τα παιδια μου...

ζητω συγνωμη για το μακροσκελεσ μηνυμα αλλα ειμαι τοσο φορτισμενη που βρηκα τωρα την ευκαιρια να μιλησω ανοιχτα γι'αυτα που μου συμβαινουν..

ευχαριστω πολυ για την ανοχη σασ

καλη χρονια

avatar

Χαίρετε! Έχω κι εγώ την ιστορία μου.. Έπαθα κατάθλιψη από κάποιο περιστατικό που μου είχε συμβεί.. Πήγα σε μια χαρτορίχτρα που είχα ξαναπάει παλιά, και μου είπε ότι κάποια γνωστή μου έκανε μάγια.. Εγώ σε μια άθλια ψυχολογική κατάσταση, μη μπορώντας να διακρίνω το σωστό και το λάθος δέχτηκα να μου τα λύσει.. με το αζημίωτο βεβαίως! Μου ζήτησε μια φωτογραφία μου, και μια μπλούζα μου και το όνομα της μητέρας μου. Όλα καλά μέχρι εκεί. Σχεδόν κάθε μέρα με έπαιρνε να με ρωτήσει πως είμαι. Οι εμμονές και οι φόβοι μου ήταν εκεί. Όταν πέρασε κανας.. μήνας έπρεπε να πάω εκεί για να τελειώσει η "δουλειά" Μου ζήτησε να της πάω ένα μπουκάλι εμφιαλωμένο νερό. Έφερε την μπλούζα μου που της είχε κάνει κάποιους κόμπους και την ξεκόμπιασε, και μέσα στο μπουκάλι το νερό έριξε κάποια σκόνη που είχε σ' ένα αλουμινόχαρτο και το ανακάτεψε. Μου είπε να το πίνω πρωί-βράδυ ένα φλ. του καφέ. Τη μπλούζα μου είπε να την φορέσω για τρία ημ/νυχτα χωρίς να την βγάλω. Οι εμμονές και οι φόβοι έφυγαν.. όμως.. οι κόρες των ματιών μου άρχισαν να διαστέλλονται(να μεγαλώνουν) να νιώθω σαν βαμπίρ, να έχω αλλόκοτα όνειρα, παρότι που δεν το ήπια όλο αλλά είχα πιει ήδη το περισσότερο. Μετά ήρθε το χειρότερο με έπιασε ένας πόνος πίσω στον αυχένα και εν συνεχεία στο κεφάλι. Οι πόνοι ήταν όλο και χειρότεροι. Πήγα στο γιατρό και απλά μου είπε ότι είναι ψυχοσωματική κατάθλιψη. Όμως εγώ γιατί πιστεύω ότι μου έχει κάνει μάγια? Πηγαίνω σε ψυχίατρο και σε ιερέα για εξομολόγηση, έχω πιεί αγιασμό, έχω κοινωνήσει.. τώρα που σας γράφω έχει περάσει ήδη ένα χρονικό διάστημα παίρνοντας κάποια φάρμακα.. όμως το σφίξιμο στον αυχένα ακόμα δεν έχει περάσει.. έχω φτάσει να νομίζω πως είμαι δαιμονισμένη.. Πείτε μου πως θα μπορέσω πάλι να γίνω καλά? ευχαριστώ εκ των προτέρων για την προσοχή σας! Να είστε καλά

micharhangel

Να συνεχίσεις την καθαρή εξομολόγηση να κοινωνάς και να μην απελπίζεσαι.Δυστυχώς τα δικαιώματα που δίνουμε στον δαίμονα ευκολα τα παίρνει δύσκολα τα αφήνει ... Αν ήσουν δαιμονισμένη ουτε να κοινωνήσεις θα μπορούσες ουτε να μπείς ευκολα σε Εκκλησία,σου εχει μείνει όμως δαιμονική επήρρεια που σιγά σιγά με την φροντίδα των γιατρών τα φάρμακα και φυσικά την Χάρη του Θεού και της Εκκλησίας ΘΑ ΦΎΓΕΙ.

micharhangel

Για το Ανώνυμο σχόλιο της 27ης Ιανουαρίου.Πολλες ενδείξεις οτι κάτι τρέχει ... Καλά κάνετε και κοινωνάτε τα μικρά.Αυτά που βρήκατε στο σπίτι πρέπει να συννενοηθείτε με κάποιον καλό ιερέα τι θα τα κάνετε.Πρεπει επίσης να εξομολογηθείτε και να κοινωνήσετε.Πνευματικές δυνάμεις μόνο με πνευματικά όπλα μπορούν να αντιμετωπιστούν.Και προπαντώς μην μπερδευτείτε με μεντιουμ κλπ τα πράγματα θα χειροτερεύσουν ... Ευχόμαστε όλα να πάνε καλά και με την χάρη του Θεού θα πάνε μην το αμελήσετε όμως.Η Παναγιά μαζί σας.

Votanon

Καλησπέρα σας. Πριν λίγες ώρες βρήκα κάτω να μικρό ταπετάκι 7 χάλκινα μικρά παλιά νομίσματα σε μια ευθεία γραμμή ραμμένα στην κυριολεξία μέσα στα κουρέλια(πρόκειται για κουρελού αν γνωρίζετε για τι ταπετάκι πρόκειται)σε ευθεία γραμμή και ίση απόσταση το ένα από το άλλο. Τα 7 νομίσματα είχαν μια μικρή τρύπα στη μια τους άκρη και όχι στο κέντρο. Φαίνονταν ενωμένα μεταξύ τους με μωβ κλωστή. Πάνω έχουν κάποια ανάγλυφα σχέδια ακαταλαβίστικα άλλα λόγω παλαιότητας είναι δυσδιάκριτα. Επειδή έχω ακούσει κι έχω δει πολλά εκτός του ότι η οικογένεια μου κι εγώ περισσότερο έχω περάσει και περνάω πολύ δύσκολες καταστάσεις, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να τα ρίξω σε ένα φλιτζάνι και να το γεμίσω με αγιασμό. Από εκείνη την ώρα νιώθω έντονα ρίγη συνέχεια κι ίσως είναι η ιδέα μου αλλά.. ακούω θορύβους από το έπιπλο πάνω στο οποίο βρίσκονται(θα μπορούσαν να είναι ήχοι σαν αυτούς που ακούω κάθε μέρα κι αποδίδω σε συστολή διαστολή). Το χαλάκι το έχω πολλά πολλά χρόνια και δεν είναι κάποια "προίκα" της γιαγιάς, αλλά το έχω αγοράσει απο κατάστημα λευκών ειδών.Λέτε να είναι κάποιο ξόρκι?

avatar

Παιδια πιστευω παρα πολυ στον θεο ομως θα σας παω κατι που μου συμβαινει πραγματικα μια φιλη της μαμας παντρευτικε εναν αντρα ο οποιος ειχε μια προηγουμενη σχεση πρωτου παντρευτη τη φιλη της μαμας μ τελος παντον μα αφου την παντρευτικε ειχαν μια ωραια ζωη οσπου μετα απο 3 ημερες η προηγουμενη σχεσει του αντρα της την ελεγα Megan ηταν απο το εξωτερικο εκανε μαγια στην φιλη της μαμας μ οσπου μια μερα η μαμα μ πηγε για καφε στο σπιτι της και εκει που μιλουσαν της γυρισε η γλωσσα της προς να μεσα και πνυγικε η μαμα μ πανικοβλιμενη καλεσε ασθενοφορο ομως οταν εφτασαν ειχε πεθανη και δεν μπορεσαν να κανουν τπτ η μαμα μ ακομα το θιμαται αλλα προσπαθει να μην το αναφερουμε και συνεχισουμε τη ζωη μας ευτυχισμενα

avatar

Καλησπερα σας, ηθελα να μοιραστω μαζι σας ενα προσφατο γεγονος που συνεβει σπιτι μου.Αρχικα ηθελα να πω οτι παντα δυσκολευομουν να πιστεψω οτι με το ανακατεψει καποιος μερικα υλικα μαζι και να πει καποια λογια θα μπορουσε να βλεψει καποιον αλλο. Η οικογενεια μου λοιπον εχει δικαστικη διαμαχη με μια συγγενικη μας οικογενεια για ενα δρομο. Πριν λιγες μερες ο πατερας μου πηγαινοντας στο κτημα μας βρηκε μια χουφτα μπερδεμενα μαυρα πλαστικα μαλλια πεταμενα στη δικη μας πλευρα του κτηματος. Προσπαθησε να τα καψει με αναπτηρα αλλα ηταν αδυνατο να παρουν φωτια. Τα βαλαμε σε μια σακουλα και τα ραντισαμε με αγιασμο, τοτε αυτες οι τριχες αρχισαν να ξεβαφουν και ο αγιασμος χρωματιστικε μαυρος χωρις ομως και οι τριχες να εχουν ξεβαψει αισθητα. Στη συναχεια τα πηραμε σε ενα μοναστηρι που για καλη μας τυχη εκει βρισκοταν ενας Αγιορητης μοναχος οπου τους διαβασε την ευχη του Αγιου Κυπριανου.Μετα μας ειπε να τα καψουμε. Χρειαστηκαμε 4λιτρα βενζινη και ενα μπουκαλι οινοπνευμα για να καουν! Πριν ο πατερας μου βρει αυτες τις τριχες, στο σπιτι ειχαμε διαφορες αναποδιες, ταραχες και αδιαθεσιες. Ενω εχουν περασει μερικες μερες απο τοτε ακομα ταλαιπωρουμαστε απο αναποδιες και ησυχια δεν εχουμε. Μπορω να πω οτι σαν οικογενεια εκκλισιαζομαστε συχνα και συμμετεχουμε στα Μηστιρια της Εκκλισιας μας και δεν προκαλουμε προβληματα στους συνανθρωπους μας.Τι αλλο με συμβουλευεται να κανω? Ευχαριστω πολυ!

avatar

προσευχες του αγιου κυπρινανου και του μεγα βασιλειου νυστεια μετανοια και κατανυξη και πιστη στον ισου χριστο μας μονο ο κυριος θα μας δωσει λυσεις. μονο ετσι θα την μαγεια και τις ενεργειες του αρχεκακου τους σκοτους

micharhangel

Εξομολόγηση Θεία Μετάληψη και πνευματικός αγώνας όσο μπορούμε αδέρφια , αυτά είναι τα όπλα μας εναντίον αυτών των καταστάσεων και είναι πνευματικά όπλα .

avatar

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!ΨΑΧΝΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΒΡΩ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΙΣΩΣ ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ!Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΜΑΙ , ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΚΑΛΕΣ ΤΗΣ. ΔΕΝ ΕΞΟΜΟΛΟΥΜΟΥΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΕΞΟΜΟΛΟΓΟ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΡΟΣΚΗΝΟΥΣΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΕΓΑ.ΛΟΓΟ ΑΥΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΟΥΣΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΕΚΛΗΣΙΑΖΕΤΕ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΗΧΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΕ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ...ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΙΜΑ, ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΙΣΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ. ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕ,ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΙΣΟΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ.ΓΙΑ ΑΚΡΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΣΕ, ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑ ΤΙΣ ΥΠΟΨΙΕΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΓΙΑΓΙΑ (ΥΠΟΨΙΝ ΕΡΙΧΝΕ ΜΟΛΥΒΙ ΕΤΣΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ)ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΟΣ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕΜΕ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΠΠΟΥ.ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΡΙΧΝΕ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΕΞΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΡΓΑ ΒΡΑΔΥ Ή ΠΟΛΥ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΤΑ ΜΝΗΜΑΤΑ, ΤΟ ΕΒΛΕΠΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ, ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ.ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΨΙΕΣ ΜΟΥ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΣΕ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ, ΤΙΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΕ ΣΕ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΦΙΛΗ Η ΟΠΟΙΑ ΡΙΧΝΕΙ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΗΤΑΝ "Η ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΕΙΑ, ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ, ΟΣΟ ΖΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΕΡΙΩΣΕΤΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΝ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΥΠΡΙΑΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΟ ΕΞΟΡΚΙΣΜΟ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ.ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΠΗΓΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΦΘΗΜΕΡΟΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΥΠΡΙΑΝΟ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΕΙΧΕ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ.ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ....Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΠΙΣΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ 30ΧΡΟΝΩΝ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΣΧΕΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ, ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΟΥΣΑΝ.ΕΙΧΑ ΤΗ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ Η ΓΙΑΓΙΑ,ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΤΗ ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ , ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ , ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΥΠΡΙΑΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΝΩΝΗΣΩ 3 ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΑΓΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ (ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΗΜΟΥΝ ΑΝΕΡΓΗ) ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΒΡΗΚΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ. (((ΥΠΟΨΙΝ ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ))ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΥΠΡΙΑΝΟ.ΣΤΑ ΕΡΩΤΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΔΑ ΚΑΠΟΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ ΩΣΠΟΥ.... ΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΣΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΗ ΟΣΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ ΣΤΗ ΚΑΤΩ ΚΑΜΗΛΑ ΣΕΡΡΩΝ, ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΔΕΣΠΟΤΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ Η ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΤΑΝ ΣΤΗ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΛΕΕΙ, ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΜΑΓΕΙΑ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΕΙΠΕ Η ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΟΤΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΥΧΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΑΡΑΝΤΑΛΕΙΤΟΥΡΓΟ , Ο ΟΠΟΙΟ ΚΟΣΤΙΖΕ 400? ( 40ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΤΟΝ 10?). ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΠΑΜΕ ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΟ ΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ!!! ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ. ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ. Η ΓΙΑΓΙΑ ΠΕΘΑΝΕ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΕΓΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΑΡΑΝΤΑΛΕΙΤΟΥΡΓΟ. ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΤΑΞΙΔΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΒΟΥΝ ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΩ 160?. ΕΚΑΝΕ ΜΕΤΑ ΕΝΑ ΣΑΡΑΝΤΑΛΕΙΤΟΥΡΓΟ.... ΜΕΤΑ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ( ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΛΑΜΠΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΝΑΒΕΙ), ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΠΑΩ 3 ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΕΚΚΛΗΣΕΙΕΣ ΑΠΟ 2ΚΙΛΑ ΚΕΡΙ. ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΟΣΤΙΖΑΝ 400? ΚΑΙ 400? ΚΑΙ 60? ΤΑ ΚΙΛΑ ΚΕΡΙ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΜΟΝΟ ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΟ.ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 1,5 ΧΡΟΝΟΥ.ΠΕΡΑ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΠΙΟ ΗΡΕΜΗ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΖΩΗ , ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΟΣΟ ΠΕΡΝΟΥΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟΣΟ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ??? ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!ΣΤΕΡΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΒΕΝΖΙΝΗ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΙΣ ΛΑΜΠΑΔΕΣ. ΚΑΙ ΟΛΟ ΕΛΕΓΕ Ο ΔΕΣΠΟΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ 2013 ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΔΙΠΛΗ.Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΤΥΧΑΙΝΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΦΛΕΡΤΑΚΙ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΗΣΤΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑ ΚΑΜΙΑ ΚΑΚΙΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΕΠΙΣΕΙΣ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΔΕΣΠΟΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΜΠΑΡΕ ΚΑΙ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΑ ΤΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΗΣΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΩ ΟΝΟΜΑ. ΜΕΣΑ ΤΟΥ 2013 ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΝΑ ΑΝΑΨΩ ΑΛΛΕΣ 3 ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΛΑ!!!!ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΔΕΣΠΟΤΑ- ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΣΤΙΣ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΜΟΥ. ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΚΑΙ ΑΡΓΥΠΝΗΣΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΗΣ Ο ΔΕΣΠΟΤΑΣ ΜΕ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΨΥΧΡΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΑΓΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΑΣΤΗΚΕ ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΔΕ.ΒΟΗΘΗΣΑ ΣΤΙΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΑΨΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΜΠΑΔΕΣ.ΕΝΙΩΣΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΙ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΚΑΤΑΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΚΑΝΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΕΞΗΣ...(Ο ΘΕΟΣ ΤΗ ΦΩΤΙΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ)... ΟΤΙ ΓΥΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΙΠΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΚΟΛΟΓΟΥΣΑΝ ΚΑΙ Ο ΔΕΣΠΟΤΑΣ ΚΑΙ Η ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ.ΛΟΙΠΟΝ ΓΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ Ο ΔΕΣΠΟΤΑΣ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΣΤΗ ΚΟΠΕΛΑ Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΦΙΛΗ , ΒΕΒΑΙΑ Η ΚΟΠΕΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΣΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ Ο ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΓΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΙΣΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΑΓΕΙΑ. ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ . Π.Χ. 40 ΑΤΟΜΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΣΩΘΙΚΑ. ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ!!!! ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΟΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΣΤΑΖΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΕΙΠΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑ ΝΑ ΔΗΛΗΤΙΑΣΩ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ,ΜΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΤΥΛΙΞΩ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΑ.ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ!!! ΚΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΜΝΜ ΤΟΥ.ΦΟΒΗΘΗΚΑ!!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ,Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΜΙΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ!!ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ!!!!ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΡΩ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΤΗ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ , ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΞΕΡΩ. ΠΗΓΑ ΑΛΛΕΣ 2 ΦΟΡΕΣ. Ο ΔΕΣΠΟΤΑΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΕ ΚΟΙΤΟΥΣΕ.ΠΡΙΝ ΦΥΓΩ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ, ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ ΦΙΛΟΥΣΑ ΕΝΑ ΞΗΡΟ ΧΕΡΙ.ΑΥΤΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΑΝ!! ΤΙ ΝΑ ΠΩ?? ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΜΟΥ??.... ΑΥΤΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΕ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΑΡΑΝΤΑΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΟΥ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΣΕ ΥΠΟΨΙΑ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ ΤΟΥΣ!! ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΜΟΥ!ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΗΓΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΜΟΥ ΚΑΝΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΡΓΙΩΣΩ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ!ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!! ΕΚΜΕΤΤΑΛΕΥΟΝΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ ΛΕΦΤΑ. ΞΕΡΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ??????? ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ Η ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΔΕΙΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ.ΨΑΧΝΩ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΕΝΑΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΑ- ΓΛΩΣΣΟΦΑΓΕΙΑΣ-ΚΑΤΑΡΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ. ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΣΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡ ΣΥΜΕΩΝ , ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΘΕΙΑ ΔΥΝΑΜΗ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ 89ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΞΟΜΟΛΟΓΕΙ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ??? ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΠΡΩΙ - ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΤΗΛΙ ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΑΒΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΡΩΙ - ΒΡΑΔΥ!! ΑΛΛΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΦΩΣ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ... ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΛΟΓΙΑ ΜΟΥ , ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΠΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΗΜΟΥΝ ΕΥΓΝΩΝΩΝ ΑΜΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΜΙΑ ΛΥΣΗ! Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ!!

avatar

ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ , ΤΟ ΛΑΒΑΤΕ??

micharhangel

Μολις διάβασαμε το όντως μεγάλο μήνυμα.Ένα κουβάρι ολόκληρο και πολύ εκμετάλευση μέσα δυστυχώς ... μην μπλέκεται βρε παιδιά με παλαιοημερολογίτες 1 καλός 30 παλαβοί 70 εκμεταλευτές και καθε καρυδιάς καρύδι ... Ψάξτε σοβαρούς πνευματικούς ... Το κουβάρι όμως σχεδόν το ξεμπλεξες ... η λύση που προτείνουμε είναι η εξής : θα βρείς η τον Π.Παναγιώτη στους Ταξιάρχες Θεσσαλονίκης στα Κάστρα που είναι 70 -75 ετών ή τον Π.Αστέριο στον Άγ.Ιωάννη Χρυσόστομο πίσω απο το Θεαγένειο 60 χρονών και οι 2 σοβαροί και χαρισματικοί πνευματικοί που έστελνε ο Γέροντας Παίσιος τους Θεσσαλονικείς.θα πείς το τί τραβηξες και θα σου δώσουν μια σωστή Αγιοπατερική γραμμή.Αντε λίγη υπομονή ακόμη δεν αφήνει ο καλός Θεός . Χριστός Ανέστη !!!

avatar

kalispera, simera vrikame sthn epixirisi the mamas mu ena pougkaki apo kastana malia demena me mia asprh klosth. edw kai kairo h giagia mu ipostirizei oti mia sigkenhs mas epireazi me mavrh mageia alla kanenas alos apo thn ikogenia den to pistevei. H alithia ine pos polla perierga exun simvi edw kai kairo ala h oikogenia m ontas panta logikokratumenh den dexete kati tetio. gnwrizete an mallia demena me lefkh klosth exun sxesh me mavrh mageia?

avatar

Σας παρακαλώ είναι μεγάλη ανάγκη να μου πείτε έναν καλό κι άγιο πνευματικό στην Αθήνα!!!

avatar

H gynaika enos filou mou leei kapoia stigmh "mono oi adynamoi pisteyoun.." En to metaksy ekane k ton filo mou na mhn nysteyei pleo sarakosth gia to pasxa k mou elege "ase re poia nhstha,afou de nhsteyei h gynaika mou" Hr8e h wra gia paidi k apevale,amesws o filos mou arhise na nhsteyei pali enw ekeinh ohi alla telika kanan paidi...k mia gnwsth mou pou pisteyei,einai oso mporei kalh,klp de mporei na kanei paidi,mallon aytoi pou (lene) pisteyoun dokimazonte! agnwstes oi voules tou kyriou!tespa to thema den einai h nhsteia alla na eimaste konta ston Kyrio opws mporei o kathenas apo ligo estw,ta eiserhomena de vlaptoun,ta ekserhomena vlaptoun!

avatar

Χαίρεται!εδώ και 2 χρονια έκλεισα την επιχείρηση μου,είχα χάσει και τον πατέρα μου ένα χρόνο νωρίτερα,και βλέπω ότι έχει αλλάξει η διάθεση μου..."μελανηολια"-κατάθλιψη είναι καθημερινό φαινόμενο-αρκετές ώρες την ημερα.Πάντα πίστευα στον θεό-προέρχομαι από χριστιανική οικογένεια με ελληνοορθόδοξες αρχές!Δε μπορώ να πω ότι είμαι πολύ κοντά στην εκκλησια,την προσευχή μου κάνω πρωί βραδυ(το θεωρώ την ελαχιστη υποχρέωση),νηστεύω τεταρτη παρασκευή και σαρακοστές,και παρακαλώ τον Theo να με έχει καλά όπως και την μητέρα μου-(αυτά τα έγραψα όχι από φαρισαϊσμό απλά τα αναφέρω).Το πρόβλημα είναι ότι πλέον εκνευρίζομαι εύκολα,"μελανηολω" εύκολα και δε μπορώ να μιλήσω ούτε και σε κάποιες καλές και χαμηλών τόνων κοπέλες που μου αρέσουν!Η μητέρα μου μου λέει να δοξάζω τον θεό που είμαστε καλά και να μην στεναχωριέμαι που είμαι ελεύθερος και χωρίς δουλειά-υπάρχουν και άλλοι και χειρότερα μου λέει...εγώ δεν έχω χάσει την πιστη μου στον Theo...απλά αναρωτιέμαι μήπως έχω υποστεί κάποιο είδος μαγείας ή κάτι σαν μάτι(το πιστεύει και η εκκλησια το μάτι)-πριν αρκετό καιρό μια μακρινή θεία που έτυχε να με δει μου λέει βλέπω είσαι καλο παιδί και επίσης δυο γυναίκες μακρυά σε σχολιάζουν αρνητικά-κάπως έτσι! τι να πω δεν ξέρω!

avatar

KANEIS DE PISTEYEI SE MAGEIES KAI XRISTO (AYTA EINAI LENE GIA TOUS ADYNAMOUS!)-MEXRI N'ARXISEI NA PEFTEI TO AEROPLANO POU EINAI MESA!XAXA !

avatar

agapiti mou ekei pou piges stin kato kamila o dithen igoumenos kai monaxi einai zeugari xronia protou ginoune auto pou einai aplos kai na fantastis o igoumenos eitane apo plousia oikogenia ton serron.aplos eitane mia kamiliotisa pou dithen tin eugene kai milouse me tin agia eirini kai ekane to xrima pouthena den einai auto to monastiri dilomeno lene dithen oti einai paramilogites alla to mono pou ksero einai na ekmetaleuonte ton kosmo. an eisai apo serres iparxoune tosi kali pneumatiki ston agio dimitri stin panagitsa an eisai apo thessaloniki kai ekei iparxoune tosi kali pneumatiki.alla ena tha sou po proseuxi nistia agripnia kai tha sothis kai an mporesis pigene ston agio kipriano.kai kathe xreistougena eiparxoune monastiria ppu ksekinane sarantalitourga apo tis 17-noevriou kai stelnis xrimata osa thelis kai ta onomata tis oikogenias.auta ta oliga kai se oles i panagia mazi sas

avatar

paidia edw k kati mines exo gnorisi mia kopela k agapiomaste trela ...tis protes meres tis gnorimias mas arxisa na idrono 2 nixtes meta imouna kala k ksana vrethikame meta apo 1 mina k sizume mazi tora edw k 5 mines alla prin ena mina arxisa na idrono pali ia mia evdomada horis logo ...k ksana egina kala..k pali tora idrono edw k 8 meres 24 wres..den kserw ti exo h kopela mou lei oti h nifi tis eixe kani mgaeia sto spiti tis k se ekeini lei oti na min einai eftixizmeni ...mi pos tin patheno apo olo auto?? pls help

avatar

Kalispera, tha ithela tin boithia sas sas parakalw.... i ksadelfi mou me edwse ena noumero apo medium k apo periergia pira til. I medium me eixe pei oti i proin kopela tou antra mou mas ekane magia, o antras mou na min eutixisi k egw na min xarw ton gamo mas. Emina duo fores engios k ta exasa k ta duo... k mou leei i medium oti prepi na mou lusei ta magia gia na mporesw tin epomeni fora pou tha mino egios na to kratisw. Basika fobame parapoli giati pisteuw oti den einai k toso eukolo gia mia guneka pou na thelei na gini mana k na min mporei logo pou tis exoun kanei < magia> sas parakalw as mou pei kapoios ti na kanw???? :-(

micharhangel

Με κανεναν τρόπο σε μέντιουμ εκτός απο το πνευματικό κινδυνο αφού το καθε μεντιουμ - διάμεσος - ενεργεί σε συνεργασία με δαιμονικές οντότητες είνα και εκμεταλευτές ... Μόνο η βοήθεια της Εκκλησίας και συγκεκριμένα ενος καλού πνευματικού-εξομολόγου μπορεί να βοηθήσει Φιλικά και αδερφικά,καλή δύναμη και ευλογημένα Χριστούγεννα.

Το σχόλιο σας

Αποστολή ως ανώνυμος - ή -

XHTML: Μπορείτε να χρησιμοποιείσετε τα tags: <a href= title=> <abbr title=> <acronym title=> <b> <blockquote cite=> <code> <em> <i> <strike> <strong>


Profile

micharhangel GREG IKON
ΕΛΛΑΔΑ
Το προφίλ μου

42 ΕΤΩΝ,ΘΕΟΛΟΓΟΣ

Powered by pathfinder blogs
GreekBloggers.com SYNC ME @ SYNC
Αναζήτηση στα ελληνικά blogs.
Thessaloniki Blogs


MusicPlaylistRingtones
Create a MySpace Music Playlist at MixPod.com